Horoskop – vecka 30

 

image-asset

♈️ Väduren

Det är verkligen en toppenvecka du har framför dig Väduren. När veckan börjar befinner vi oss i mörkermånefasen, dvs den tid på månaden när vi är djupt inne i våra egna jag och rotar. På måndag kväll blir månen ny i Kräftans tecken – mitt emot Saturnus.

Oh, det här kan kännas lite högtidligt och nästan allvarligt eftersom många av oss kommer att behöva fatta beslut, kanske ta tag i vad vi inte gjort tidigare. Man kan säga att denna måne både sätter punkt för något och öppnar upp möjligheter för något annat samtidigt.

Du kommer att leva upp nu den mjuka vattenenergin ersätts med utåtriktad härlig eld. Solen träder in i Lejonet på onsdagen. Härligt! Månen är redan där och förstärker den eldiga upplevelsen. Det passar dig perfekt och blir det lite roligare, mer action, mer positiva händelser med glädjerik samvaro, sociala happening och i bästa fall även kärleksfulla möten och romantik. Fullt ös på alla fronter är vad vi kan förvänta oss. Nu är vi ute ur Merkurius skuggfas, äntligen och sextilen mellan Merkurius och Uranus gör att det kan blixtra till och nya tankar ett nytt kapitel. Ja, härifrån växlar universum upp och om vi följer soltecken astrologin kommer nymånen att infalla i ditt 4:e hus.

♉️ Oxen

Om du tillhör de Oxenfödda som haft så lyxigt att du fått vara på grönbete och avnjuta sommaren i din egen takt så kan du känna dig riktigt nöjd nu. Tiden i Kräftan är belönande, omhändertagande och hjälper oss att ladda upp ny energin. Härifrån och framåt kommer du stegvis att kallas tillbaka till verkligheten igen. På måndag kväll blir det lite nytt liv i luckan Oxen i och med att månen blir ny i ditt 3:e hus i konjunktion med stränga Saturnus dessutom. Strax därpå glider månen in i Lejonet och under onsdagen följer även Solen efter in i Lejonet. Oh, nu blir det lite mer krävande här plötsligen. Det kan krävas att du ser dig i spegeln, klär dig fin och gör dig färdig att möta människorna. En socialt lyckad och härlig tid tar vid. Under veckan kommer Uranus som befinner sig i ditt tecken att möta Merkurius i sextil. Oh, nu blixtrar det till i huvudet på dig och nya smarta influenser, tankar och ideér kan komma in. Det är tredje och sista mötet mellan dessa två. Enligt soltecken astrologin kommer infaller nymånen i ditt 3:e hus. Om du har ställt ditt personliga horoskop kan du kolla i vilket hus 28° kräftan hamnar. Det kan vara ett annat resultat än det jag anger ovan.

♊️ Tvillingarna  

Venus befinner sig nu mitt i Tvillingarna och du glittrar vidare igenom livet i ytterligare några veckor. Vi andra avundas och undrar förstås hur det känns att leva i det där härliga flödet som gör att människor dras till dig och livet leker.

Vi står inför ett enerigskifte nu under veckan. Först har vi nymånen som på måndagskvällen som infaller i Kräftan och redan samma kväll glider den in i Lejonet. Det är först på onsdag förmiddag som Solen går in Lejonets heta domäner istället och den lite mer tillbakadragna, stugsittande epoken i Kräftan är över för i år. Tjoho! I Lejonet är en helt annan öppnare och gladare atmosfär som erbjuds här där energin är varm, generös och utåtriktad.

I Lejonet är livet roligt, njutbart ger många glada skratt och sociala möten.

Din styrande planet Merkurius kommer under veckan i kontakt med Uranus samtidigt som den äntligen går ut ur skuggan (ja, det är en seg period efter retrograden). Uranus är Merkurius högre oktav och dessa två samman är riktigt bra kombination. Det gör dig levande, idérik och allt är spännande och löftesrikt.  Enligt soltecken astrologin kommer infaller nymånen i ditt 2:a hus. Om du har ställt ditt personliga horoskop kan du kolla i vilket hus 28° kräftan hamnar. Det kan vara ett annat resultat än det jag anger ovan.

♋️ Kräftan  

Vi befinner oss sedan några dagar tillbaka i mörkermånnens tid och kommer att vara det ända tills månens första strålar bryter igenom, vilket de gör på onsdag.  På måndag kväll har infaller en nymåne på den 28°27 i Kräftan.

Denna sommar kanske inte riktigt varit så lugn om fridsam som man kanske hade önskat Detta år har erbjudit något så ovanligt som hela två nymånar i ditt tecken. Den första ägde rum den 21/6 och kom med en förmörkelse. Vi  hade ytterligare en förmörkelse den 5/7,  och nu alltså denna nymåne som äger rum i opposition till stränga Saturnus. Unikt och märkligt är att den samtidigt som det är en nystartande nymåne kommer den också med en avslutning av tecknet. Saturnus närvaro ger oss en känsla av allvar, att se på verkligheten och fatta beslut. Det här är bästa tillfället att sätta igång något nytt, spännande och föränderligt. Som nymånen äger rum i ditt första hus är det inte utan att man tänker att det handlar om dig, din image, ditt visitkort och den du presenterar dig som. Härligt nu är att Merkurius och Uranus har ett genialiskt möte och härifrån kan vi förvänta oss nya lösningar och nya djärva tag.

♌️ Lejonet  

Åh, Lejonet! Äntligen kanske du kan komma ut ur lejonkulan och vädra morgonsol! Härligt! Men innan det händer så har årets andra nymåne i Kräftan att gå igenom. Den äger rum opposition Saturnus så det finns ett stänk av verklighet och allvar med i bilden. Nymånen äger rum i ditt 12:e hus. Strax efter det mötet glider månen natten till måndag in i Lejonet tecken. Det är så skönt nu för vi går emot varm och öppen tid.  Solen träder in i Leo mitt på onsdagen. Oh, det här låter som fullt ös, det stora varma hjärtat som kommer fram. Det är en härlig tid som väntar med en social öppenhet som vi knappt sett röken av under 2020.

Om du tillhör dem som arbetar med ett kreativt yrke kommer flödet att hjälpa dig i ditt skapande.  Om du törstar efter uppmärksamhet, att bli synliggjord, bli upptäckt, få ett genombrott, jobb eller vinna någons hjärta är allt detta fullt möjligt nu. Det här är så oerhört igångsättande, motiverande, inspirerande och roligt.

♍️ Jungfrun  

Vackra Venus tågar även denna vecka igenom Tvillingarna och lite av det där rosafärgade glittret spiller faktiskt över på dig. Härligt! Det är inte utan att man misstänker att du mår riktigt bra nu trots allt som händer runt ikring oss alla. Passa på att leva, njuta och flirta på efter bästa förmåga. Din styrande planet Merkurius befinner sig fortfarande i Kräftan men,  vi går nu ut ur skuggzonen (den där halvjobbiga tiden efter retrograden) och här knyts han också till sin högre oktav Uranus! Tjoho.. det där är ett välgörande möte för hela mänskligheten. Här kan smarta lösningar komma och saker avgöras.

Mer som talar om samma sak det är måndagens nymåne i Kräftan som äger rum mitt emot Saturnus. Det är en nystart och samtidigt också ett avslut där på en och samma gång. Avslutet finns där som tiden i Kräftan är slut – och för att stränga Saturnus alltid vill tvinga oss att ta viktiga beslut och föra oss framåt och uppåt i utvecklingen. Enligt solteckenastrologin faller din nymåne i ditt utåtriktade 11:e hus i Kräftans tecken. Det här kan handla om jobb, om sociala media och hur du når ut till människorna.

♎️ Vågen

Det här är verkligen en mysig vecka som väntar. Din styrande planet Venus rör sig fortfarande igenom Tvillingarna vilket hon kommer att göra fram till 4/8. Hon trivs här och kommer faktiskt åt att sända dig härligt, glittriga rosafärgade strålar. Du tycks kunna surfa på de sociala vågorna, möta intressanta människor och faktiskt kanske också få igång lite intressant aktivitet i kärlekslivet. Hoppas att du vågar dig ut lite och har trevligt. Dessa ljumma sommarkvällar går det ju faktiskt an att ses utomhus under i skuggan av marschallen eller något sådant. Ja, vi väntar ju på säsongens sista nymåne. Den infaller på sista graden i Kräftan och vips, nästan genast efter träder månen in i Lejonet. På onsdag förmiddag följer även Solen efter och vi går in i Lejonet epok som åtminstone i mitt sinne kopplas till kulörta lyktor, kräftskivor och allt möjligt kul. Ja, tiden i Lejonet öppnas våra hjärtan och vi tar oss tid att mötas med våra vänner.   Enligt solteckenastrologin faller nymånen i ditt 10:e hus som ju har med ditt anseende, ditt arbetsliv att göra.

♏️ Skorpionen  

Åh Skorpionen, här kan du se fram emot ett rejält enerigskifte som får igång dina livsandar och gör livet lite kul igen.  Under måndagen inväntar vi ju förstås nymånen i Kräftan som denna gång infaller i opposition till allvarsamma Saturnus som avkräver oss ansvar och hoppas på att vi ska fatta beslut. Det kanske du ska göra nu? Bestämma dig för hur du ska lägga upp din höst.

På onsdag förmiddag glider Solen in i Lejonet och härifrån är det eldens element som råder. Med tanke på att din klassiska styrande planet Mars redan befinner sig i Väduren kommer det att bildas ett spännande tryck i ditt horoskop. Här kommer du att lockas ut på banan, bli ditt mest soliga och aktiva jag. Uranus energi knytas samman med Merkurius nu under veckan och det här skapar många smarta idéer och man anar att många som bara njutit sommaren vaknar till liv här, får upp ett nyfiket öga och längtar efter att få komma ut och leva livet igen. Enligt solteckenastrologin kommer din nymåne att infalla i ditt 9:e hus som handlar om att utvecklas som person, att vara nyfiken och vilja upptäcka saker, lära nytt och träffa folk.

♐️ Skytten  

Tiden Solen befinner sig i Kräftan brukar inte räknas till de roligaste dagarna på året men nu snart har vi ett energiskifte på gång som tillför glädje och mer action i ditt liv. Under måndagskvällen blir månen ny i Kräftans tecken i ditt 8:e hus och dessutom mitt emot torrisen Saturnus. Hans närvaro i bilden ger en lite allvarlig känsla till det hela och en god hjälp med att ta sig själv på allvar och se vad det är du måste ta itu med. Här tar klivet du väntat på och sätta bollarna i rullning. Bara någon timme senare glider månen in i Lejonet, Yes, äntligen anar jag att din vilda själ känner! Här kommer lite action med in i bilden och du får lite luft under vingarna och det är bara att leva på. Mars befinner sig på hemmaplan i Väduren och här finner du det eldiga underlaget behöver för att känna att du lever! Det är frihet, action och full rulle som gäller. Stor fördel för dig är att flirtiga Venus befinner sig mitt emot allt som är du och tillför dig en social och glittrig dimension. Nu under veckan bildas även en gynnsam vinkel mellan Uranus och Merkurius. Wow.. det är så mycket nytt som kommer och allt är idel goda nyheter för dig Skytten. 

♑️ Stenbocken  

Allt det här som hänt runt dig under senaste åren år sådant man aldrig trodde skulle kunna hända en så stabil och stadig människa som dig. Men det har hänt och du har utvecklats, växt och tagit stora kliv uppåt och framåt i livet. Den här sommaren blev innehållsrikare och mer dramatisk än man hade kunnat ana i och med de två eklipserna. Nu på måndag har vi den sista och avslutande nymåne i Kräftan som faktiskt inte kommer med någon förmörkelse. Intressant med den är förstås att den infaller i ditt 7:e hus och att den är opposition Saturnus som är i ditt tecken. På så vis dras du med i skeendena. Många av er kommer behöva börja tänka på refrängen och avsluta sina semesterveckor här. Det är beslut som ska fattas och nya planer som ska sättas i verket.

På onsdag förmiddag glider Solen in i Lejonet och vips blir det lite hetare vibbar runt dig Stenis. Lusten och passionen finns där och livet erbjuder ett öppnare och mer generöst klimat.  Enligt solteckenastrologin faller nymånen i Kräftan i ditt sjunde hus som handlar om relationer.   

♒️ Vattumannen  

Nu på måndag infaller en nymånen i Kräftans tecken, ovanligt nog den andra i raden och den är också opposition din Saturnus. Eh, är det något beslut du borde ha fattat angående jobbet eller annat 6:e hus relaterat. Ja, nu menar jag förstås arbete, hälsa och dagliga vanor. Det kan vara superbra att du får undan detta allvarliga inslag fort nu. För bara några timmar efter nymånen glider månen in i Lejonet och för dig kära Vattuman kommer massor med bra grejer att aktiveras. Solen glider in i Lejonet på onsdag förmiddag och i samma veva kommer din galna styrande planet Uranus som befinner sig i Oxen att blida en juste vinkel till Merkurius. Hurra! Det är verkligen en tvärvändning här. Kommunikationen kommer att flyta på mycket bättre men roligast av allt det är ju förstås att ditt relationshus nu blir så uppmärksammat. Här kan du vänta dig ett öppnare och mer socialt liv, härliga möten och det stora varma hjärtat öppnar sig. Det gäller alltså att du hittar dig själv din egen styrka och vilja och behåller den samtidigt som du möts med andra människor och skapar balanserade relationer. Den som inte har funnit sin partner kan mycket väl göra det nu. 

♓️ Fiskarn

Vi befinner oss i mörkermånens tid när vi kommer i djup kontakt med våra inre. Den här tiden kallas också för utandningen och personligen älskar jag den tanken. Det är här vi släpper allt det där som vi tänkt på, i synnerhet sådant som skavt i själen. När månen under måndag kväll blir ny i Kräftans tecken, i opposition med Saturnus, går vi igenom en liten verklighets kontroll. Du kära Fiskarna tillhör ju dem som ofta anklagas för att fladdra iväg på orealistiska moln i dagdrömmar och liknande. Inte efter den här nymånen, eller hur Fiskarna? Nu är det bara sunda relationer som gäller och du väljer att umgås med personer som är bra för sig och som du kan ha riktigt kul med. Enligt soltecken astrologin infaller nymånen i ditt passionerade 5:e hus. Mera på samma tema är att månen glider in i Lejonet kort efter nymånen. På onsdag förmiddag kommer även Solen efter och partydjuret i dig vaknar till liv. Ut och mingla och lek, träffa folk och ha kul nu Fiskarna. Det är en härligt tid som väntar nu med Solen i Lejonet. Grr..