Horoskop – Vecka 31

 

Lejon med cub

⭐️ Väduren

Alla transiter denna vecka pekar åt ett och samma håll: En ny start! Livet leker med dig nu och det är glödhet, motiverande och igångsättande period du har framför dig nu. All fokus ligger nu på ditt kreativa, passionerade 5:e hus där din styrare Mars och Solen även under söndagen fått sällskap av Venus. Det här är toppnyheter för dig för här får Mars förnyad hetta, styrka och energi – vilket revitaliserar dig och fungerar som ett vitaminpiller för alla Vädurar. Härligt! Nu återvänder såväl dina krafter, arbetslust och din berömda grymma effektivitet. Ja, det är svårt att inte bli imponerad när du är igång och jobbar!

Tidig torsdag morgon blir månen ny i Lejonets tecken! Ur detta kan såväl nya idéer, tankar, projekt och en ny start komma. Extra signifikant är att Merkurius samtidigt vänder direkt.

⭐️Oxen

Vi har en avtagande måne nu så möjligen kan det kännas lite motigt måndag, tisdag om du tillhör dem som återvänder till arbetet nu. Helst skulle nog att sommaren ska dröja sig kvar en månad till.  På torsdag morgon blir månen ny i Lejonets tecken och ditt 4:e hus vilket förstås vänder blicken emot basen, grunden i ditt liv, livsstil och förstås hemmet och karriären! Väldigt gynnsamt för dig är att din styrare Venus under helgen smugit in i Lejonets tecken och därifrån kommer hon att sprida mys, gemyt och rosenrött skimmer åt ditt håll. Under fredagen kommer Venus också att bilda kvadratur till Uranus. Wow! Man vet inte om det kommer att bära eller brista nu. Vad jag menar det är att du kan vara lite ovanligt nyckfull, kanske ryta ifrån, ilskna till eller tvärs om att du helt enkelt får in en helt ny person på din radar som du charmar.  Den här positionen är en god hjälp i kontakten med andra och du kan förlita dig på din berömda charm. Så, glimten i ögat och ditt berömda leende kommer att ta dig hur långt du vill nu.. På torsdag blir månen ny i Lejonet och ditt fjärde hus. Samma dag vänder även Merkurius direkt och går åt rätt håll.

⭐️Tvillingarna  

Det är verkligen en toppenvecka du har framför dig och en tid när du kan känner dig i god fas med dig själ och är till freds med allt som sker runt dig. Torsdagen den 1/8 är dagen då massor av glädjande saker infaller. Viktigaste för dig, och vad som kan komma att kännas som en förlösning, är att din styrande planet Merkurius vänder direkt och går framåt igen. Det är signifikant att detta sker samtidigt som månen blir ny i Lejonets tecken i ditt 3:e hus och detta sker dessutom i kvadratur till Uranus och även i trigon till Jupiter. Wow! Det ger en extra skjuts till hela horoskopet, oväntade och troligtvis roliga händeser och tur. Allt pekar emot en positiv ny start.

Solen och Månen, Venus och Mars befinner sig i ditt pratglada, sociala 3:e hus och jag ser kommunikation, samarbeten, vänner och släktingar runt dig. Du, zodiakens mest utåtriktade person kommer att påverkas superpositivt av detta och dina chanser mingel, flirt och roliga möten ökar markant.

⭐️ Kräftan  

Måndag – onsdag eftermiddag kommer den avtagande månen att röra sig igenom ditt tecken Kräftan. Det här är mörkermånen och utandningens tid, när vitaliteten kan vara lite lägre men medvetenheten om det egna jaget desto tydligare. Denna vecka löser de sista resterna av eklipstiden upp sig. Satsa på att släppa allt det som du inte vill ha med dig in i det nya månvarvet. Tidig torsdagsmorgon har vi en kraftfull vändpunkt och här blir månen ny i Lejonets tecken och här ges inspiration till kreativt skapande och oanade möjligheter till flirt och romantik. Detta är en superbra vecka för yrkesmässiga förändringar. Denna nymåne triggar såväl Uranus som Jupiter så du kan förvänta dig det oväntade, förnyelser på alla plan och en riktigt härlig tid nu när du utvecklas. I samma veva som att månen blir nu vänder också retrograda Merkurius direkt i ditt tecken, där han f ö också blir kvar i ytterligare två veckor och här kan alla tveksamheter och missförstånd trasslas ut och redas upp.

⭐️ Lejonet  

Käraste födelsedagsbarn, det är andra veckan som Solen nu färdas igenom ditt tecken, det är din tid på året och nu blir du extra uppmärksammad och sedd. Vackra Venus har smugit in i ditt tecken vilket förstås är underbara nyheter! Tänka sig att både Mars och Venus befinner sig i ditt tecken samtidigt! Mars ger inspiration, lust och livsglädje – medan Venus förtrollar, förför och gör allt smidigt, mysigt och vackert.

Människor dras till dig nu och livet är visar sig verkligen ifrån sin allra soligaste sida nu. Under torsdagen blir dessutom månen ny i ditt tecken.. Det här är förstås bästa tillfället på hela året att börja på ny kula – med vad än du önskar. Det är så entusiasmerande och igångsättande och du mår bra och känner dig stark, glad och inspirerad. Härligt! Känslan är att du kan få vad du vill så passa på att njuta! Mitt bästa råd till dig nu är att se till att du har lite gott i kylen och helst har finstassen hängande färdig på klädgalgen för man vet inte vad universum har på gång för dig. Kanske blir du utbjuden eller får oväntat besök? Lika bara att vara redo för alla eventualiteter. Månen blir ju ny i kvadratur till Uranus och även Jupiter triggas nu. Överraskningar, plötsliga händelser och genombrott kan komma.

⭐️ Jungfrun  

Se på denna vecka om en ny start och en vändpunkt för det är den verkligen för alla människor. I ditt fall förflyter måndag till onsdag någorlunda i samma lunk som de har gjort under den senaste tiden. Vi har en avtagande måne och energi är kanske inte så utåtriktad under dessa dagar. Under torsdagen däremot, simslalabim, där har vi skiftet som vi väntat på. Solen, Månen, Venus och Mars befinner sig alla i Lejonet i ditt synska, drömska 12:e hus. Det där ger ett andligt tema och den som jobbar med sådana processer får god hjälp av universum. Vad som är verkligt intressant är att din styrande planet Merkurius också byter riktning och vänder direkt i samma veva som månen är ny. Kraftfullt! Självklart kommer det att bli mycket lättare att navigera härifrån. Det här underlättar förstås allt för dig. Tempot snabbas upp härifrån och nu erbjuds det stimuli som du behöver för att känna dig levande. Intressanta händelser och nyheter kan komma i din väg.

⭐️ Vågen

Ja, man kan inte säga annat än att Solen i Lejonet levererar! Denna vecka fortsätter Solen, Mars och Venus sitt triumftåg igenom ditt utåtriktade 11:e hus och möten med andra människor. Att din styrande planet Venus är här lockar dig förstås ut på banan – att prata, byta åsikter och kommunicera med andra. Och ja Vågen – dina åsikter räknas så tag bladet från munnen och säg som du tycker och känner. Detta med att uttrycka sig behöver nödvändigtvis inte vara bara muntligen utan kan ske i bild eller skrift, kanske via internet, YouTube eller filmer, bloggar – vad vet jag –  men det är genom att samarbeta med andra, nå ut till stora grupper, kanske via sociala media eller annan spännande teknik som ger dig framgång nu i den här perioden.

Att månen blir ny i ditt 11:e hus är förstås ett riktigt igångsättande energipiller som får livsandarna att vakna. Härifrån börjar det – ditt nya månvarv, kanske ditt nya arbetsår till och med.

⭐️ Skorpionen  

Efter en lång och förhoppningsvis vilsam och skön sommar är det nya influenser på ingång. För många är det dags att återvända till arbetet efter semestern. Om det är så även i ditt fall skulle det överstämma perfekt med horoskopet för under denna vecka har vi som mest hela fyra härliga, motiverande och igångsättande planeter som dundrar fram igenom ditt karriärshus det 10:e. Solen, Mars, Venus och Månen.

Det är också här som månen blir ny på torsdag och detta kära Skorpions kan utgöra det perfekta tillfället för dig att se över din karriär och dina livsmål och framtidsutveckling.. Det är också en tid när du kan manifestera dina idéer och tankar. Den nya månen bildar en utmanande kvadratur till Uranus så det kan vara oväntade chanser och överraskningar som erbjuds framöver.

Tänk om det är så att du ska ta nya och lukrativa steg i karriären? Kasta ett getöga på vad det finns för intressanta chanser för dig därute. Det minsta du kan förvänta dig är att energin ger dig en puff i rätt riktning i yrkeslivet – uppåt och framåt.

⭐️ Skytten  

Åh, det är en så härligt eldig vecka och utvecklingen nu kan vara rolig, överraskande, utvecklande och faktiskt även spännande.  Solen, Mars och Venus rör sig nu igenom ditt äventyrliga 9:e hus som är förbundet med ditt stjärntecken och självklart får den härligt atmosfären dras intressanta människor och händelser till dig. Det är också här som månen blir ny!  Tjoho! Nu har vi hela styrkan på plats och härifrån kan ditt liv rocka och rulla! Det är som att skruva på alla kranar på en gång, kommunikation, energitillförsel, charm. Att Merkurius bana vänder direkt samtidigt som månen blir ny är verkligen toppen eftersom det underlättar all mänsklig kommunikation. Uranus är också juste aspekterad under nymånen vilket göra att det oväntade och plötsliga kan komma till uttryck. Nya bekantskaper kan utveckla sig till djupare känslomässiga engagemang – kanske får du till och med se en glimt av kärleken.

⭐️ Stenbocken  

Detta kan vara en känslomässig men spännande och utvecklande tid för dig Stenis. Här kan känslor komma att spela roll och ditt vanligen så försiktiga och genomtänkta väsen kan vara redo för genomgripande förändringar.

På torsdag infaller en ny måne i ditt djuplodade 8:e hus vilket gör att saker ställs på sin spets inom dig och nya impulser, tankar och kanske människor kommer in i ditt liv som påverkar och vitaliserar och skapar nytändning. Det är verkligen jättehäftiga skeenden och stora skiften på gång. En eldig planetkvartett bestående av Mars, självaste Solen, Venus och Månen att se till att det rör på sig i ditt inre. Det 8:e handlar om delade resurser, gemensamma konton och andra tillgångar som du delar med andra. Är det balans i givandet och tagandet? Men det 8:e huset kan likväl se till att de stora livsfrågorna kommer på tapeten. Älskar eller älskar inte? Vad är meningen med livet?

Att vi har hela fyra planeter i Lejonet riktar uppmärksamheten till hjärtat. Känn efter i ditt innersta, det är en ny start på gång. Vissa kanske välkomnar en helt ny kärlek i sitt liv nu.

⭐️ Vattumannen  

Den här veckan börjar lite halvtrött med en avtagande måne och uppmärksamheten kan och bör riktas emot det vi inte behöver. Det är dags att släppa det gamla och välkomna det nya och denna process tydliggörs vid den härliga nymåne som äger rum på torsdag morgon. Vi har hela fyra planeter som dundrar fram igenom ditt sjunde hus för nära relationer vilket förstås för tankarna till partnerskap, goda relationer i såväl kärlek och vänskap. Magnetiska Venus drar till sig uppmärksamhet och skönhet och får både dig och ditt liv att vackert och lätt att leva, heta, motiverande Mars som är så livgivande och förstås Solen och Månen som möts. När det sker bildas samtidigt en kvadratur till din styrande planet Uranus och det skapar förstås spännande processer som tillåter det oväntade, nya intressanta tankegångar och liknande att komma in i ditt liv. Allt som händer nu är till din favör och du kommer att visa din allra bästa sida nu. Framgång, tur och gynnsam utveckling garanteras.

⭐️ Fiskarna

Det är mycket aktivitet i Lejonet och ditt sjätte hus och detta med arbete, rutiner, försörjning och likande är högaktuellt. Nu pockar livet, verkligheten och ansvaret på och allvaret knackar på din axel. På torsdag kommer en nymåne att ge nytt liv till alla dessa existensiella frågorna och det är ditt arbete, dina dagliga vanor som du måste titta lite närmare på. Det är nu du väljer väg inför det nya arbetsåret och det ser ut som att du behöver tänka till för att få hela livspusslet att fungera optimalt. Är du nöjd med ditt nuvarande arbete eller ska du passa på och byta nu? Det samma gäller hälsa och träning? Det här är en väldigt bra tid för dig att genomföra förändringar som hjälper dig att få det perfekta livet.

Initiativrika Mars, heta Solen, charmiga Venus befinner sig alla där i ditt 6:e hus vid nymånen. Att Merkurius bana vänder rätt i samma veva – bara 50 minuter isär är betydelsefullt. Kvadraturen som uppstår med Uranus är jättespännande eftersom den tillför lite otippade element, nya möjligheter och chanser i ditt liv. Om jag får ge dit ett tips: Det är en bra idé att testa helt nya vägar. Sök gärna tjänster som är spännande, gärna snäppet över det du jobbat med tidigare. Det är mycket som andas tur och utveckling runt dig nu.