Horoskop – vecka 32

 

Venus Sol

⭐️ Väduren

Bra karl reder sig själv sägs det, men låt oss modernisera talesättet och hellre säga ”Bra Vädur reder sig själv”. Det är mirakulösa möjligheter och chanser i dessa stjärnor och förutsättningarna till framgång är i princip obegränsade.

Under måndagen har kaxiga Mars kontakt med underjordens härskare Pluto vilket i sig är en utmaning men som det är din styrande planet ger han en knuff i ryggen och lite ”jävlar anamma”. Här finner du motivationen, viljan och lusten att kliva ut där och ta tag i saker. Mitt tips dessa dagar är att förena nytta med nöje. Skriv ner de viktigaste punkterna du har på dagordningen och se till att få de grejerna gjorda på direkten.

Den här fantastiska veckan saknar motstycke 2019 för det är så otroligt gynnsamma transiter i rörelse, massor av passionerad eldsenergi, Solen, Venus och Jupiter alla är länkade samman och skapar ett gudomligt turflöde så se till att hålla dig framme med hoven när möjligheterna glider förbi. Fånga lyckan! Om du inte ser några färdigstekta sparvar flyga förbi dig Väduren. Se till att skapa dina chanser och möjligheter själv! Att vara idéspruta och pionjär är ju din grej.

⭐️ Oxen

Oh, la, la Oxen! Den här veckan jagar glamourdrottningen Venus, din styrande planet hack i häl efter Solen vilket anses helt gudomligt! Ifrån 11 -16 augusti är Venus/Sol mötet totalt. Så härifrån och två veckor framåt är Venus oerhört stark och du mår toppenbra. Det är kärlek, harmoni och skönhet som råder. Kanske är du lite väl mycket fokuserad på kärleksförhållanden nu för att hinna med att verkligen utnyttja dessa mirakelkrafter till max. Venus kan vara lat och dessvärre gillar hon att bara lata sig och njuta också.  En annan sida av Venus är att hon älskar pengar, hon kan skapa chanser och möjligheter, Venus är superbra att ha med sig när man ska presentera sig, söka jobb, göra gott intryck osv. Förstås om man vill flirta, vinna någons hjärta eller liknade också. Dessutom kommer Solen och Venus att vara i trigon till Jupiter under hela veckan! Wow!! Om du vill ändra något i ditt liv? Passa på nu när förutsättningarna är som allra bäst.

⭐️ Tvillingarna  

Åh, det är så häftig tid nu Tvillingarna. Det är det allra bästa förhållanden som råder och universum är verkligen generöst och de kommande veckorna kommer att bestå av idel möjligheter och chanser.

Din styrande planet vände rätt förra torsdagen men det tar några dagar att få upp farten igen efter en retrograd. Under denna vecka är Merkurius åter synlig på natthimlen igen. Wow! Det anses vara ett så positivt tecken och nu kan du tillgodogöra Merkurius och verkligen komma någon vart. Passa på att använda dig av superchanserna på ett konstruktivt sätt.

Du anses ju vara zodiakens absolut mest utåtriktade och glittriga människa och nu är du i ditt esse och kan utföra mirakel. Under dessa stjärnor stimuleras du till max och som Solen och Venus, under nästan hela två veckors tid är i konjunktion och sprider en underbar stämning. Det är kärlek, flirt, humor och i luften. Här i denna superkreativa, glittriga miljö, när idel chanser och möjligheter skapas kan du nå en helt ny nivå. Jupiter är också länkad till härligheterna så håll dig framme i alla sammanhang. Du kan få vad du vill.

⭐️ Kräftan  

Universum är väldigt entydigt nu för alla tecken i skyn pekar åt ett och samma håll. Vi har en tilltagande måne på gång och det innebär ju som alltid att detta är den tid på månaden som passar för att så det som ska växa, att sätta igång saker där vi önskar framgång osv. Den kommande veckan är som gjord för att du ska ta nya raskakliv framåt.

Heta Mars är inkonjunkt Pluto vilket erbjuder en knepig energi men just den här twisten kan tillföra den skärpa du behöver komma till beslut, att det är dags att agera osv.

Dessa dagar är optimala för att verkställa redan fattade beslut men om du vill att universum ska visa dig nya möjligheter, kanske öppna en helt ny värld för dig så kommer världen att välkomna dig.

Men det som gör tiden så unik, härlig och medryckande är förstås det helt gudomliga mötet mellan Venus och Solen. Det är så vackert, kärleksfullt och härligt! Att Jupiter också befinner sig i en gyllene trigon är ett löfte om framgång, chanser och fet tur. Flirta, lek och ta för dig Kräftan.

⭐️ Lejonet  

Detta är verkligen din tid för du befinner dig i händelsernas centrum och allas blickar vänds emot dig. Solen fortsätter triumftåget igenom Lejonet – och härifrån ända fram till nästa fredag färdas Solen sida vid sida med Venus och från och med söndag är de bägge i en exakt konjunktion. Detta är faktiskt extremt!

Sällan ser man att Venus får komma upp i högsätet till kungen Solen själv under en så lång tid. För dig kära Lejon är detta förstås helt underbart! Detta är utan tvekan bästa tillfället att attrahera till sig kärlek och att älska.  Nu kommer den personliga njutningen, glädjen, charmen och skönheten i fokus. Det kan vara att du kanske bara vill chilla, umgås och ha det bra. Gör det Leo! Det är dig väl förunnat. Men om du skulle få lust aktivera dig är detta superbra tid för att få igång allt! Ja! Hela horoskopet är hypat och du kan få allt du önskar att falla på plats. När det gäller skönhet främjas allt från att skapa en vacker oas i lejonkulan, att uppdatera din garderob till att skämma bort dig själv med skönhetsbehandlingar.

Att Jupiter nu är stationär och i färd med att vända direkt gör dock att jag känner att jag vill jaga på dig och faktiskt be dig om att försöka hinna med att göra lite business, räcka fram ett visitkort här och där och kanske ansöka och ta chanser.

⭐️ Jungfrun  

Den eldiga trion – Mars, Solen och Venus dundrar fram igenom ditt en tolfte hus. Det är helt enkelt magiskt, vackert och sprider en så härlig energi till världen. Kopplingen över till Jupiter skapar idel möjligheter och chanser. Vanligen tolkas planeter i detta hus som att skeendena blir lite väl subtila för att du ska känna av dem. Det ska bli intressant Jungfrun att få rapport när veckan är över hur du har upplevt veckan.  Enligt min tolkning är skeendena så kraftfulla att ingenting kan hålla tillbaka den bubblande glädjen som finns i dessa stjärnor och det kommer från alla håll och kanter i horoskopet.

Jupiter står nu och stampar på samma fläck (det kallas stationär) och som han inte rör sig blir energin förtätad och kan upplevas extra stark i och med att han vänder direkt på söndag. Samma förhållande hade vi nyss med Merkurius, som även han är jättestark nu. I och med att Merkurius nyss blivit synlig på himlen är han så kraftfull nu. Passa på att använda energin till din fördel!

⭐️ Vågen

Att din styrande planet Venus under närmare två veckors tid kommer att färdas sida vid sida med Solen, och en stor del av tiden i en exakt konjunktion (cazimi – i Solens hjärta).

Nu tankar Venus solenergi vilket gör henne oerhört kraftfull, hennes charm obegränsad och du kära Vågen blir förstås oemotståndlig.

Har du funderat över vad du vill använda din höst till? Den kommande veckan erbjuder fantastiska chanser så det skulle inte vara fel om du funderade ut en strategi. Solen, Venus och Mars dundrar fram igenom ditt 11:e hus och det ser ut som möten, människor och kommunikation är allt nu. Den 6 och 7 augusti är Jupiter exakt trigon till vår eldiga trio vilket skapar idel möjligheter och chanser och dagen därpå är det Venus som kommer i exakt trigon – hela veckan kommer att genomsyras av dessa fantastiska och kanske till och med magiska krafter. Detta är ett av de tillfällen när jag verkligen vill anmana dig att praktisera ”attraktionslagen”, att du går ut ur din bekvämlighetszon och faktiskt vågar lite mer än vanligt. Du kan få förbluffande resultat. Presentera gärna dina idéer för folk. Att charma, attrahera till sig saker som nya chanser inom arbete, uppdrag, pengar är superbra nu. Här främjas nya kontakter och det gör inget heller förstås om du aktualiserar redan befintliga kontakter och håller dem varma. Kärlek, relationer, vänskap och förälskelse främjas nu. Räkna med din charm.

⭐️ Skorpionen  

Hur känner du för att komma tillbaka till vardag och yrkesliv Skorpio? Du har hela tre planeter Mars, Solen och Venus som alla tre lyser upp och skapar såväl fart och fläkt som välsignelser i ditt karriärorienterade 10:e hus. Det här är superkrafter och du blir motiverad, igångsatt, sedd och uppmärksammad.  Här finns också ett löfte om framgång.

Det tillhör sannerligen inte vanligheterna att se Venus och Solen färdas sida vid sida i nästan två veckors tid. Från söndag är de två i en exakt konjunktion.

Tisdag/onsdag  bildas en ytterst gynnsam intressant trigon mellan Solen och Jupiter som fortfarande är i Skytten. Wow! Det är så mycket kraft i Jupiter nu i och med att han vänder direkt denna vecka. Hans energin lyfter dig uppåt och framåt i yrkeslivet. Härligt! Det här skapar en gudabenådad tid..

En annan indikation på fet tur och lycka är den rosafärgade välsignelse som mötet mellan Venus och Jupiter för med sig till dig på torsdag. Vad är det din själ längtar efter Skorpionen? Pengar, kärlek eller personlig utveckling – allt tycks vara möjligt och inom räckhåll nu. Ta för dig!

⭐️ Skytten  

Många är ni Skyttar som hört av sig – alla med en och samma fråga nämligen; vad hände med Jupiter? Ja, kära Skytten – din styrande planet Jupiter har varit retrograd ända sedan 10/4 och kanske var det där du tappade sugen? I skrivande stund är Jupiter stationär dvs han står på samma fläck och trampar. I de läget genereras massor med positiv energi till Jupiter och när han på söndag vänder direkt kommer han att vara extra laddad och kraftfull. Så, kära Skytten.. Det är nu lyckan vänder för dig och har ytterligare fyra månader kvar med Jupiter i ditt tecken. Passa på nu att krama lyckan ur Jupiter när han är på din sida miraklerna är möjliga.

Men löftet om en ny start kommer från alla håll och kanter nu.. Månen är tilltagande, Merkurius i superbra läge så alla tecken i skyn pekar åt samma håll.

Det är minsann inte bara Jupiter som levererar tur, lycka och gynnsamma händelser. Sådant kan även ”Lilla Lyckan” Venus fixa. Nu lyser Solen, Venus och Mars upp ditt äventyrliga, nyfikna 9:e hus vilket förstås är toppen! Att Solen och Venus är i konjunktion ger dem båda extra krut och det är en gudomlig, kärleksfull och optimistisk energi. Tjoho Skytten! Våga ta steget du väntat på, aktivera dina drömmar, ta initiativ och önska in.

⭐️ Stenbocken  

Det är en spännande och vibrerande vecka vi står inför. Alla de inre planeterna är på ett eller annat sätt involverade i en ytterst positiv utveckling och alla tecken i skyn pekar åt samma håll – den nya starten. Vi har en tilltagande måne, Merkurius som nyss har fått ny fart och blivit synlig på himlavalvet igen.

Heta Mars, Solen och Venus befinner sig alla i ditt djuplodade och känslomässiga 8:e hus. Venus/Solkonjunktionen utgör en välsignelse av känslomässig karaktär. Man skulle kanske till och med kunna dra det så långt som att säga att du blir ”kärleksbombad” av universum. Härligt! Venus och Jupiter möts i en passionerad omfamning under veckan vilket ger glädje och inspiration och kärleken kan växa stark. Den härliga känslan inspirerar dig att vilja fördjupa dina känslomässiga relationer. Processen kan hjälpa dig att läka ditt hjärta om det finns sådana behov, tända flamman på nytt mellan par osv. Kanske kommer du och din partner varandra ännu närmare nu eller så möter singeln en speciell person.

Vi befinner oss nu i en tid när de retrograda planeterna en efter en vänder och går år rätt håll igen. Det var Merkurius förra veckan och på söndag är det dags för mirakelmakaren Jupiter. Det är bara fyra månader kvar till dess han stiger in i ditt tecken.

⭐️ Vattumannen  

Nu Vattenbärare börjar det dra ihop sig för dig. Universum dukar upp en himmelsk buffé bara för dig och för en tid kommer ditt liv att vara underbart! Vi har en tilltagande måne som under onsdagen bildar sitt 1:a kvarter i Skorpionen. Från den stunden laddas energierna upp emot den hejdundrande fullmånen som äger rum i ditt tecken – nästa vecka. Det är lite härligt att veta om det i förväg och verkligen ta sig tiden att känna in processen.

Men, det är så mycket fantastiskt på gång som är aktuellt här och nu. Vi har Mars, Venus och Solen som fortsätter sitt härliga segertåg igenom ditt 7:e hus som handlar om relationer. Det ser ut som att det är sociala möten, vänner, möten, människor och kärlek förstås runt dig nu. Det är så bra energi här att jag faktiskt kan rekommendera dig att våga dig på att reda ut gamla konflikter, om det nu skulle vara så att du har någon gammal surdeg du inte har tagit hand om. (7:e huset rör även öppna fiender).

Tur i kärlek? Under veckan färdas Venus och Solen ytterst nära varandra och mot slutet av veckan har vi en hjärtöppnande konjunktion mellan dessa två som pågår även långt in i nästa vecka.  Detta är utan tvekan bästa tillfället att attrahera till sig kärlek och att älska. Jupiter kommer även att ha ett finger med i spelet här. Wow! Det ser helt fantastiskt ut runt dig. Njut!

⭐️ Fiskarna

Det är intressanta dagar som ligger framför dig Fiskarna när du kommer att bli varse att energierna ändras runt dig och en efter en faller komponenterna på plats och din superhärliga höst kommer igång. Processen började i och för sig redan förra veckan 1/8 när månen blev ny och Merkurius bana vände rätt. Men.. det var först under helgen som månens första strålar bröt igenom och den nya energin kunde ta fart. Nu är månen tilltagande och detta är den bästa tiden på månaden att sätta igång saker, i synnerhet sådant som man vill ska växa och bli stort, synligt och framgångsrikt. Merkurius är nu åter synlig på himlavalvet och det är en riktigt bra tid för att ansöka om saker, att starta på ny kula i yrkesliv osv.

Denna vecka dundrar motiverande Mars samt Solen och Venus igenom ditt 6:e hus som handlar om hälsa, rutiner, dagliga vanor, träning och ditt dagliga arbete. Att Solen och Venus möts här är SUPERBRA för den som ska söka jobb eller på annat sätt visa sig ifrån sin allra bästa sida. Energin kommer dig till godo även i kärlekslivet och dina personliga relationer också. Den är lyckosam, kärleksfull och gudomlig. Jupiters bana vänder rätt på söndag! Hurra! Människor är vänligare än annars och du kan hitta stöd och framgångens dörrar öppnas nu. Ditt självförtroende växa i takt med framgången och du har en underbar höst framför dig.