Horoskop – Vecka 34

67345659_630921744068612_7376630301092478976_n

⭐️ Väduren

På måndag glider La Luna osynligt in i Lejonet – för vi befinner oss ännu i mörkermånens tid och vi inväntar nymånen som tidigt på onsdagsmorgonen ska fylla oss alla med en härligt motiverande nystartskänsla. Härligt! Nymånen kommer verkligt lägligt och ger oss en perfekt start på den nya terminen.

Samtidigt möts Merkurius och Solen i konjunktion på måndag vilket stärker Merkurius och hjälper oss alla mentalt och intellektuellt. Veckans tema är mixen den knepiga mixen mellan eld och jord. På lördagskvällen lämnar Solen eldens element och det blir ett helt annat astrologiskt klimat som möter dig när vi går in i Jungfrun och Solen lyser upp ditt flitiga sjätte hus. Härligt! Se närmsta tiden som årets bästa tid för att komma igång med sunda vanor, träning, diet och helande och kanske är ett nytt jobb välkommet? Massor av jobb ligger framför dig och det blir kul att sätta dina planer i verket.

☀️ Oxen

Det är en alldeles ovanligt löftesrik vecka som ligger framför dig. Din styrare, vackra Venus bildar nu en harmonisk vinkel till Uranus (som befinner sig i Oxen) viket kommer liva upp dig ordentligt och ge nytt glitter i din blick. Venus avslutar sedan veckan med att stå mitt emot Jupiter. Det kan väl betyda upplysning, nya tankar och idéer, ny kärlek kanske till och med? Fram emot veckoslutet kommer Venus istället att stå mitt emot Jupiter! Oh! De båda välgörarna möts! Det kan vara hur härligt, tursamt och gudomlig som helst. Häng med i flödet!

Men detta är inte allt som sker. Onsdagen bjuder på en eldig nymåne i ditt 4:e hus, Merkurius går in i Jungfrun och under lördagen följer även Solen efter och vi går in i ett helt nytt tema. Om det inte skett innan är det dags att planera livet, få saker och ting i ordning inför det som komma skall under hösten. Ja, vi veckan börjar i eld och slutar i jordens element. Vi måste komma igång för i kritiska Jungfrun går det inte an att gå och dra benen efter sig.

⭐️ Tvillingarna

Se fram emot en toppvecka som passar dig och dina syften perfekt. Redan nu på måndag möts Merkurius och Solen i en gudomlig omfamning där Merkurius laddas med positiv solenergi och kan sedan stärkt fortsätta vidare igenom zodiaken.

I vissa traditioner anses Merkurius tappa riktning när han befinner sig ”under Solens strålar”. Ja, det är två olika synsätt – vi får leva och se hur det känns för dig Tvillingarna. Merkurius (och därmed du) kommer att ta ledningen i allt nu. Han rör sig väldigt snabbt nu och pilar in i Jungfrun på torsdag, i det tecknat sägs Merkurius vara exalterad, i sitt allra bästa uttryck. Wow! Det är så himla bra läge, här kan kommunikationen, tankarna höjas till en helt ny nivå.

Onsdagen bjuder på en nymåne i Lejonet som infaller i ditt 3:e hus. Tvillingenergi det med.

Solen träder in i Jungfrun på lördag (ditt parallela tecken som också är styrt av Merkurius) och vandrar nu över din viktiga IC punkt och sätter stora frågor fokus. Karriär, boende och livsstil är områden i livet som kommer på tapeten. Vilka är dina drömmar och mål? Passa på att hålla dig framme karriärmässigt nu med jobbsökeri eller andra ansökningar.

⭐️ Kräftan

Det är en mysig period som väntar nu. Veckan domineras ju förstås av nymånen i Lejonet som under onsdagen infaller i ditt ekonomiska andra hus som också gör dig påmind om vad som verkligen betyder något för dig.

Handen på hjärtat Kräftan, kanske går mycket av din tid åt till sådant som du gör av ren plikt, vana eller lojalitet? Vad är det i ditt liv som gör bara för din egen skull? Det kan vara bra för dig att reda ut begreppen inför dig själv så du kan se klart och sovra.

Under nymånen kommer Venus och Uranus stå i en finstämd sextil – vilket faktiskt är en hjälp i att förstå dessa aspekter av ditt eget varande och dessutom finns här chans att välja in ny glädje, nya influenser och kontakter.

Lite längre fram i veckan påbörjas skiftet till jordens element. Merkurius går på torsdagen in i Jungfrun och under lördagen följer Solen efter.  All action sker nu i ditt pratsamma, rörliga tredje hus som handlar om kommunikation och kontakter. För den som är i en situation när talets gåva behövs (sälja, snacka, flirta, skriva, charma och resa) är detta fantastiska nyheter!

☀️ Lejonet

Åh, en så underbar period vi befinner oss i. Det är Sol, generositet och öppna hjärtan för hela slanten nu. Det återstår bara sex dagar kvar av den tid Solen befinner sig i ditt tecken. Under måndagen smyger månen in Leo och vad vi väntar på här är den supermotiverande nymånen som infaller tidigt på onsdag morgon i Lejonet. Oh! Denna nymåne är ett riktigt eldigt energipiller. Massor av extra power kommer också till dig via den fina trigon som bildas till Mars. Tillhör du de Lejon fyller år nu i slutet av tecknet så garanterar horoskopet den här födelsedagen är början på ett oerhört gynnsamt och framgångsrikt år. Vid nymånen bildas en superintressant, spännande och nydanande sextil mellan Uranus och Venus vilket också pekar på väldigt positiv utveckling.

På torsdag träder Merkurius in i Jungfrun och på lördagen följer Solen efter. Hm.. ja, det är ett abrupt skifte som villkorslöst för oss tillbaka till verkligheten, arbetet och plikterna. I jordtecknet är det liksom inte utrymme för att lägga sig på sommarängen och njuta. Ok – det återstår inte annat än att leverera – och visst.. den nya terminen blir ju förstås också kul.

☀️ Jungfrun

Nu idag, måndag kommer din styrare Merkurius att möta Solen i konjunktion som ger massor av nytt krut, energi och vilja till Merkurius. Det här är också startskottet till en helt fantastisk period när du kommer till din fördel. Det är så bra utveckling, gynnsamma händelser som äger rum härifrån och en hel månad framöver.

Det här är den sista veckan eldens element dominerar och vi befinner oss, som jag anar att alla märker, i en riktigt het period. Solen är nu i trigon till Mars och nu kan allt kännas möjligt igen. Veckans stora händelse, en nymåne i Lejonet  infaller på onsdagen i ditt 12:e hus. Ah, planläggning och nystart.

Man kan beskriva veckan som en ”mixed state” bestående av massor av eld, vilja, passion, en pigg nymåne som kickar igång händelserna. Redan från start finns också ett parallellt skeende med en tilltagande merkurisk energi som ökar allt eftersom. På torsdag går Merkurius in i sitt eget tecken, där han är exalterad! Den energin förstärks ju ytterligare när Solen på lördag också skiftar över till Jungfrun.

⭐️ Vågen

Denna eldiga vecka är aktiv, intressant och engagerande. Den bjuder på kreativitet, vilja och initiativ. Under onsdagen infaller en pigg, entusiasmerande nymåne i Lejonet. Den kommer att lysa upp ditt 11:e hus som just handlar om nätverk, internet och teknik, att nå ut till stora grupper mm. Du kära Våg är ju känd just för din förmåga att komma överens med andra, bolla idéer och knyta kontakter. Perfekt!

Samarbeten, idéer och företag som startar under dessa stjärnor får den allra bästa förutsättningarna. Vid nymånen kommer även Venus att befinna sig i en harmonisk sextil till Uranus som är så välgörande, lite oväntad kanske men spännande. Just den energin öppnar upp dina möjligheter även på kärleksfronten vilket förstås alltid är välkommet.

På torsdag glider Merkurius över till Jungfrun och på lördag följer även Solen efter. Energiskiftet är påtagligt och kan upplevas lite abrupt. Det handlar om att vinka adjö till sommaren och välkomna verkligheten. Mars kvadratur till Saturnus gör det hela väldigt tydligt.

⭐️ Skorpionen

Nu är vi inne på den sista veckan Solen befinner sig i Lejonet och den eldiga energin är härlig, generös och motiverande. Under onsdagen blir månen dessutom ny i Lejonet och lyser upp ditt karriärshus och härifrån kan dina framgångsdrömmar ta fart. Uranus länkas till Venus och det här är ett underbart tillfälle för faktiskt det mesta som du vill. Lejonmånen hjälper dig att öppna hjärtat och vara sann och uppriktig emot dig själv.  För en del av er kan dessa stjärnor bidra till en helt ny vision om vem och vart du vill vara och även en fingervisning om hur du ska gå till väga för att nå dina mål yrkesmässigt och personligt.

Det är dags för dig att ta nästa steg. Merkurius, budbäraren, tar en större roll än vanligt när han träder in i Jungfrun på torsdag och på lördag följer Solen efter. Det är ett gigantiskt energiskifte som äger rum under denna vecka som ändrar villkoren helt. I kritiska Jungfrun höjs takten, kraven och du står öga mot öga med verkligheten när Mars framemot helgen bildar kvadratur till Saturnus. Det är på riktigt nu – en ny termin börjar.

☀️ Skytten

Vi har två parallella skeenden på gång som båda bidrar till att du blir sedd, hörd och får en rejäl knuff framåt. Nymånen i Lejonet kommer på onsdag att ladda upp ditt äventyrliga 9:e hus med vilja, passion och glädje. Det 9:e handlar om utveckling, expansion och hjälper dig i dina framtidsvisioner. Här kommer möjligheter hitta sättet som hjälper dig att finna nya lösningar och bättre villkor. Nya månar står ju för nystarter och här ligger möjligheternas land framför dig. Ny utbildning? Nya kreativa idéer kanske? En ny affärsidé kan mycket väl dyka upp hos den driftiga Skytten.

Redan på måndagen pumpas Merkurius full med positiv energi i mötet med Solen. Vår smarta budbärare checkar in i ditt karriärshus under torsdagen och den närvaron kommer att spela stor roll i din utveckling framöver. Det här är en förträfflig tid för att hitta nya vägar. Det är viktigt att du ger ett proffsigt intryck så uppdatera dina sociala media kanaler, våga och vinn.

⭐️ Stenbocken

Härliga Venus rör sig nu igenom ditt 7:e hus och skapar mysiga vibbar runt dig och får ditt sociala liv att blomma. Kopplingen mellan Uranus och Venus öppnar dörren även för oväntade, kanske oförutsägbara händelser. Men vem vet? Det är så intressanta transiter runt dig nu när både Mars och Venus är med i spelet att du kan göra nya bekantskaper? Människor dras till dig nu!

I tider som dessa kanske du får ett intressant förslag eller kanske själv drabbas av en snilleblixt eller får en idé du vill genomföra? Onsdagen bjuder på en eldig nymåne i Lejonet som lyser upp ditt 8:e hus som bland annat kan stå för gemensamma tillgångar och affärer. Hm..Som alltid tillför en nymåne en ny energi till vad det än vara må som du vill uppnå. På torsdag träder Merkurius in i Jungfrun där han är exalterad! Jättebra position för dig! På lördagskväll glider Solen in i Jungfrun och vi står inför ett oundvikligt skifte. Nå, jordens element passar dig perfekt – men härifrån börjar en ny termin.

☀️ Vattumannen

Det är sista veckan som Solen lyser upp ditt relationshus, men innan den lämnar dig kommer den eldiga energin att öka. Ja, det är förstås nymånen i Lejonet som på onsdag bidrar till att din puls ökar, som öppnar ditt hjärta och får dig att känna dig levande. Under denna härliga måne kommer Venus och Uranus att länkas via en sextil. Oh, kära någon! Det här kan dra in det oväntade i ditt liv. Kanske knackar lyckan bara på din dörr? Det är i alla fall så positiva vibbar som ditt horoskop utstrålar. Det här är så pass intressant att jag starkt rekommenderar er alla att faktiskt se sig om lite extra under det kommande månvarvet. Vem vet vem du möter? Människor dras till dig nu och förhoppningsvis även du till dem. Eller?

Ett stort energiskifte äger rum på lördag när Solen träder in i ditt mystiska 8:e hus och Jungfruns tecken som pekar på verkligheten och den materiella värden. Det är en jordisk, praktisk och effektiv energi som manar dig att tänka på arbetet, framtiden och ja, kort sagt – återgå till dina rutiner.

⭐️ Fiskarna

Den är ett bra tag sedan jag hade glädjen att få berätta för dig att det är en riktigt spännande vecka du har framför dig. Solen och Merkurius möts under måndagen och redan där kommer det att börja röra på sig i dina led. Kommunikationen flödar, folk ringer, mailar och reser och far och där i mitten av alla händelser finns du, som ett litet epicentrum.

Onsdagens nymåne för med sig en kaskad av eldig energi som flödar in i ditt flitiga 6:e hus. Ja, hälsan, arbetet och de dagliga vanorna – nu börjar allvaret igen och det kommer att bli så skönt. Merkurius sätter tonen när han på torsdag glider in i Jungfruns tecken där han är exalterad. Det här är ett supertillfälle för dig Fiskarna att starta om, starta upp och se till att du får allt det där som du innerst inne önskar dig. Solen träder på lördag in i Jungfrun också och här, i jordens element finner du stabilitet och trygghet och kan även vara behjälplig för den Fisk som söker bostad eller jobb.

Bäst av allt förstås är ju att du har ditt roliga framför dig. Från lördag och en månad framåt kommer att ha Solen i ditt relationshus och såväl kärlekslivet som alla sociala aktivister får en boost så var fokuserad, uppmärksam och uppkopplad.