Horoskop – Vecka 35

 

Petes dragon movie stills 2 3840x2400 630x390

Väduren

Hoppla Väduren!  Det här är veckan du väntat på i flera månader för nu vänder din härskares bana och han går åt rätt håll på måndag. Så om saker har gått sisådär eller i värsta fall lite baklänges för dig så glöm det nu och haka på det härliga flödet som kommer igång. Mars vänder sig om på härliga 28° i Stenbocken, den punkt där Mars är som absolut starkast och kommer i sitt bästa uttryck. Enligt solteckenastrologin faller Mars i ditt 10:e karriärshus och Solen i det 6:e huset som handlar om arbete och dagliga vanor. Båda dessa starka och för dig superviktiga positioner talar sitt tydliga språk. Det är nu det börjar – nu vi sätter sikte på framtiden, kavlar upp ärmarna och gör utan eftertanke gör det bara – som riktiga Vädurar! De sköna konsternas gudinna Venus, den gudomliga kreatrisen själv skickar sina magiska strålar till dig från Vågens tecken. Hennes vars närvaro ger inspirationen och det där lilla extra – som gör hela skillnaden. Nu rullar din nya framtid igång.

Oxen

Förra veckans underbara, harmoniska stortrigon kvartstår även denna vecka. Nu höjer dock Universum insatserna och bjuder på den andliga, eteriska Fullmånen i Fiskarna som samtidigt som den uppstår i ditt publika 11:e hus skapar en så kallad ”kite” på engelska. Den pappersdrakes formationen som bildas på himlen nu, är jättehäftig, och erbjuder den typen av energi som kan föra upp dig mot höjden. Med det menas att du kan höja dig själv över sina vardagsproblem och komma i kontakt med någonting större, renare, själens mening kanske eller sanna potential. Det är så häftigt. Som om inte det vore nog Oxen! Merkurius är i kaxig vinkel till mirakelgöraren Jupiter. Ja, som du säkert minns fortfarande är mitt emot allt som är du. Wow.. nu kan lyckan aktiveras. Hur? Ja, det kan vara svårt att ta tills sig det faktum att lyckan kan vända, att saker plötsligen kan gå bra. Riktigt bra. Sexigt och lite farligt, styggt inleder Venus en dialog med Pluto. Ja, han är ökänd men ack vilken dragningskraft han har.. En passion skulle kunna uppstå nu.

Tvillingarna

Du som är född i ett rörligt tecken har idel fantastiska möjligheter som öppnas upp på din stjärnhimmel! Wow! Det första och det största är förstås den magiska, andligt öppnande, spröda, gudomligt inspirerande fullmånen i Fiskarna som fyller såväl ditt sinne som din själ med så vackra tankar. Enligt soltecken astrologin landar fullmånen i ditt 10:e hus vilket placerar dig och din karriär i hetluften. Det kan finnas möjligheter att påverka ditt yrkesliv, att nå ut till människor och att bli sedd. Kanske kan du få precis vad du vill nu? Det som får mig att gå så långt som till mirakeltankar är framförallt det faktum att din härskare Merkurius inleder en konversation denna vecka med sin högre oktav, mirakulösa Jupiter, som inte vet några gränser allt utan bara vill att allt ska bli mer, större, bättre och härligare. Passa på nu och håll dig framme, langa fram frågan Tvillingarna! Kläck idén! Ja, ni förstår vad det jag är ute efter? Aktivitet! Mars som faktiskt kan erbjuda just energi, mod och lust vänder direkt nu på måndag också. Ack! Det här är så bra! Använd energin vist!

Kräftan

För dig kära Kräfta är detta med kärleken och känslorna det allra viktigaste i livet. Under hela 2018 har återhållna, stränga Saturnus befunnit sig i ditt relationshus och sedan 18/4 även retrograd för att komplicera det ytterligare. Ökända boven Pluto och även fruktade krigsguden Mars har befunnit sig där också. I vissa kretsar anses ju bad boys vara attraktiva – men inte de här tre – för deras retrograda närvaro är förödande.Jag har sett i bloggen att mången Kräfta har börjat få nog, eller kanske passerat nog för länge sedan. Jag vill därför berätta att denna vecka bjuder på LÄTTNAD. Mars bana vänder rätt nu redan under måndagen! Vi är dessutom bara en vecka ifrån att Saturnus också vänder direkt så det är mycket som lossnar för dig här och nu. Rent allmänt är det en toppenbra vecka du har framför dig. Här finns massor med glädje och möjligheter att få mycket uträttat om dagarna. Enligt solteckenastrologin faller din fullmånen i ditt äventyrliga, utåtriktade 9:e hus och Solen befinner sig i ditt pratglada, sociala tredje hus. Kul! Det är verkligen dags för dig att komma ut, träffa folk och rulla igång ditt liv. Berätta för folk vad du har på hjärtat och vad du behöver. Länken mellan Merkurius och Jupiter ger tur och glädje.

Lejonet

Det har verkligen varit full rulle i ditt horoskop hela sommaren Lejonet, även om det lugnat ner sig sedan Solen lämnade ditt tecken har du massor med glädje att se fram emot här och nu. Heta Mars bana som varit retrograd vänder rätt nu på måndag och därmed rullar livet igång med dunder och brak. En sådan lättnad! Allt det som varit segt eller stagnerat lossnar nu och här startar vår höst på riktigt. Enligt soltecken astrologin faller magiska fullmånen i ditt ekonomiska 2:a hus emedan Solen befinner sig i huset för delade tillgångar och finanser. Hm.. vi kan sannerligen hoppas att Universum vill välsigna din ekonomi. Det är säkert efterlängtat nu efter en lång, het sommar och de utgifter som brukar dyka upp i samband med en semester. Pluto kommer under veckan att inleda en kaxig, utmanande vinkel med Venus. Oh, det där indikerar makt, pengar och sex. Det här börjar likna manuset till en spännande film. Merkurius befinner sig i ditt tecken och kommer den här veckan att inleda en lyckosam dialog med Jupiter. Använd det tursamma flödet till att ansöka, ställa frågan, flirta eller vad det nu kan vara du vill uppnå. Du är på gång igen Lejonet!

Jungfrun

Åh, ditt horoskop ser ut som en dröm nu Jungfrun eftersom energin från den andliga, magiska, positiva fullmånen som inföll i Fiskarna tecken fortfarande dröjer sig kvar i ditt relationshus.   Solen, Uranus och Saturnus bildar fortfarande en harmonisk och stabil stortrigon som ger så solid bakgrund till allt som sker. Härligt och livsbejakande är förstås Solen som bränner på igenom ditt första hus vilket gör dig medveten, närvarande, alert och sugen på att komma vidare i livet. Coolt! Du vill utmana dig själv (och kanske även andra) att utvecklas och nå högre än vad du gjort tidigare. I det första huset tänds ofta tävlingslusten. Din lyckliga stjärna Merkurius har nu börjat få upp farten och rör sig fin framtå igen genom Lejonet men i en så positiv vinkel till Jupiter att jag tänker att du skulle kunna få ett litet genombrott nu. Kanske är det här du visar din chef din nya idé, skickar in din synopsis eller vad än det kan vara du vill komma fram med. Motivationen, driven och lusten som Mars skänker oss alla är verkligen på topp nu genom att hans bana vänder rätt idag måndag.

Vågen

Söndagens andligt öppnande fullmåne i Fiskarna kan ses som ett fredsmeddelande till som skänker harmoni och hopp. Energin hänger med dig en bra bit in i veckan innan den klingar av. Solen rör sig nu igenom ditt andliga 12:e hus. Det är där som både intuitionen, regnbågar, stjärnfall och drömmar skapas. Månen landade enligt solteckenastrologin i ditt arbetsamma 6:e hus och fullmånens krafter aktiverar detta med jobb och dagliga vanor. Att kaxiga Mars bana vänder rätt under måndagen passar dig och dina syften precis. Nu när Mars återfår sin fulla energi kommer livet igång på rå riktigt. Nu Vågen, det är dags att rycka tag i arbetslivet, komma igång med dina rutiner igen. Det är en spännande och löftesrik höst som väntar dig. Din lyckliga stjärna Venus befinner sig fortfarande i mitt i Vågens tecken och för många av er kan dagarna har varit njutbara, flirtiga och kärleksfulla. Att Venus bildar kaxig aspekt med fräcka Pluto under veckan gör energin lite mer igångsättande och pockande. Kanske övergår en stilla flirt till en passion nu? Ingen relation som inleds dessa influenser kommer att vara ljummen.

Skorpionen

Den här veckan innehåller idel goda nyheter Skorpionen. Din klassiska styrare Mars retrograda vandring är nu äntligen över. Vi är också bara en vecka bort från det faktum att även Saturnus bana vänder. Det här ger dig förstås ny vind under vingarna och nu kan du åter tillgodogöra dig den positiva energin från Jupiter som har ytterligare tre magiska månader kvar i ditt tecken. Satsa alla satsa kallt nu och låt miraklerna äga rum. Du blir ovanligt motiverad och på hugget nu när Solen rör sig igenom ditt utåtriktade 11:e hus kan kontakten med människor, organisationer och större grupper främjas. Ta för dig! Det skulle vara kul om vi får se dig i framkanten när du delar med dig av din berömda charm och kanske även väljer att delta i större sammanhang. Merkurius bildar nu en härlig vinkel till Jupiter vilket öppnar en dialog som vem vet, kan sluta i ett förslag, ett nytt jobb eller ett kärleksäventyr. Ja, det här med passionerad kärlek kommer sig av att Venus under veckan bildar en utmanande vinkel till Pluto. Tror inte att någon relation som börjar under de här förhållandena kan bli ljummen eller neutral. Det är allt eller inget som gäller.

Skytten

När veckan börjar har energin från söndagens superhärliga fullmåne i Fiskarna inte hunnit klinga av utan följer dig igenom veckan. Den här månen var så speciell och vacker eftersom den formade en vacker ”drake” som ser ut att kunna lyfta dig riktigt högt. (Det är en ytterst gynnsam och löftesrik konfiguration mellan planeterna). Enlig solteckenastrologin föll fullmånen i ditt fjärde hus medan Solen är mitt över i ditt 10:e karriärshus nu. Med tanke på att Jupiter inom bara tre månader träder in i ditt tecken skulle det vara helt fantastiskt om du karriärsplanerade lite. Heta Mars bana vänder rätt nu på måndagen och saker och ting kommer att lossna, gå lättare och det saknas sannerligen inte motivation och arbetslust hos dig. Spontana du har ju tendens att göra det som du tänder på i stunden. Du dras dit där spänningen och motivationen finns och oftast utan en genomtänkt tanke på vad detta kan ge dig.  Tänkt ut strategiska drag och funderar på vad du vill att universum ska ge dig på lite längre sikt än att bara leva med det som kommer framför dig här och nu.

Stenbocken

Du har zodiakens tre värstingar Saturnus, Pluto och Mars som befinner sig i ditt första hus och de allra flesta människor upplever att det är för mycket. Men – då känner de inte dig Stenis. Du outcoolar till och med dessa planeter och vet att göra något bra av energin. Men redan nu på måndag inträder den allra första lättnaden. Mars bana vänder rätt på 28° – den punkt i zodiaken där han är som allra starkas! Wow! Astrologer ser detta som ett väldigt kraftfullt tecken och att en enorm potential frigörs här. Använd den energin till din fördel så kommer du långt nu! Det här är ett optimalt tillfälle att starta upp saker, ta initiativ i både arbete och det sociala livet. Energin från söndagens härliga fullmåne i Fiskarna och ditt tredje hus är fortfarande med dig. Solen står denna månad ditt ambitiösa, nyfikna 9:e hus och du vill verkligen göra skillnad och komma någon vart. Du är motiverad, glad och utåtriktad och har väldigt positiv energi runt dig. Vi är bara en vecka bort ifrån att även Saturnus bana vänder direkt vilket innebär att nya möjligheter öppnas för dig den här hösten.

Vattumannen

Mars har ju verkligen fått din uppmärksamhet i år. Sedan den 15/5 har han på det ena eller andra sättet varit runt dig och skapat friktion i ditt liv. Senaste nytt om honom är att han på måndagen vänder direkt i Stenbocken och åter sätter siktet emot dig och ditt liv. Detta blir den tredje och avslutande övergången – men än dröjer det innan det är dags. Men – det faktum att han inte länge är retro är superbra eftersom allt det som varit stagnerat lossnar och härifrån kan du förvänta dig att det rasslar till och blir hur kul som helst. Merkurius bildar en skön vinkel till Jupiter vilket öppnar upp för intressanta dialoger och samtal. Den harmoniska stortrigonen i jordtecken är kvar även denna vecka. Den består av Solen och dina två styrare Uranus och Saturnus är kvar och skänker jorden stabilitet. Genom söndagens underbara fullmåne i Fiskarna fick den nytt liv och flöde eftersom det bildades en så kallad drake (en väldigt vacker formation) som skänker hopp och kan få skeenden att lyfta till nya höjder. Härligt!

Fiskarna

Söndagen erbjöd en superhärlig fullmåne som riktade uppmärksamheten emot dig och ditt liv efter som den inföll på 3° i Fiskarna. Den utgjorde en så vacker drake (stortrigon + 2 sextiler – som är en underbar planetkonfiguration) som erbjuder hopp och glädje och kan få de finaste drömmar att ta fart. Den här underbara energin hänger med dig några dagar in i veckan också innan den klingar av. Förhoppningsvis är du nu nytankad av inspiration och har fått nytt glitter i ögonen.. Det är så vackra vibrationer runt dig nu och människor dras till dig. Heta Mars bana vänder rätt idag, måndag och härifrån rasslar det till och aktiviteter kommer fylla dina dagar. Är det jobb eller studier som gäller för dig? Vad än du företar dig ser ut att funka nu! Hela horoskopet skriker nystart så gå ut där och välkomna ditt nya liv.  Universum visar att det kan bli en viss rotation i bekantskapskretsen. Det ser ut som att du kommer att lära känna massor av nytt folk under denna höst och som alltid är det viktigt att hålla ett öga på vem som är god nog för att du ska kalla den personen din vän.  Om du upplever att någon är gränslös eller missbrukar ditt förtroende så är det viktigt att du tar itu med det omgående.