Horoskop – Vecka 36

 

Pisces-full-moon-sept-6-subcosmic-full-moon-pisces-september-2014-supermoon

️ Väduren

Solen lyser nu upp ditt flitiga 6:e hus och de allra flesta Vädurar gillar tempot, effektiviteten och allt det nya som tveklöst kommer med tiden i Jungfrun. Det är så mycket som måste bli färdig nu och minst lika mycket nytt som väntar på att starta upp.

Det är roligt att ha en helt ny termin framför sig och tänka på alla storverk du ska hinna med. Det här är dock en tid när du bör ta dig lite i akt kära Vädur och inte ta på dig för mycket arbetsuppgifter. Jag anar att du din vana trogen tänker att det där klarar jag lätt – men horoskopet ser inte så positivt ut som man skulle önska. I synnerhet de Vädurar som är födda i slutet av tecknet bör tänka ett varv extra här.  Mars rör sig sakta framåt nu, dessutom befinner han sig även i en trist kvadratur till Saturnus som hindrar hans framfart. Det är lite som att gasa och bromsa samtidigt och det kan ge en känsla av frustration. Snart, i nästa vecka vänder Mars retrograd på den 28° och här bildas en riktig hot spot nu.

Redan nu när veckan startar kommer vi att känna att energin är lite hypad. Vi har en tilltagande måne på gång som kommer att infalla i Fiskarnas tecken och i Vädurens 12:e hus på onsdag morgon. Kul! Man brukar ju förknippa Fiskarna med det andliga, det gömda och drömmar. Nu blidas dock en sextil till Uranus så det skulle inte förvåna om du drömmer fram något riktigt bra här.

️ Oxen

Det är lite spännande nu på måndag när Venus fortfarande befinner sig mitt emot passionerade och maktfullkomliga Pluto. Lite senare i veckan kommer Venus att vara i kvadratur med sin älskling Mars innan hon slutligen på söndagen skiftar över till Lejonet. Med andra ord kommer det att röra på sig i dina nära relationer, känslor flamma upp och kanske kan till och med ljuv musik uppstå. Venus position i Lejonet är inget neutralt läge heller – här vill hon åstadkomma någonting. Att Solen befinner sig i ditt lekfulla 5:e hus vilket kan fylla dig med kreativ inspiration och glädje. Med andra ord är det en toppenvecka du har framför dig när du kommer att bli tillfreds med utvecklingen.

Det som dominerar skeendena för alla nu är förstås fullmånen som infaller i ditt utåtriktade 11:e hus på onsdag morgon. Den här månen kommer att bilda en sextil till Uranus och vips, så dras du in i bilden Oxen. Det är i tider som dessa du gör klokt i att uppdatera din CV och Linkedin profil och vara beredd på att saker och ting kan ändras. Det skulle inte förvåna om ett nytt jobb eller en förfrågan. Är du öppen för en förändring Oxen?

⭐️ Tvillingarna

Vi har en tilltagande måne på gång som blir full på onsdag morgon i Fiskarnas tecken och lyser upp ditt karriärshus som rör ditt yrke, ditt anseende och rykte – det 10:e huset. Fullmånen infaller i sextil till Uranus vilket öppnar för möjligheter och chanser till sådant du kanske inte riktigt kunde förutse skulle hända.

Passa på att visa framfötterna nu Tvillingarna och försök använda dig av tiden på bästa sätt. Gud hjälper den som hjälper sig själv sägs det, så det är väldigt fördelaktigt att vara aktiv själv nu och hänga på den positiva trenden. Det kan vara i tider som dessa som du blir headhuntad, får intressanta förslag, möta intressanta personer som har saker att säga.

Alla ni som är födda i de rörliga tecknen har en innehållsrik period framför sig när livet faktiskt både kan bjuda på överraskningar och gå din väg. Det är flera faktorer som pekar på det. Bäst är förstås att din styrare Merkurius har en vecka kvar i Jungfrun där han presterar så himla bra. Jobb, nya kontakter som knyts, härliga konversationer och kul möten väntas.  Härligt! På lördag kväll kommer dock Merkurius att nå Vågens sfär.

️ Kräftan

Du har ju haft glädjen att åtnjuta Venus under några mysiga veckor. Nu känns det lite som att Venus är i trubbel snarare än något annat. På måndagen befinner hon sig mitt emot svåra Pluto och lite senare i veckan möts hon med Saturnus. Hon är också i vinkel med sin älskling Mars men även den kontakten försvåras av Saturnus närvaro. Oj, hur ska vi tolka allt detta? Att det kan vara bra att fatta ett radikalt beslut som leder dig framåt i utvecklingen. Du ska inte låta känslorna hindra dig. Under dessa stjärnor kan ibland svåra känslor kan förekomma – men det är lika bra att rycka av plåstret och göra det du vet är bäst. Venus kommer på söndagen att glida in i Lejonets sfär.

Nå, det där var en del av sanningen. Vad som också kommer att hända simultant är att vi har en tilltagande måne på gång som blir full i Fiskarnas tecken på onsdag. Härligt faktiskt eftersom den landar i ditt nyfikna 9:e hus vilket får dig att vilja förkovra dig, resa, lära in, möta andra och kanske börja på en kurs eller liknande. Solen befinner sig i ditt sällskapliga 3:e hus som handlar om kontakter, kommunikation, nära släkt och vänner. Ha kul nu Kräftan – du är värd det.

️ Lejonet

Många kan ha upplevt det som att livet stått lite stilla, och det är ju ingen överdrift att påstå att det när vi faktiskt har hela 6 retrograda planeter.

Men, så kommer nu september och bjuder på en många förändringar och lättnader och du ska se att livet faktiskt kommer att leka med dig igen.

Solen och Merkurius rör sig fram igenom ditt ekonomiska 2:a hus vilket förstås bidrar till en strävsam tid när du balanserar din tillvaro fint mellan dina olika åtaganden. Jobb, ekonomi och framgång måste prioriteras. Du har hela tre tuffa planeter i ditt arbetsamma 6:e hus som både stöttar och hjälper dig att fokusera, prestera och leverera.

Bäst här nu är att vi har en tilltagande måne som under onsdagen blir full i ditt 8:e hus i Fiskarnas tecken och den kommer att vara länkad till Uranus. Spännande! Den för med sig nyheter och överraskningsmoment. Det här är ju passionen och de djupa känslornas hus. Det känns som att något håller på att hända inom dig som du vill uttrycka. Passande nog träder vackra Venus in i ditt tecken på söndag och sprider mys, attraktion och kärlek. Det går bra för dig nu Leo.

️ Jungfrun

Alla de som är födda i rörliga tecken kommer att få en kraftig medvind och känna att livet faktiskt är en underbar plats att befinna sig i.

Solen och din styrande planet Merkurius är hemma i ditt eget tecken vilket ger dig en riktigt fin back up i allt. Passa på att håll dig framme och ta för dig av livets smörgåsbord nu Jungfrun. Underbart är kort, för Merkurius lämnar dig på lördagskväll så det är lite nu eller aldrig som gäller om du ska använda dig av hans superpower. Nu dras du in i händelsernas centrum, att du mår bra och människor uppskattar dig för den du är. Du har en helt fantastisk vecka framför dig som innehåller idel goda nyheter. Ansök, flirta, prata och låt människor se vem du är och vad du kan åstadkomma. Affirmera, visualisera och önska in. Det här är utan jämförelse den bästa veckan på året för dig.

Vi har en tilltagande måne på gång och under onsdagen blir månen full i Fiskarnas tecken och ditt relationshus, det sjunde som handlar om kärlek och djup vänskap. Ja, det här talar om harmoniska relationer, trevliga möten och allt det där man önskar sig.

️ Vågen

För dig kära Vågen är det här inte en neutral tid alls. Det gäller att ha tungan lite rätt i munnen och veta vad man sysslar med för att livet ska fortsätta att gå som du vill. Jag menar inte att skrämma upp dig, men vad vi har här är lite tuffare tongångar nu. Under veckan kommer Venus först att vara mitt emot Pluto och kort efter det opposition Saturnus. Som om inte det vore nog tar sig utmanande Mars stor plats nu när han segar sig fram i Vädurens tecken, mitt emot allt som är du. Han kommer att vända retrograd nästa vecka och är så jobbig som möjligt nu. Att han dessutom är i kvadratur med Saturnus underlättar inte heller saken. Men kära Vågen, sätt inte ribban för högt, se till att sova ordentligt på kvällarna och var snäll emot dig själv – så ska du se att den här veckan går snabbt förbi.

Venus kommer att byta tecken på söndag och tar sig istället in i romantiska Lejonet vilket förstås ger en annan stämning.

Vi har en tilltagande måne på gång under den här veckan som kommer att dominera hela händelseförloppet. Månen blir full på onsdagen i Fiskarnas tecken och ditt arbetsamma 6:e hus som förstås handlar om arbete, hälsa och dagliga vanor.

⭐️ Skorpionen

Solen rör sig nu igenom ditt utåtriktade 11:e hus och där gör den det lätt för dig att bli sedd och hörd. Det 11:e är ju även publikationernas hus så här skulle det inte förvåna om du något du säger eller skriver får uppmärksamhet på sociala media.

Din klassiska styrare Mars har ett tufft jobb nu när han utmattad segar sig igenom ditt arbetsamma 6:e hus och Vädurens tecken. Han möter rejält med motstånd ifrån Saturnus, rör sig långsamt och kommer snart (nästa vecka) att vända retrograd. Om det är lätt, är det rätt säger jag och anmanar alltså dig att tänka lika dant. Streta inte på med det som känns för jobbigt i nuläget. Det är liksom ingen idé att ha högt flygande planer om träningspass och späka sig med dieter när hela horoskopet antyder att det inte är där fokus bör ligga.

Vi har en tilltagande måne på lut här som kommer att ställa saker på sin spets och dominera scenen hela veckan. Den infaller på onsdag morgon i ditt kreativa 5:e hus som för övrigt också påverkar glädje, kärlek, romantik och spontanitet. Skicka gärna ett gulligt sms och minns dina vänner.. Kärleken är ändå det enda i livet som tillslut ändå är värt något. På tal om kärlek. Venus skiftar tecken på söndag och smyger in i romantiska Lejonet. Det ser ut att gå bra för dig nu.

⭐️ Skytten

Du, kära Skytt är känd för ditt positiva tänkande, ditt glada sätt och den ständiga optimismen som följer dig. Jag misstänker starkt att den okända person som först myntade teorin om Attraktionslagen måste ha varit född i Skytten –  för det är så allt i ditt liv fungerar.

Denna intressanta vecka är speciell för dig och om vi ska vara generösa så är skeendena positiva för alla som är födda i de rörliga tecknen.

Vi har en tilltagande måne på gång som blir full i Fiskarnas tecken och ditt hemkära 4:e hus som förstås handlar om ditt hem, din familj och allt som är grunden i ditt liv.

Solen och Merkurius har redan hunnit värma upp ditt 10:e karriärshus, där flitens lampa brinner. Passa på att få saker gjorda nu Skytten. När Merkurius lämnar på lördag är det genast mindre flyt att vänta.

Med andra ord är det fortsatt fokus på arbete, effektivitet och prestation men.. bäst av allt är att det faktiskt kan komma framgång nu. Vad sägs Skytten? Är det inte dags för dig att utmana ödet, fundera ut nästa yrkesmässiga steg som du ska ta. Fila lite på ditt CV – uppdatera Linkedin profil?

⭐️ Stenbocken

Under augusti månad har vi haft hela 6 planeter gått retrograd och det är troligt att du känt dig lite lätt frustrerad och tycker att det kanske inte hänt så mycket som du skulle ha önskat? Att saker och ting fastnat, stagnerat eller inte riktigt kommit till skott? De kardinala tecknen känner av det t-kors som bildas genom att Venus är mitt emot Saturnus samtidigt som jobbiga Mars befinner sig i kvadratur till de båda. Pust!

Men nu ligger september framför oss som ett enda stort löfte och förändring, förbättring och utveckling. Här får vi se planeter som vänder direkt och andra som skiftar tecken.

Intressantast nu är den tilltagande månen som växer sig stor och under onsdagsmorgon blir full i ditt sällskapliga 3:e hus. Mycket som dras igång nu och det är så välbehövligt och välkommet. Energin gör att saker kulminerar och kommer till ett avgörande. Beslut fattas, saker avslutas, skrivs på och vi tar oss på många sätt till nästa nivå. I många fall kan det vara väldigt gynnsamma saker som sker. Det här kan gälla såväl yrkesliv som i det privata. Kärleken kanske utvecklas eller avslutas – men du kommer inte att behöva undra längre.

⭐️ Vattumannen

Solen och Merkurius lyser upp ditt mystiska 8:e hus och du kan finna ord för dina känslor. Uttryck för det du vill säga eller skapa. Kreativiteten flödar nu.

Det är en riktigt intressant vecka vi har framför oss. Ja, faktiskt ligger hela september nu framför oss med löften om utveckling och förbättring på flera fronter. För dig kära Vattenbärare infaller fullmånen i Fiskarna i ditt ekonomiska 2:a hus. Hurra! Skeendena nu kan påverka dina inkomster positivt. Den här fullmånen är lyckosamt länkad (sextil) till Uranus som ofta bidrar till överraskningar och plötslighet – så var öppen och flexibel –  för under dessa stjärnor kan vad som helst hända. Det kan vara att du hittar ett nytt jobb, en ny inkomstkälla eller kanske till och med vinner pengar.

Du är din egen lyckas smed nu. Ja, det är man i och för sig alltid men du har större förutsättning att lyckas nu än annars.

Venus flyttar in ditt relationshus, det 7:e huset på söndag vilket också är ett stort plus för den som söker kärlek, överflöd och pengar. Alla är de Venus områden.

⭐️ Fiskarna

Omfamna dig själv nu Fiskarna och vet att allt som sker den här veckan är viktiga steg i din utveckling och välsignelser. Se framåt, inte bakåt. Visualisera dina möjligheter, chanser och drömmar. Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig riktigt fet fram till onsdag morgon när den blir full i Fiskarna. Coolt! Den här månen är kopplad till Uranus vilket gör att den kan erbjuda överraskningsmoment och faktiskt tur!

Det är du själv, dina känslor, din personlighet och din vilja som ska fram i ljuset och här kära Fiskarna hoppas jag att du ska ta för dig av livet. Detta är din årliga fullmåne, ditt tillfälle på året att skina.

Dina relationer ser ut att må så mycket bättre än på länge nu när kvicka Merkurius och Solens livgivande strålar lyser upp ditt 7:e hus och Jungfruns tecken och ser till att du blir uppmärksammad, sedd och kanske även lite lagom objektifierad (på ett härligt sätt hoppas jag förstås). Bidragande orsak till detta är förstås Venus som nu befinner sig i ditt kreativa, glada 5:e hus fram till på söndag i alla fall. Där skiftar hon över till Lejonet.