Horoskop – Vecka 37

IMG_3655

⭐️ Väduren

Vädurens flamma brinner hett, intensivt och kortvarigt. Men nu under tidiga hösten är energin i topp och du kan visa världen vem du är och vad du går för yrkesmässigt. Det är en fantastisk vecka som ligger framför dig med hög energi och man kan ana att det går bra för dig i allt du gör. Vi har en tilltagande måne på gång, samt ett väldigt övertygande stellium på fyra effektiva planeter i Jungfrun (det heter så när flera planeter är tillsammans). Häftigt! Det är en så kraftfull tid vi befinner oss i känslorna är starka och under dessa stjärnor kan allt hända! Energin byggs upp fram till på lördag när energin kulminerar i en oerhört kraftfull fullmåne som bär mycket vilja och passion och hetta med sig. Månen blir full i Fiskarnas tecken och i ditt 12:e hus. Ja kära Vädur – här kan drömmar födas och manifesteras allt på samma gång.

⭐️ Oxen

Det är en härlig tid för dig nu. Fortfarande är det jordens element som råder och hela fyra underbara planeter rör sig igenom Jungfrun och ditt 5:e hus. Kreativt, produktivt och faktiskt kan det vara ganska sexigt också eftersom både Mars och din styrande planet Venus är här. Är det något som du önskar dig och gärna vill ska hända? Under dessa stjärnor kan du lyckas med i princip vad som helst – så ge järnet med vad än det är.  Vi har en tilltagande måne vilket gör att känslor byggs upp fram tills lördag morgon när processen kulminerar i en superhet fullmåne i Fiskarnas tecken och den här underbara energin kommer att vara med oss hela helgen. Senare under helgen byter Merkurius och Venus tecken – till Vågen. Även det en riktigt njutbar position.

⭐️ Tvillingarna

Tjoho Tvillingarna! Det här är sista veckan av det veritabla triumftåg som pågått i Jungfrun med hela fyra underbara planeter som rör sig genom tecknet. Det här är riktigt bra för dig eftersom detta sker i ditt syskontecken som du har så mycket gemensamt med. Det ger dig massor av medvind i dina segel och både känslomässigt som yrkesmässigt har du alla möjligheter till självförverkligande nu. Vi har en tilltagande måne på gång så energin ökar nu, dag för dag fram till fullmånen och  är exakt på lördag morgon. Det går dig riktigt väl i händer nu när ett ett maxat T-kors bildas på himlavalvet som kopplar lyckans Jupiter till skeendena och skänker tur och möjligheter. Mitt råd till dig är att använda dig av energin och smida medan järnet är varmt. Socialt är lätt för dig att göra nya bekantskaper och dina vänner sluter upp vid din sida.

⭐️ Kräftan

Med hela fyra planeter i ditt tredje kommunikationshus vilar det inga sorger över ditt horoskop. Förvänta dig att ”alla” i alla fall din inre krets kommer att kontakta dig för råd och dåd. Var tydlig med dina gränser Kräftan så att folk inte tar dig för givet och ber dig om mer än vad du mäktar med. Vi har en tilltagande måne här och du kommer successivt veckan igenom känna hur energin blir starkare och allt mer intensiv fram tills dess fullmånen är infaller tidigt på lördag morgon Wow. det här en oerhört kraftfull måne eftersom det är Solen och Mars som möter Neptunus och Månen i Fiskarna. Här bildas ett T-kors över till Jupiter och att två eldiga planeter involveras gör detta oerhört igångsättande, motiverande och kanske till och med tursamt. Dt kan bli får en sanslöst kul helg med en del lustiga inslag som ger ett gott skratt.

⭐️ Lejonet

Flitiga Leo nu har vi fått se dig vara oerhört fokuserad på jobb och arbete i flera veckor. Du vill förstås komma någon vart i livet – kanske lite längre i utvecklingen än tidigare. Det är i sanning en beundransvärd insats – men är det nödvändigt att vara så drastisk att det är antingen eller för dig Leo?  Försök och hitta en gyllene medelväg mellan vad du ger till jobbet och vad du och ditt privata liv. Känslomässigt är det här en helt enorm vecka, så tillåt känslor som kommer att få ta den plats de behöver.  Vi har en tilltagande måne, och dag för dag blir energierna starkare. Din styrande planet Solen lyser upp ditt ekonomiska andra hus – men mittemot, på andra sidan zodiakcirkeln befinner sig  överkänsliga Neptunus i ditt intensiva, mystiska åttonde hus. Oerhört starka känslor kan komma upp och skeendet byggs successivt upp fram till lördag morgon när processen kulminerar. Detta kan ta dig åt två håll – antingen blir du oerhört känslomässig ELLER så vaknar Lejonet inom dig och du ryter till. Det är massor av passion, hetta, glädje och tur i luften. Merkurius och Venus byter tecken under veckoslutet. 

⭐️ Jungfrun

I synnerhet i början av veckan kan detta med intima relationer och kärlek kännas lite extra utmanande och kanske kan en eller annan tår att fällas nu. Den fantastiska kavalkad av planeter som befinner sig i Jungfrun står nu är mitt  emot känsliga Neptunus i relationshuset. Det kan vara små saker som får dig att reagera ovanligt känsligt och kanske tar du åt dig och blir sårad. Mitt tips är att bara låta känslorna komma och faktiskt berätta hur du känner dig. Du är alldeles för hänsynstagande och det är inte dåligt att låta andra veta hur du känner. Var sann mot dig själv. Förutom detta är det här en toppenvecka när du verkligen kon komma långt! Vi har en tilltagande måne, och dag för dag fram till fullmånen byggs energierna upp. Det är är jättehäftigt! Månen blir full på lördag morgon. Det här är en fantastisk fullmåne med massor av potential glädje, tur och hetta. 

⭐️ Vågen

Å, nu börjar det hända grejer för dig Vågen! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det! Nå.. hela den här veckan är kraftfull, dynamisk och intensiv. Vi har en tilltagande måne på gång som dag för dag växer sig allt starkare. Vi har ett helt stellium bestående av fyra underbara planeter i Jungfruns tecken som tillsammans utgör en enorm kräftkälla som skänker inspiration, sätter våra hjärtan i brand, skapar impulser, ger oss strålande idéer och.. Passa på att hålla dig framme vågen – i kärlek, i arbete eller vad än du önskar för det är toppenergi! På lördag kulminerar den här utvecklingen i en praktfull fullmåne på lördag morgon. Här bildas också ett T-kors med mellan  Solen, Mars, Jupiter, Månen och Neptunus. Wow! Det här är enormt! Att först Merkurius på lörgen och sedan Venus på söndagen kliver in i ditt tecken gör ju att du verkligen för de allra bästa förutsättningarna ett tag framöver.

⭐️ Skorpionen

Vi har en mäktig tilltagande måne på gång och universum laddar nu upp för en möjligheternas vecka - Solen, Mars och Merkurius Venus befinner sig alla i ditt nätverkande 11:e hus. Det här är super för den som önskar vidga sitt kontaktnät, i synnerhet kontakter över internet eller sådant som att publicera en blogg eller hemsida kan vara extra värdefullt just under dessa stjärnor. Detta fungerar förstås även för den som arbetar med alla sorters av grupper med människor och deras åsikter. Tänka sig Skorpio..  Alla dessa speglar sig nu i mäktiga Neptunus och det är oceaner av känslor i rörelse - och den som har ett något känslomässigt på gång, må det vara kärlek eller andra personliga band som behöver lite extra omsorg - var lite försiktig. Ända fram till den superheta fullmånen på lördag är ALLA känslor stora.

⭐️ Skytten

Det är inte ofta i du befinner i dig i en tid när praktiskt taget varenda kul planet som finns är inkopplad på ditt fall. Du kan få massor med kul att hända nu. Det är en hejdundrande energi som finns med dig hela veckan,  fyra underbara planeter är på plats från dag ett – heta Solen, Venus, Mars och Merkurius dundrar igenom ditt 10:e  karriärhus och befinner sig då i kvadratur till Jupiter och allt som är du. Hallelulja! Dag för dag byggs den här superenergin upp och när vi når lördagen kulminerar detta i en oerhört motiverande, eldig och kraftfull fullmåne. All denna eld motiverar, engagerar vilket gör att i princip varenda cell i dig bör vara klarvaken och ytterst receptiv . Yrkesmässigt är det här perfekt! Du får saker att hända och det är jättebra energi runt dig nu. Vi blir alla glada när du, zodiakens eviga flirtis, är på banan igen och ser till att det händer kul saker i våra liv.  Din lekfulla sida gör dig påmind och du kan uppleva att människor är attraktivare mer inbjudande än de har varit på länge. I kärlekslivet bör du vara försiktig och inte sätta igång krafter som du inte kan hantera. Någon kanske synar dina kort och du kan få svårt att förklara vad det är du gör och vill.

⭐️ Stenbocken

Universum har skapat ett superspännande, högproduktivt upplägg åt dig att arbeta med under veckan Stenis. Å ena sidan finns ett oerhört övertygande och motiverande stellium (flera planeter i rad) i  Jungfrun som ger dig en massa positiv energi. Det är i tider som dessa det verkligen är lönsamt att ta sig ut ur bekvämlighetszonen, vidga sina cirklar och ta in nya impulser. Vem vet – kanske får du inspiration till någonting riktigt bra? Kultur, resor, nya intryck? Kanske hittar du ett nytt intresse, något du vill studera närmare? Människor dras lätt till dig nu. Men.. mitt emot detta står Neptunus – illusionernas mästare – så bra att ha i minnet är att guld är inte allt som glimmar. Kanske har den där nya fabulösa personen som kom in dansande i ditt liv inte alla dessa underbara kvaliteter som målades upp? Jupiter – den överdrivna har också ett finger med i spelet så det gäller att vara uppmärksam och använda sitt sunda förnuft. Finns det inget gott att säga om veckan? Jo, för 17 – här finns potential till självförverkligande och på lördag infaller ytterst dramatisk fullmåne som kan vara kännbar.

⭐️ Vattumannen

Vi har en så dramatisk och uppskruvad stjärnhimmel nu att vi kan förvänta oss i princip vad som helst. I tider som dessa behövs ditt smarta huvud och förmåga till kritisk analys av känslor och situationer. Yrkesmässigt kan det vara massor i görningen och kanske finns där en viss tidsbegränsning med i bilden? Deadlines, beslut som ska fattas. Om det går att dra ut på verkställandet/beslutsfattandet skulle jag rekommendera att vänta till nästa vecka när ”klimatet” är lite lugnare. Vi har ett hejdundrade kraftfullt flöde på gång när Merkurius, Venus, Solen, Mars och glider fram igenom ditt passionerade åttonde hus. Dina känslor och ditt privata liv kommer att ta större plats än det brukar. Intressant! Kanske kommer du närmare din innersta sanning, gör ett känslomässigt genombrott i din personliga utveckling nu. Det är nödvändigt att tala ur hjärtat och verkligen vara tydlig med vad du vill och vad du känner. Det kommer att tas emot med glädje av din partner. För den som är singel kan det spontana och lyckosamma i dessa stjärnor faktiskt vara till god hjälp att om du vill lära känna en ny person närmare. Förmågan att attrahera och möjlighet till och med att förälska sig finns med här. 

⭐️ Fiskarna

Det här är verkligen din vecka Fiskarna och jag hoppas att du vet vad du vill och att du ”önskar in” det du vill ska ske. Varenda cell i din kropp  aktiveras av de härliga krafter som är i rörelse – och du kan få vad du vill.  Redan ifrån start befinner sig en underbar kvartett i ditt sjunde hus som handlar om relationer.  Merkurius, Venus, Solen och Mars. frikostigt av sig av sin energi så du kan vara pratig, glad, flirtig, motiverad och ovanligt målinriktad och het dessutom. Det är en kaxigare version vi får se nu – för här ska ta mig 17 saker hända tror jag du tänker.  Men mitt emot på andra sidan står Neptunus – din egen styrande planet med sina långa känselspröt och andliga krafter. Det som sker – det måste vara på dina villkor och i linje med din innersta vilja – annars går det över styr. Nu bildas ett så kallat T-kors (jättestark vinkel) med underbara Jupiter som gör att allt ovanstående expanderar, att fru Fortuna kan ha ett finger med i spelet också.  Vi har en tilltagande måne på gång, det betyder att energierna via månens rörelser växer sig starkare dag för dag. Det kan ju inte ge annat än ett riktigt bra resultat.  Oj, det lär släppa in lite fart och fläkt i dina relationer, sätta igång processer – vissa personer kanske du ska se lite mindre av i framtiden eller kanske rent av spola helt? Med andra kan det gå åt andra hållet, dvs att du istället känner att det känns jättebra och då kanske du väljer att öppna ditt hjärta?