Horoskop – Vecka 38

Korpens skugga 5b9f012181b62

Väduren

Det är inte utan att det är en viktig vecka du har framför dig och kanske måste du vara lite extra modig, stark och fatta beslut angående din framtid. Din styrare Mars har gång efter annan befunnit sig i kvadratur till Uranus – nu sker det tredje och avslutande mötet. Det har antagligen inte varit en lätt resa – för dessa processer leder till att söka på djupet av ditt väsen och hjälper dig att lära känna dig själv och dina innersta behov.  Gör du saker för att du själv vill – eller är det så att du helt enkelt försöker leva upp till andras krav och förväntningar på dig? Solen och Merkurius lyser upp ditt sjätte hus och jag kan tänka mig att du upplever en aktiv höst. Natten till söndag sker ett efterlängtat energiskifte när Solen träder in i Vågen och lyser upp ditt kärlekshus. Oh.. lite romantik skulle sitta fint nu. Tänk vad härligt om du kan dra ner på takten nu, tänka på dig själv och njuta lite av livet.

Oxen

Mars och Uranus möts för sista gången – ett explosivt möte som i sitt bästa uttryck får saker som suttit fast att lossna. Det här är verkligen möjligheternas vecka och jag hoppas att du jobbar med attraktionslagen och sätter upp tydliga bilder av vad det är du önskar. Tänk att ju tydligare beställning du skickar upp till änglarna – desto lättare är det för universum att ge dig det du vill ha. Solen och Merkurius möts i slutet av veckan i ditt kreativa och stundom även sexiga femte hus vilket förstås kan ge ett påslag av idéer, skaparlust och glädje. Här vederkvicks Merkurius, han blir pigg, öppen och rent av genialisk. Venus – kärlekens planet och din lyckliga stjärna nu färdas igenom Skorpionen och där finns ju redan lyckans planet Jupiter. Wow..   I tider som dessa kan även förälskelse, sann kärlek och stunder av sällhet uppstå och du kära Oxe garanteras en riktigt härlig period.

Tvillingarna

Jag är riktigt glad över att få skriva horoskop för dig den här veckan Tvillingarna! Uranus och Mars sista avslutande möte är av den lite farliga sorten men det frigör energi och ser till att vi människor ifrågasätter våra motiv. Det här är förstås djupt och kräver att vi tittar in i själen – men processen har redan varit igång sedan i maj så det är inte något som är främmande för dig. Upp till kamp nu, visa vad du vill och fatta beslut! Till helgen sparkar det till i universum och det är motiverande, igångsättande och glada strålar som skickas över åt ditt håll. Du kommer inte att ha en enda långtråkig minut! Vänner, möten och roliga stunder med vänner och familj väntar! Hur? Din styrare Merkurius möts upp med Solen och fylls med härliga krafter. Vederkvickt, stärkt och idérik glider Merkurius på lördagen in Vågen och dagen därpå följer Solen efter. Härligt!

Kräftan

Fart och fläkt – det är tydligt att det är full rulle på din planhalva Kräftan – både i yrkeslivet och i den privata sfären. Alla vill ventilera sina tankar med dig, få råd och kanske en klapp på axeln. Nu är Solen och Merkurius för sista veckan i ditt utåtriktade tredje hus och människor i din närhet – grannar, arbetskamrater eller vänner och surrar runt och vill ha sin bit av dig.  Visst är det roligt att vara efterfrågad men lagom är bäst nu. Varför? Ja, den kommande veckan är lite känsligare för Månen är under måndag – tisdag mitt emot dig och dina känslor kan vara lite utanpåliggande och sköra. Att Uranus samtidigt bildar en kaxig kvadratur till Mars (precis exakt är transiten på onsdag – men fullt kännbar hela veckan) vilket förstås kan kännas utmanande. Positivt med detta är att du kommer nära själens vilja och finner rätt riktning. Rådet till dig är att vara extra snäll och lyhörd emot dig själv och faktiskt inte utsätta dig för någon eller något som kan vara triggande eller svårt att hantera. Detta är det tredje och avslutande mötet och processen har pågått sedan i maj. Själsligt har det handlat om att lära dig att känna var dina gränser.

Lejonet

Den här veckan möts Uranus och Mars i en kraftfull kvadratur som kan vara till en enorm hjälp för den som önskar bryta sig loss eller skapa förändringar. Det kan dessutom komma genialiska idéer till dig nu också så det är intressant att vara du. Det här är det tredje och avslutande mötet mellan de två kombattanterna och allt som hänt i ditt liv – från maj till och nu hänger samman med denna process som i dess djupaste mening handlat om att lära känna dig själv, din själ och innersta vilja. Efter denna vecka ser det faktiskt ut som livet faktiskt landar i ett harmoniskt tillstånd. Nu kanske du väljer bättre och sätter Nr 1 – dig i första rummet.mDe Lejon som är födda i precis i början av tecknet kan komma att känna av Uranus/Mars kvadratur lite starkare än andra. Ja, norra månknuten är ju också där och bidrar till processerna. Natten till söndag skiftar energierna igen och vi får höstdagjämning och Solen som träder in i Vågen in i ditt glimmande sociala tredje hus! Allt detta på en och samma dag!

Jungfrun

Det är tydligt att du är på topp och att saker rullar på fint för dig. Många bäckar små du vet..  till slut blir du miljonär och mest poppis av alla! Det är som sagt full rulle i ditt horoskop – en väldig massa arbete, händelser och människor runt dig nu. Undrar just om det är möjligt att få för mycket av det goda? Men – denna vecka fastnar obevekliga Mars i en konflikt med Uranus. Hepp! Det kan bli lite av två impulser som drar åt olika håll. Att stanna kvar och vara lojal med ditt arbete eller faktiskt ge efter för frihetslängtan och kasta in handduken och dra.Det är sista veckan som Solen befinner sig i ditt tecken och om möjligt skruvas de pigga energierna upp ännu ett snäpp när Solen och din härskande planet Merkurius möts upp till helgen. Vederkvickt, stärkt och idérik glider Merkurius på lördagen in Vågen och dagen därpå följer Solen efter. Härligt!

Vågen

Den hoppfulla men kanske även lite tveksamma tid du befinner dig i nu är inte för evigt. Du har några få dagar som är lite lugnare – ett tillfälligt andrum när jag starkt vill anmana dig att passa på att bry dig om dig själv – vårda din själ, skämma bort dig själv och må bra. Mars och Uranus utmanar världen i en kaxig kvadratur som troligtvis inte ställer till oreda i ditt personliga liv men ändå på någon nivå kan anas. På fredag möts Merkurius upp med Solen och där överförs massor av positiv energi som vår genialiske lilla vän bär med sig när han på lördagen sedan kommer in i ditt tecken. Roligt! Merkurius närvaro är ju alltid en tillgång och i Vågen plockar han fram dina allra bästa egenskaper och du kan återgå till att vara den sociala och finslipade diamant du är född till att vara. Natten till söndag infaller höstdagjämningen och i samma stund träder Solen in i Vågen och ditt första hus! Hurra! Härifrån kan allt kul hända.

Skorpionen

Det är en välsignad tid du befinner dig i Skorpio! Solen och Merkurius möts i ditt 11:e hus denna vecka vilket sannerligen är till god hjälp i kommunikationen mellan människor, grupper och större sammanhang för nu öppnas nya vägar, ditt kontaktnät växer, att chanser och möjligheter kommer till dig. Är det magi eller är det bara resultatet av att din underbara personlighet nu bara råkar ha Venus och Jupiter aktiverade samtidigt. Nu kan du charma till dig vad än du önskar. Förhoppningsvis får detta enorma kosmiska påslag dig att sänka garden och öppna dig för nya influenser. Till skillnad ifrån förra veckan finns det både lite klös och skärpa i händelserna nu och du kan förvänta dig det oväntade nu. Mars och Uranus möts under denna (konjunktionen är exakt på onsdag – men energin är igång hela veckan). Det som sker nu kan vara allt från innovativt och spännande – till förvånande och kanske även bana väg för förändring.

Skytten

Det här är sista veckan som Solen befinner sig i din karriärshörna. Istället för att mattas av skruvas nu energin upp ett par snäpp så du kan förvänta dig lite extra allt här. Mer jobb, kanske lite mer stress och dessutom mer roligt! Solens möte med Merkurius på fredag är härligt, vederkvickande och piggt och ger dig ett bra flöde. Idéer, bra möten och det mesta faller på plats. Det leder människor och händelser i din väg. Så på lördag smyger Merkurius över till Vågen och under natten till söndag följer också Solen efter. Nu kanske du lättar lite på din fokusering på arbete och öppnar dig lite mer emot människorna. Men.. vi har också att ta hänsyn till det kaxiga mötet mellan Mars och Uranus som överskuggar horoskopet för de flesta – men inte kommer att vara fullt så svårhanterligt i ditt fall. En omställning, en ny situation eller även det oväntade är inget som inte coola du kan hantera och faktiskt också välkomna.

Stenbocken

Denna vecka är allt annat än alldaglig och känsloneutral. Vi har en tilltagande måne så saker och ting som du kanske väntat på kan komma till ett avgörande eller kulmination inom en vecka. Ja, månen blir full först natten till tisdag så där allra senast. Dessutom har vi Uranus-Mars transiten att hantera som påverkar skeendena hela veckan. Oväntade händelser kan komma att överraska eller i värsta fall skaka om din värld. Eller så är det du Stenis – den coolaste av dem alla som förvånar världen nu. Vem vet? Kanske kan även du göra något dumt, falla för en impulshandling, shoppa loss eller säga något som du får ångra. Det här är ju det tredje och avslutande mötet mellan dessa två mäktiga planeter och i och med den här transiten löses processen vi alla befunnit oss i under ett halvår upp och livet går vidare. Natten till söndag infaller höstdagjämningen och i samma stund går Solen in i Vågen och din karriärhörna. Där ökar din ambition, viljan att komma någon vart och lusten att skapa.

Vattumannen

Hoppas sannerligen att den här veckan blir bra för dig Vattenbärare! De som är födda under tecknets första grader har både Mars och tecknets härskare Uranus inkopplade på en och samma gång för nu bildas en exakt och explosiv kvadratur. Det är astrologiska och beskriver att det nu är utmanande energi på gång – på ont eller gott. Månknutarna befinner ju sig också i början av tecknet och det bidrar till den ödesmättade bilden. Roligt med detta är att oväntade, innovativa grejer som kan träda fram – men ärligt talat kan man inte veta med oförutsägbara Uranus. Kanske plockar han fram det allra bästa, får något du väntat på att lossna eller så kan faktiskt också jobbiga grejer ske. Väldigt ofta runt maskiner, motorer och bilar.  – men vanligen passerar en sådan transit inte obemärkt.  Venus och Jupiter är ytterst fördelaktigt placerade så det skulle också kunna vara att dessa stjärnor skakar fram underbara möten och händelser.  Skriv gärna och berätta vad du är med om. 🦄

Fiskarna

Generellt är den här veckan produktiv, underhållande och kan också vara belönande för en del. Att Merkurius färdas så nära Solen, de till och med möts på fredagen är jätteroligt för dig eftersom den här pigga energin hjälper till i all kommunikation – tal och skrift, tankar och idéer flödar fritt och du Fiskarna är i ditt esse och visar upp dina bästa sidor.  Det är starkt fokus på relationer nu, allt från vänner till öppna fiender. När det gäller människor kan man ju aldrig riktigt säkert veta – och nu, denna vecka har vi ett trixigt möte mellan Uranus och Mars att ta oss igenom. Det gäller att ta det säkra före det osäkra för det finns en stor risk för plötslighet med i bilden.  Följ magkänslan men se till att dubbelchecka all info du får till dig innan du agerar. Det kan verkligen visa sig att din knivskarpa intuition räddar dig ur en knepig sits.