Horoskop – vecka 4

 

a7296c6dfde9c851770759ae4efeffce

Astrologiska förutsägelser för vecka 4, 2020

⭐️ VÄDUREN

Energimässigt är det ett gigantiskt megaskifte som vi går emot och jag anar att din vilda Vädurssjäl välkomnar förändringarna med öppna armar. Mitt absoluta tips till dig är att omge dig med kreativa människor som inspirerar och lyfter dig. Om det är så att du känner att det är du som är den som ger är det genast fel dynamik för dig Väduren.  Solen träder under måndagen in i Vattumannens tecken och det är förstås luftens element, kommunikation, nya smarta tankar och det där du känner i näsvingarna är doften av framtiden. Toppen! Som Vädur och pionjär är du den första att kasta dig på förändringståget och ta första steget emot det nya. Hela veckan är Uranus aspekterad vilket ger plötsliga förändringar. Solen träder nu in i ditt 11:e hus som förstås har med internet, grupper och grupptänkade att göra. Du kommer att vara väldigt trendkänsligt och blixtsnabbt plocka upp de nya influenserna och göra dem till dina. Fredagens nymåne är genom kvadraturen till Uranus oerhört kraftfull. Att din styrare Mars bildar het aspekt med Venus och Neptunus gör allt såväl för kreativiteten, som för privatlivets bus och mys.

⭐️ OXEN

Nu går vi in i en superintressant period där du kommer att utvecklas och faktiskt kunna ta nya yrkesmässiga kliv. Under måndagen går Solen in i ditt karriärhus vilket ger en månad av tillväxt och nya yrkesmässiga möjligheter kommer upp och du är målmedveten och ambitiös. Att Solen nu bildar kvadratur till Uranus gör att saker kan ske plötsligt, kanske till och med lite abrupt och chockerande.  Det kan vara allt från att du blir headhuntad till ett nytt projekt eller att du på annat sätt får nyheter som ställer saker på ända. Nu vill jag förstås inte skrämmas – det som sker är sådant som ligger på din ödesväg och en redan förutbestämd oundviklig utveckling som ser ut att vara jättebra för dig. Det är dock den puff du kära Oxe behöver för att komma igång. Nu tänds nya tankar och om du vill hjälpa dig själv är det bra att hålla fokus på vart du vill med ditt liv och hur du bäst uppnår dina mål.  Det är så starka processer igång runt dig att det kan kännas som att saker bara händer av sig själv nu. Så är det inte – allt som sker har du redan grundat för tidigare genom att bara vara du. Fredagens nymåne i Vattumannen är härlig, inspirerande och andas förnyelse.

⭐️ TVILLINGARNA

Hurra och äntligen – kan man tänka sig att din själ vill skrika när Solen denna måndagseftermiddag glider in i Vattumannens luftiga energi där du kan känna dig hemma och bekväm. En sådan frigörelse! Härifrån är det framför allt kommunikation och fria tankar som gäller i en hel månad framöver. Din styrande planet Merkurius är redan där och på plats i ditt undersökande och vetgiriga 9:e hus som handlar om expansion och utveckling. Kanske gör den här positionen att du planerar en resa eller kanske bara drömmer dig bort till exotiska platser. Hur som helst, Uranus kommer att vara stark hela veckan vilket kan bjuda på rejäla överraskningar och förvånande händelser. Under fredagens nymåne kommer sakerna samman på ett synnerligen gynnsamt sätt som lyfter hela veckoslutet och man kan ana att du blir nöjd nu. Extra härligt och mysigt för den som är sugen på lite flirt och romantik är förstås Mars koppling till Venus och Neptunus som påverkar dig starkt. Ta för dig Tvillingarna när möjligheterna ges.

⭐️  KRÄFTAN

Du kära Kräfta har ju verkligen varit med om massiv påverkan under de gångna sex veckorna och därför tror jag att vi kan vara överens om att en förändring är välkommen vilket kommer ske när Solen lösgör sig ifrån sammelsurium av planeter som fortfarande är kvar i Stenbockens tecken – mitt emot dig alltså. Solen träder in i Vattumannens tecken och här inträder en lättnad förstås. Det är luftigt och lätt, inte så intensivt och personligt längre. Solen bildar nu kvadratur till Uranus och i denna miljö kan nya tankar och idéer frodas och sann utveckling äga rum. Månen blir ny i ditt 8:e hus under fredagskvällen och där når den verkligen in på djupet av din själ. Här finns viktiga samtal av djupare art som väntar på dig. Det är helandeprocesser på gång och temat är djuplodat, känsloladdat och nydanande. Ta dig tiden att verkligen lyssna och ta in vad din vän vill förmedla – ja, och tvärt om förstås. Det kan också var du som behöver lätta ditt hjärta.

⭐️ LEJONET

Under måndagseftermiddagen växlar Solen över till Vattumannen och går därmed in i ditt relationshus vilket förstås sätter lyser upp alla dina emotionellt baserade relationer. Åh, detta kan leda både till stor glädje eller vilket också kan hända under dessa stjärnor – att meningsskiljaktigheter kan uppstå och luften behöver rensas. Ja, vi har en tid här framför oss när luftens element, Uranus energi och Vattumannen tar över helt. Den som längtar efter förändring välkomnar förstås detta skeende. Nymånen äger rum sent på fredagskvällen och här väntas en så underbar energivändning! Plötsligen riktas allt ljus emot dig och det händer en hel massa saker under en kort period – bra saker dessutom. Det är höga förväntningar som ställs på dig Lejonet och du gör som vanligt ditt bästa för att leverera. Nu drar du till dig uppmärksamhet, välvilja och kärlek och folk vill gärna ha dig med i olika sammanhang. Uranus bildar under veckan kvadratur till det mesta så tvära kast, plötsliga nyheter kan komma och det gäller att vara snabb och smidig för att klara sig oskadd.

⭐️ JUNGFRUN

Astrologiskt har vi befunnit oss i ett sex veckor långt extremtillstånd med ytterst ovanliga och komplicerade energier – Saturnus/Pluto låsta läge löses något lite upp här. Nu tar Uranus i bästa fall uppfriskande, i värsta fall chockerande vibbar över och under dessa stjärnor kan saker och ting ändrats väldigt plötsligt. Processen börjar redan på måndag när Solen träder in i Vattumannen och förstärks ytterligare när vi under fredagen får en nymåne i Vattumannen som infaller kvadratur Uranus. Visst, vi kan alla vara i behov av att ruskas om och kanske titta på vilka förändringar just vi behöver för att kunna utvecklas. Yrkesmässigt händer det massor nu och troligtvis pekar nymånen i ditt 6:e hus på ett utvecklingsbehov i arbetet. Vackra Venus och Neptunus är nu mitt emot allt som är du vilket ökar din karisma och göra att människor dras till dig. Under nymånen bildas även en kvadratur mellan Mars och Venus vilket indikerar att det kan lossna för dig i kärlekslivet.

⭐️ VÅGEN

Är du sugen på lite positiva förändringar och kanske till och med ta in lite nya kärleksfulla influenser i ditt liv?  Under måndagen sker första steget i veckans transformation rum när Solen seglar in i Vattumannen och ditt hjärtevarma och romantiska femte hus där redan Merkurius väntar.  Här finns generositet, kreativitet och glädje och kanske är detta det bästa tillfället någonsin att tala ut, komma sin partner nära eller gå i terapi för egen del. Det är luftens element, Uranus, Vattumannens styrande planet som leder utvecklingen vilket är en total förändring ifrån de ytterst komplicerade energi som varat här i 6 veckor nu under eklipssäsongen och Saturnus/Pluto. Nu kommer det in ny luft i horoskopet och lite ny frisk energi fyller våra sinnen. Fredagens nymåne symboliserar en ny start och även den landar i ditt 5:e hus. Din lyckliga stjärna Venus befinner sig nu i Fiskarnas tecken och just under fredagens nymåne kommer en het dialog att äga rum mellan Mars och Venus, Neptunus. Nu kommer den berömda vågcharmen att nu fram hela vägen. Härligt.

⭐️  SKORPIONEN

Idag denna måndag träder Solen in i ditt 4:e hus där den kommer att lysa upp ditt hem, din familj och ditt innersta känsloliv. Solen kommer att bilda kvadratur till Uranus och det är en nydanande, blixtrande framtid du går emot. Det kommer att ske förändringar i ditt liv framöver som du kommer att uppleva mycket positivt. Sakta men säkert kommer Saturnus och Pluto glida isär under veckan vilket man kan ana blir en stor lättnad för dig. Fredagens nymåne infaller även den 4:e huset. Det finns ett återkommande tema den här veckan och alla tecken i skyn pekar mot dig och ditt känsloliv. Kärleken är allt för dig och du vill uttrycka dig. Under nymånen kommer Mars, Venus och Neptunus att komma i kontakt med varandra och det är troligt att energin får dig att känna dig levande och lycklig. Ditt horoskop ser ett flödande, skapande och innehållsrikt ut nu. Det här kan vara en bra tid för den som vill träffa en ny person för din magnetism och karisma är på topp.

⭐️ SKYTTEN

Under måndag – tisdag kommer månen att röra sig igenom ditt tecken vilket förstås är ger en glad gnista till allt runt dig och du känner dig glad och nära dina känslor. Det är också på måndag som Solen träder in i Vattumannens tecken och ditt sällskapliga, kommunikativa 3:e hus lyses upp. Ja, det tycks finnas mycket att säga framöver. Merkurius vår budbärare är redan där i Vattumannen och detta är det mest fritänkande tecknet. Här kan åsikter ventileras och debatteras. Under hela veckan är Uranus aspekterad och här kan helt nya influenser komma in. Härliga aspekter under nymånen är att heta, pådrivande Mars som befinner sig i ditt tecken nu bildar en sexig i kvadratur till Venus och Neptunus. Ärligt talat är det här en flirtig, härlig och sensuell energi kan tända flamman inom dig och öppnat dörren för att välkomna en ny kärlek, en ny vänskap eller bara glada och positivare tankar. Det kan också vara så att du fått impulser att starta ett nytt kreativt projekt.

⭐️ STENBOCKEN

Det har ju varit väldigt massivt tryck på ditt tecken under senaste månaden med eklipssäsong och flera andra tunga transiter. Den senaste tidens transiter kan för tidiga Stenbockar ha varit väldigt positiv medan de som är födda i den sista dekanen (10 dagarna) kan ha haft det lite tuffare. Se det som sker här som en befrielse. Det är en nydanande, innovativa och sprakande känsla som kommer här. Nu kan du faktiskt släppa på oket av ansvar som vilat över dig och ta ut lite vidare svängar. Vänd dig inte om utan blicka framåt mot framtiden. Under måndagen byter Solen tecken och glider in till grannen och lite senare mot veckoslutet glider faktiskt Saturnus och Pluto isär en grad. De kan tyckas vara en liten förbättring – men detta är i alla fall början till en separation mellan de två. Simsalabim, trollar nu universum fram en helt annan verklighet som erbjuder helt andra kvalitéer. Uranus speglas nu och bli en faktor att räkna med dels genom att Solen glider in i Vattumannen och bildar vinkel men ännu tydligare blir det vid fredagskvällens nymåne i Vattumannen.

⭐️ VATTUMANNEN

Under måndagseftermiddagen träder Solen in i ditt tecken och skingrar de dystra skyar som kan ha hängt runt sedan Saturnus/Pluto mötet. Pust! Detta innebär en rejäl energivändning på gång här och allt som sker på himlavalvet är till din favör som Solen vitaliserar och ger en positiv knuff framåt. Solen bildar under veckan kvadratur till din styrare Uranus och den aspekten återkommer faktiskt även i nymånen. Innovativt, humanitärt och utvecklande för oss alla. Äntligen så lossnar det på alla fronter i ditt liv och du kan förvänta dig en rejäl skjuts i livet. På fredagskvällen kl 22:42 vankas en nymåne i Vattumannen och givetvis är detta startskottet till ditt 2020 så om du har funderat över när det är dags att ta steget så kan jag berätta att stunden är inne nu. Den naturliga följdfrågan här är förstås att stunden är inne för vad? Ja, vad du vill faktiskt! Det är så generösa vibbar nu att allt kan hända.  Söker du kärlek och romantik så finns vid nymåntetiden en härlig dialog mellan Mars, Venus och Neptunus.

⭐️ FISKARNA

Tänka sig att det efter det planetariskt ganska hårda klimat som rått faktiskt blir lite mjukare tongångar som råder. Vi har ju ett enormt enerigskifte nu när Solen byter tecken och träder in i Vattumannen och ditt 12:e hus. Det är en mysig tillvaro för dig den kommande månaden när ”ditt hus” det drömska, andliga och känslomässiga får ta plats. Fredagskvällens nymåne är sker i kvadratur Uranus vilket handlar om genombrott. Samtidigt aktiveras Venus, Mars och Neptunus ordentligt via en kvadratur vilket å ena sidan är sensuellt och innerligt och Mars bistår där med aktivitet och sätter skeenden i rullning. Det ser ut som du är zodiakens mest favoriserade person under denna vecka. Det är topptransiter som väntar. Vackra Venus, kärlekens gudinna har tendens att förtrolla, försköna och göra allt i sin närhet vackert. Hon drar till sig sötma, kärlek, pengar, goda energier mm. Som hon nu befinner sig i Fiskarnas tecken kan du räkna med att bli populär, få positiv uppmärksamhet och kanske till och med möta kärleken själv.