Horoskop – Vecka 41

 

Väduren

Nu har du god anledning att känna glädjen spira för efter en lång tids återhållen energi har din styrande planet Mars äntligen lyckats ta sig ut ur skuggan (den sega period som följer på en retrograd). Tjoho! Nu bär det av och det du sätter igång vid denna nymåne (på onsdag) kan komma att ge superbra resultat. Intressant med nymånen är att den triggar igång såväl Uranus som Pluto och det är starka krafter som drar igång. Universum skickar inte bara snälla och väna prövningar till oss nu. Det skulle mycket väl kunna vara så att ilskan rinner till under dessa dagar. Kanske måste du möta någon där det kan uppstå skarpt läge. OK, som tur är drabbar detta inte någon tunnis utan dig. Du har satt ner foten förut och visst kan du göra det igen om det skulle krävas. Positivt är att du får en hel massa gjort och kan ha hjärtligt roligt i processen.

Oxen

Veckan bjuder på en nymåne och som alltid är det ett löfte om en ny start. Oavsett vad som händer denna tid – lova att du är öppen för förlåtelse och nya chanser. Det är en superspännande vecka som väntar med snabba skiften och kanske sker även oväntade eller förvånande händelser. Merkurius utmanar Uranus och träder sedan in i din relationshörna. Det är inte alltid som man tycker lika när stjärnorna står såhär och det är klokt (men inte lätt) att hålla huvudet kallt. Som om inte det vore nog bildas också en kvadratur till Pluto vilket plockar fram lite mer passionerade undertoner. Venus backar nu igenom Skorpionen så allt tycks handla om känslor, relationer. Om det uppstår en konflikter härrör även den i samma tema – kärleken.  Mars och Venus bildar en harmonisk aspekt vilket gör att kärleken övervinner alla prövningar nu.

Tvillingarna

Det är en härlig, kreativ och kul vecka som väntar. Du är ditt allra mest påhittiga jag och under dessa stjärnor kan man ju förvänta sig att vad som helst kan hända. Några av er kommer att prövas en aning och tycka att det går lite väl hastigt och oväntat till. Andas.. Venus och Mars befinner sig i harmonisk vinkel så kanske förälskar du dig i en person, hitta någon jättefin grej du inte kan motstå men.. Innan du säljer smöret vill jag mana till eftertanke.. Det är väldigt impulsiva krafter i rörelse och under dessa explosiva stjärnor är det klokare att avvakta än att kasta sig in i något. Men månen är ny på onsdag och som alltid kommer den med löften om att något nytt tar vid. Granska såväl nya möjligheter som erbjudanden. Naturligtvis kan det vara superbra saker som händer – men se till att sova på allt innan du agerar.

Kräftan

Omväxling förnöjer sägs det ju och att saker och ting inte kommer att vara som man förväntar sig kan man nog utlova denna vecka. Men stjärnorna är varken lunga eller pålitliga nu så man har ingen aning om vad som väntar. Mars har lossnat ur sitt låsta läge och både Uranus och Pluto aktiveras så förutsättningarna blir helt annorlunda. På onsdag blir månen ny i ditt fjärde hus och man anar att mången Kräfta längtar efter att få ta sig en avstickare till annan ort, ett annat land eller kanske bara få slappna av i hemmets lugna vrå. Det skulle allt vara skönt att få pusta ut så här i mitten av terminen. Finns där inget roligt eller uppmuntrande? Det gör det visst! Mars och Venus bildar en vacker aspekt denna vecka som faktiskt ger lite glamour och glitter till livet. Lite osäkerhet och chansningar kan ju också vara att bejaka livet, visst?

Lejonet

Det är en spännande men inte helt odramatisk vecka vi har framför oss. Men för din del tror jag att allt som sker faktiskt känns som en lättnad när det som stått stilla äntligen lossnar. Det är skönt att få lämna saker bakom sig, vända blad lite och titta på vad framtiden har att erbjuda. Månen blir ny på onsdag och där bildas också lite vilda aspekter där både djupt kännande Pluto och överraskande, nytänkande Uranus triggas. Mars har lossnat ur sitt låste läge och skapar fina aspekter till Venus som rör sig retrograd. Det låter som att känslorna blir stora men det kan också indikera att vi minns förfluten kärlek, vänner och ex och svunna tider. Att det bildas en kvadratur till Pluto drar upp dolda saker, hemligheter eller känslor till ytan. Det är hett, det är våghalsigt men samtidigt ack så spännande! Låt dig svepas med i skeendena och uttryck dig och visa vad du känner, tycker och tänker!

Jungfrun

Nu är Mars äntligen ute ur skuggzonen (en trög period som följer efter retrograden) och nu bär det iväg igenom ditt flitiga, hårt arbetande 6:e hus. Det går undan nu och du kan verkligen tillgodogöra dig farten och få undan allt som ligger. Din styrare Merkurius skiftar tecken och träder in i Skorpionen på onsdag. I den processen kommer han att vara mitt emot oförutsägbara Uranus vilket kan ge dig överraskningar men kanske ännu hellre snilleblixtar. Om du funderar på att byta jobb, får idéer om hur du ska lägga upp din ekonomi, finansiera ett projekt eller en idé eller liknande kan verkligen tillgodogöra sig energierna. Att månen blir ny är förstås en indikation på att nya dörrar och möjligheter öppnas för dig. Vid nymånen skapas också en tuff vinkel med Pluto så horoskopet osar lite av dramatik. Var försiktig så kommer du att du lyckas undvika att bli indragen i konflikter.

Vågen

Månen blir ny i ditt tecken på tisdag så detta är ditt eget personliga lilla nyår och nu kan det vara på sin plats att frågar dig vad du önskar ska hända i ditt liv och önskar in det. Härligt! Att din styrare är retrograd kanske gör att du tänker på vad som varit men – en ny måne är ju ett löfte om en ny start! Nu får du hjälp att släppa taget om det gamla och välkomna något nytt i ditt liv. Men den här nymånen är effektivare och nyckfullare än nymånar annars plägar vara. Solen och Månen skickar strålar såväl till Uranus som till Pluto och kära Vågen.. det kommer att hända grejer i ditt liv och förändringsvindarna blåser. Det är inte säkert att det här är den allra mest harmoniska veckan. Det skulle till och med kunna vara så att en konflikt triggas igång så var gärna försiktig med människor du möter.

Skorpionen

Stora och lilla lyckan, Jupiter och Venus, är ännu vid din sida och i detta nu har du möjlighet att vara din egen lyckas smed. Om du har lust att förändra något område i ditt liv är förutsättningarna de allra bästa – men det krävs att du gör en kraftansträngning själv. Det är en så innehållsrik och laddad vecka du har framför dig! Månen blir ny i ditt andliga 12:e hus på tisdag så var lite vaksam på de underliggande strömningarna, det som inte är uttalat och vad du drömmer. Att Venus backar igenom ditt tecken är ytterligare en signal på att du ska vara uppmärksam på det fördolda. Men vid nymånen kommer både Uranus och Pluto triggas och detta gör veckan lite svårtydd. Det oväntade och oförutsägbara kan hända – om det är bra eller dåligt kan man inte veta i förväg.

Skytten

Det är en spännande, förvånande och kanske också en aning skakig vecka du har framför dig. Din vilda och äventyrliga själ kan njuta av tempot och utvecklingen. När stjärnhimlen är så innehållsrik som den är nu skapas nya möjligheter, chanser och förutsättningar och med din charm och glimten i ögat vet man inte hur det här kan sluta. Om du är försiktig och spelar dina kort rätt så kan du ha hur kul som helst för det händer grejer. Månen blir ny nu på tisdag i ditt utåtriktade 11:e hus vilket kan ge intressanta upplevelser, nya bekantskaper och på grund av att både Pluto och Uranus är med i leken kan veckan också innehålla element av förvåning och plötslighet. Så var beredd på att människor är oförutsägbara och att livet kan ändras en handvändning.

Stenbocken

Det är en ytterst aktiv och yrkesmässigt en belönande tid. Det rör på sig på himlavalvet nu och det skapar just den effektivitet och aktivitet som du har längtat efter och du känner dig nöjd.  Veckan erbjuder en av höstens mest spektakulära stjärnhimlar. Det är i tider som den här som nya chanser och förutsättningar skapas. Månen blir ny i Vågens tecken på tisdag och samtidigt bildas vinklar som aktiverar både Pluto och Uranus och vips.. så drogs även du med in i smeten. Som alltid när dessa tunga planeter är med är det en ödesmättad stämning över horoskopet. Förändring sker inte över en natt men det är troligt att du i framtiden kan komma att minnas händelserna här och se att avgörande händelser kan kopplas till den här hösten. Det är starka krafter i rörelse och det är svårt att förutsäga vad som komma skall. Gör som vanligt Stenbocken – var cool bibehåll ditt lugn. Detta kommer precis som allt annat att rinna undan.

Vattumannen

Det är en lite lätt galen vecka som ligger framför dig när ALLT kan komma att hända. Det är fart, aktivitet och starka krafter i rörelse nu. Välj helst att se allt positivt och tänk att det som händer nu är utveckling och bidrar till att du kan snart kan dra en lättnadens suck. Mars kommer i början av veckan ut ur skuggzonen där han hållits tillbaka allt sedan retrograden. Nu pinnar han på igenom ditt tecken i full speed och även om den rörelsen i sig kan orsaka friktion och stress är detta ändå början till slutet och vi kan börja se en ände på processen som drog igång i maj. Tisdagens nymåne är vildare än vanligt eftersom både Pluto och din styrare Uranus triggas. Det är lite coolt faktiskt för här kan snilleblixtar och fantastiska idéer kläckas. Men varning för gräl, konflikter med andra och även om Mars och Venus bildar en vacker aspekt skulle jag vara lite försiktig även i kärlek.

Fiskarna

Tillhör du den grupp av Fiskar som undrar över vad föremålet för din kärlek känner för dig? Kanske blir det så att tisdagens nymåne bär med sig svaret på gåtan. Men, om det inte kommer naturligt och av sig själv skulle jag inte rekommendera att du tar någon action alls. Det är alldeles för vilda energier i rörelse – Pluto och Uranus är skakiga och oförutsägbara och risken att saker blir fel är överhängande. Det här gäller faktiskt precis på alla nivåer – inte minst affärslivet. Saker man säkert trodde kan ändras så mitt råd är att inte göra något väsen av sig alls.   När månen blir ny i ditt mystiska åttonde hus på tisdag är tiden väldigt gynnsam för att utforska det egna jaget, själen och livets mysterium. Och det där med vad kärleken? Älska ditt gudomliga inre väsen och minns att ditt egenvärde varken höjs eller sänks på grund av vad andra gör och säger. Detta betyder förstås inte alls att det ska gå dåligt i kärlek eller pengar. Jag rekommenderar bara inte chanstagningar under en såhär skakig stjärnhimmel.