Horoskop – Vecka 42

deer-autumn-deers-misty-wallpaper-preview

⭐️ Väduren

När veckan börjar befinner vi oss mitt Vädurens fullmåne och den är förstås speciell eftersom den är din egen årliga fullmåne. Wow! Det här är ingen lek för det är väldigt potenta och transformerande krafter i rörelse.  Just denna är ju så oerhört kraftfull, motiverande och igångsättande. Det finns massor av förändringspotential och nytändning här och den kommer med ett erbjudande om nya möjligheter. Nu ökas din lust till livet, kärleken och kreativiteten och du kan hitta på något nytt. Hela denna vecka erbjuder harmoniska och aspekter och bäst av allt är förstås att din och Skorpionens styrare Mars befinner sig i ”ömsesidigt mottagande”. 🤪 Ja, det heter faktiskt så när två planeter som Mars och Venus nu befinner sig i varandras tecken. Dvs på varandras hemmaplan. Genom detta blir bägge starkare, härligare och mer välfungerande. Så för din del Väduren så är det förstås kreativiteten, skapandet och kärleken som kommer att funka bra. Härlig, härligt!

 ⭐️ Oxen

Det kan vara en god idé att tassa lite på tå här i början på veckan. Under måndagen är fullmånen i Väduren fortfarande aktiv och människors känslor kan vara utanpåliggande, vreden lättväckt  och kanske är det till och med överdrivna reaktioner vi stöter på. Ja, det är ju inte för intet ordet ”lunatic” (mångalning) och just som fullmånen gör en exakt kvadratur till Pluto vilket lätt kan kryddar till det där och skapar drama. Under tisdag/onsdag rör sig månen igenom Oxen och redan där är allt mycket bättre. Denna vecka kommer att vara underbar och motiverande och det är genomgående harmoniska och trevliga aspekter som rådet. Venus och Merkurius befinner sig i superbra position kommunikation och känslor är din starkaste gren nu. Dina personliga charm, magnetism och förföriska sidor ökar nu när Venus är superstark. Hon befinner sig mitt emot allt som är du och dessutom i ”ömsesidigt mottagande ” med Mars.

⭐️ Tvillingarna

Den generella bilden är en lugn och harmonisk tid men positiva undertoner. Under måndagen befinner vi oss fortfarande under fullmånens sken och det kan vara vist att hålla en hälsosam distans till människor och kanske inte ta allt som sägs på allvar. Denna vädursmåne kommer med ett T-kors till Pluto, vilket kan medföra pushig och långtifrån smidig känsla och folk kanske vill driva igenom sin vilja till varje pris.

Så snart fullmånens vibbar klingar av så sakteliga under tisdagen kommer de andra samtidigt existerande transiterna att kunna kännas. Att medkännande Neptunus bildar en gynnsam vinkel till sociala Merkurius, din styrare, får dig genast på gott humör. Med dessa båda samarbetsvilliga, smidiga planeter på plats i dina arbets- och karriärshus – 6:e och 10:e curlar banan för en superbra arbetsvecka som kan innebära framgångar och vinster för den flitiga. Massor av härliga idéer, människor och kul möten kommer på din väg.

⭐️ Kräftan

Söndagens fullmåne i Väduren riktar fokus emot de kardinala tecknen (du är en av dem). Ja, nu under måndagen när månen redan har briserat och är i sin fulla blom kvarstår en känslomässig, intensiv men också optimistisk tid här. Det kan kännas ovant till en början som den för med sig nydanande och helt underbara energier om du vill. Vill du förändra saker i ditt liv ger dig månen all den kraft du behöver för att genomföra. Så häng på måncykeln och se hur det utvecklas. Under nästa helg lördag/söndag befinner sig månen i ditt tecknen och här kommer du att vara dina känslor riktigt nära.

Extra välgörande nu, vilket kommer att ge stabilitet och harmoniska relationer är Mars och Venus som befinner sig i ömsesidigt mottagande. Härligt! Bägge planeterna får ett starkt uttryck och det är så välgörande för oss alla. Särskilt ni som har brustna hjärtan att läka, eller annan trasslig relation som kan behöva en ny nya chanser och nystart!

⭐️ Lejonet

Fullmånen lyste nyss upp ditt 9:e hus och för många kan det vara spännande, lite kittlande känsla i luften. Man vet inte riktigt vad det är som livet bär med sig men det är en utvecklande tid som väntar. Jag anar att du själv varken vill förändras eller tror att du kan. Men tänk om du sveps med och livet bara öppnar dörrar för dig? Det är lite så det ser ut nu..

Den här veckan bjuder på en enklare energi än den förra. Det är smidigare och mer harmoniskt. De kommande två veckorna – fram till nymånen kommer att gå som smort för dig och astrologiskt är det lite av en curlad bana du har framför dig nu. Använd dig av de här bra förutsättningarna nu innan vi går in i november och det blir lite knepigare igen. Då vänder Merkurius retro bland annat. Bäst av allt är dock att Venus och Mars har så fina positioner och du har lätt att attrahera till dig bra personer och situationer. Mycket prat, nya tankar kommer till dig och det är roligt att vara du.

⭐️ Jungfrun

Det är viktigt att du inte låter känslorna fara iväg med dig denna måndag när allt som sker faktiskt fortfarande sker under dessa eldiga och kanske lite besatta vibbar. Om du inte passar dig kan du lätt tappa humöret och i värsta fall hamna i en liten maktkamp eller tvist. Det är lätt för dig att lägga märke till detaljer och felaktigheter men det är T-korset som nu bildats till Pluto som gör det svårt att släppa greppet om det du retat upp dig på. Nu kanske du går in i rollen som rättvisans ryttare Jungfrun fast det inte är din stil egentligen. Som tur är för dig har vi en annan mycket lyckosammare process också igång samtidigt. Det är din styrande planet Merkurius som under tisdag/onsdag bildar en väldigt hjälpsam och underhållande vinkel till varandra. Det kan vara lätt att förälska sig under dessa stjärnor. Mars och Venus befinner sig i ytterst gynnsamma aspekter till varandra och känslor och kommunikationen bara flödar. Det kan gå från ett skyldig småprat till attraktion på nolltid.

⭐️ Vågen

Astrologiskt har du precis varit med om en stor händelse som faktiskt öppnar portarna till en ny epok i ditt liv.  Solen i Vågens tecken utgjorde en väsentlig del söndagsnattens fullmåne i Väduren. Pluto är med och bildar ett T-kors. Dessa tre himlakroppar tillsammans skapar en ytterst transformativ energi som driver fram föränderliga känslor och kanske är det dags för ett reset av ditt liv, en ny riktning och lite justa nya influenser. Heta Mars fortsätter sin färd igenom ditt första hus och även det driver på viljan till utveckling inom dig. Det är kul att se dig så bestämd och målinriktad Vågen.

Din vänliga sida kommer till uttryck nu när Merkurius och Neptunus möts och det faller sig naturligt att hjälpa andra på traven och det känns fint i dig att kunna göra det. Men gester av vänlighet ger ringar på vattnet – tänk på attraktionslagen. Att Mars och Venus är i ”ömsesidigt mottagande” är toppen för ditt mående och dina relationer. Bägge planeterna stärks och du drar till dig så mycket gott, kanske även kärlek under den kommande två veckorna.

⭐️ Skorpionen

Välkommen till en superintressant vecka som på många sätt skapar det perfekta klimatet för dig. Det är så många aspekter i horoskopet som tangerar Skorpiontemat så du kommer att känna dig nöjd, sedd och lyssnad till nu.

Din styrare Pluto fick vara med och spela en av de tre huvudrollerna i nattens drama när månen blev full i Vädurens tecken och känslorna blev stora. Allt som händer under måndagen sker också i fullmånens sken så energierna har inte på minsta vis mattats av. Pluto lockar som bekant fram själens röst och du gör klokt i att tona in dig på din egen inre röst och känna efter vad det är du vill. Plutos närvaro erbjuder frälsning via transformation så om det är något som gnager där inne i själen – dra fram det i ljuset nu. Som vi alla vet dör spöken i ljuset och det skulle man kunna säga om ditt problem också – fast här leds energin om till något annat och mer positivt. Härligast att få berätta om nuet är att universum ger oss två gynnsamma veckor här när Mars och Venus är i ömsesidigt mottagande och Merkurius ännu inte börjat gå retro. Passa på att använda dig av superenergin för det är höstens bästa tillfälle för allt inklusive kärlek.

⭐️ Skytten

Det var lite kul att Jupiter blev hypad under fullmånen inatt och han är lite extra uppeldad och aktiv under måndag/tisdag också. Härligt! Det är bara sex veckor kvar nu av hans vistelse i ditt tecken och du bör göra ditt yttersta för att använd dig av alla de fördelar som hans närvaro faktiskt ger. I synnerhet kommer den kommande två veckorna att vara riktigt sjukt gynnsamma. Passa på att ta för dig när universum dukar upp smörgåsbordet framför dig.

Viktigt för dig är att välja dina vänner och inte bara lita på att folk hipp som happ bara för att det känns bra att kunna göra det. Under veckan kommer sociala, glada Merkurius att kroka upp med illusionernas mästare Neptunus. Det här kan vara hjälpsamt och gott – men det kan även innebära en fet blåsning så var lite extra uppmärksam emot vad du får in på din radar nu. Det sägs att tillfället gör tjuven – och detta kan appliceras på vilken situation som helst. Låt inte folk få ta dig för givet och utnyttja din godhjärtade välvilja.

⭐️ Stenbocken

Det är inte utan att man undrar hur den gångna veckan avlöpte. För många medförde den tilltagande månen och de icke helt odramatiska aspekterna som kulminerade i söndagskvällens fullmåne stressfyllda situationer och kanske även tumult. Nå, de där energierna klingar så sakta av under tisdagen och ett helt annat lugn inträder. Härligt!

Jag så nöjd med att få berätta utmaningarna stannar nu vid karriären 10:e huset och utåtriktade sociala 11:e huset. Lätthanterligt och kul med andra ord. Positivt med denna måne var att den laddade dig med känslor, vilja och motivation. Ta den enorma potential som finns med här använd dig av flödet.

Neptunus och Merkurius möte under tisdag/onsdag gör underverk för kommunikation och det sociala livet. Hm, en stilla flirt förhöjer stämningen i alla lägen så le och blinka tillbaka om tillfälle ges. Här erbjuds även idel möjligheter till utveckling och faktiskt ett charmigt socialt flöde och en stor nypa ren och skär tur.

⭐️ Vattumannen

Ja, söndagsnattens motiverande och inte helt odramatiska fullmåne i Väduren fyllde på energireserven och lyste upp ditt pratsamma 3:e hus. Under det kommande månvarvet kommer fokus att ligga på möten med andra, vänner, kollegor, grannare eller andra som du möter ofta i ditt dagliga liv.

Det är mycket som sprider gemyt och trevnad här. Bäst är förstås att Mars och Venus befinner sig i ”ömsesidigt mottagande” under två veckor vilket förstärker bägge planeter och ger ditt kärleksliv en välkommen puff till på köpet. Merkurius gör nu en tillfällig men hjälpsam koppling till Neptunus och sist men inte minst blev Jupiter boostad och motiverad av fullmånen. Allt tecken som finns i skyn manar dig till att hålla dig framme och smida medan järnet är varmt och just nu är det så enkelt att få saker och ting att fungera. Kanske får du lust att upptäcka, uppleva eller kanske planera in en resa. Det där ger dig en kärleksfull spark i baken för dig och en anmodan att komma igång. Det är dags att göra slag i sak och förverkliga dina drömmar. Låt det nya komma in.

⭐️ Fiskarna

Oj en sådan vecka som passerat med hetsig tilltagande måne som hetsade upp stämningen. Dessutom gick månen och blev full i söndags och där bildades ett T-kors med misstänksamma Pluto som gav dig röntgensyn. Påklistrade roller, ursäkter och liknade lämnar dig helt iskall. Du söker det äkta och kan vara ovanlig bestämd och principfast här ett tag och känner att det är allt eller inget som gäller i både kärlek och vänskap. Månljuset dröjer sig kvar även under måndagen men sedan mattas det av och du kanske ska vara lite varlig nu med dina kontakter. Eftersom du nu inte är en hårding på riktigt kan du kanske att komma att ångra dig om du varit för skarp.

Under tisdag/onsdag bildas en härlig, empatisk och mysig vibb mellan Merkurius och din styrande stjärna Neptunus och här kommer vi att känna igen dig igen. Gulliga fiskarna med sin medkänsla och varma hjärta. Tvära kast? Ja, båda synsätten är överdrivna så försök hålla dig på mitten ungefär så ska du se att det blir lagom. Folk är varken så dåliga eller så oskyldiga utan kort och gott bara människor. Resten av perioden är balanserad, harmonisk och kärleksfull.