Horoskop – Vecka 42

 

Denna vackra Hjort är målad av Jessica Rosell. Tavlan ingår i en konstutställning som finns att beskåda på Galleri Greger på Hornsgatan 46, Stockholm fram till den 19/10. Välkommen!

Väduren

Det är en riktigt spännande vecka som ligger framför dig som inte alls är lika för alla Vädurar. De som är födda i början av tecknet kan redan njuta av Venus strålglans som är mysigt, flirtigt och förtrollande. Dessutom väldigt välgörande för kärleksliv och charm. Ni som är födda i slutet av Väduren är fortfarande i skottelden mellan Solen och Uranus och mycket spännande och innovativa saker kan ske. På torsdagskväll äger en väldigt kraftfull nymåne rum i Vågens tecken och den påverkar verkligen dig extramycket eftersom den kommer är exakt mitt emot Uranus som befinner i Väduren. Spännande! Uranus är oberäknelig dock och för vissa är detta tiden när du bryter med det förflutna och bestämmer dig för att ta en ny riktning i livet. Välkomna det nya och var inte rädd för förändringar! Det är verkligen ett löfte om möjligheter. Nu ökas din lust till livet, kärleken och kreativiteten och du kan hitta på något nytt.

ANNONS

ANNONS

Oxen

Det kanske inte är den allra piggaste versionen av dig som slår upp ögonen på måndag morgon. Vi befinner oss i mörkermånens tid och du kan utan att ha dåligt samvete tillåta dig själv att ta det lite lugnare under några dagar. Nymånen på torsdag kväll är laddad och fylld med krut. Härifrån har vi en hejdundrande nystart och ett underbart flöde som drar igång. Jupiter har nu hunnit 1° in i ditt sjunde hus och ni som är födda i början av Oxen kan redan känna av de undergörande och positiva energierna. Ju senare i tecknet du är född – desto längre får du vänta men.. Alla hinner få ta del av härligheterna innan året är över.  Du är ju född i ett fast jordtecken och vi är ju vana att se dig som ett under av stabilitet. Nu kommer universum att koppla på helt nya vindar och det är helt omöjligt för dig att inte ryckas med och entusiasmeras och ta till dig av det nya. Så ha ett öppet sinne och låt det okända bli din närmaste bundsförvant.

Tvillingarna

Det är en riktigt gynnsam vecka när såväl kreativiteten som ditt sociala väsen blomstrar och en varm, inspirerande energi fyller dig. Nu är du tillbaka på banan igen i din fulla kraft! Härligt! Tillhör du dem som längtat efter att förändringens vindar ska blåsa? Nu är stunden kommen och det är heller inte mycket du behöver göra för att du ska få det du vill. Bollen är redan satt i rullning så för din del räcker det med att hänge sig och låta livet självt leda dig. Innan veckan är över kommer hela 4 planeter att befinna sig i ditt glada, skapande och generösa 5:e hus.  Torsdagens Nymåne infaller också där i 5:e huset, i Vågen och den har pigga, innovativa och ytterst motiverande energier med sig. Den säger åt dig att det är dags  att våga ta chanser, kanske till och med risker och våga gå på oprövade vägar. Det kan innebära allt ifrån en ny kärlek, nytt jobb, till ett nytt projekt eller idé. Våga och vinn!

ANNONS

ANNONS

Kräftan

Mitt tips till dig Kräftan är att du ska vara ytterst lyhörd och lyssna inåt på kroppens behov och hjärtats röst. Du är styrd av månen och mörkermånens tid måndag – torsdag är inte dagar som man rekommenderar stress, hårdträning eller andra tuffa utmaningar. Lugn och återhämtning är mer vad du behöver. Det är i de kardinala tecknen som allt händer denna vecka och för en liten trygghetssökande Kräfta är denna sprakande energi tuff att ta. Uranus och torsdagens nymåne utmanar allt som är du. Det är en kaxig och lite kallare energi än man vanligen inte förknippar med dig och ditt milda väsen. Det kan vara skakigt, nydanande och helt underbart om du vill.. Oavsett om du gillar det eller inte så blåser förändringarnas vindar in i ditt horoskop. Kanske har du insett att du kommit till vägs ände med något och tvingats ta ett beslut. Att nymånen infaller i exakt opposition till galna Uranus är signifikant.  Horoskopet andas flirt, nya chanser och nystart! Du ska veta att det här är oundvikligt och väldigt bra för dig i förlängningen.

Lejonet

Nu har underbara Jupiter hunnit 1° in i Skorpionen och in i ditt 4:e hus – vilket är basen, grunden och även ditt hem. Det här är så välgörande och den utveckling som under de kommande månaderna äger rum gör dig stark och skänker en stabilitet och säkerhet till dig.  Om du är en av alla dem som känt att det varit ett stagnerat flöde kan jag utlova att det lossnar för dig nu. Hela 4 planeter kommer att lysa upp ditt kommunikativa, nyfikna tredje hus som lyses upp nu, för på torsdagskvällen infaller en nyckfull och nydanande Nymåne som samtidigt också bildar en exakt opposition till Uranus. Oh, det är explosivt – ja.. Men, å andra sidan ger det dig något nytt att tänka på för nymånen sätter igång nya tankar och processer inuti dig. Det är socialt, glittrigt och roligt. Passa på att fånga lyckan och ta chansen att lägga fram nya idéer och tankar. Att uttrycka sig oavsett om det är i konst, tal eller skrift är lyckan för dig nu.

ANNONS

ANNONS

Jungfrun

Mars har befunnit sig i ditt liv sedan den 5:e september och det är fullt förståeligt om du börjar känna att ditt tålamod tryter vid det här laget. Mars har ju en tendens att driva på skeenden, orsaka allt ifrån stress till osämja. Detta är sista veckan du har Mars som följeslagare – det är först på söndagskvällen som han lämnar din sfär. Det är så viktigt att du tar hand om dig själv nu som vanligt är det ju din känsliga mage (stress) som åker på stryk när Mars är i närheten. Men.. det är så mycket annat spännande på gång simultant. På torsdag samlas hela 4 planeter i ditt ekonomiska 2:a hus! Pengamagneten Venus finns där och det kommer även Solen, Månen och Merkurius också. En nymåne infaller där i 2:a huset kvällen och nya månvarv innebär alltid nya chanser och möjligheter. Oh! Om du är sugen på att förändra något, exempelvis din inkomstkälla eller investeringar är det en ytterst bra tid för att få positiva besked.

Vågen

Astrologiskt ser det ut som du äger världen. Den föränderliga trend som puttat dig framåt och uppåt i livet och hjälpt dig att ta plötsliga beslut är ännu inte avslutad. Underbara Venus har nu hunnit en bit in i ditt tecken där även Solen och Merkurius huserar.  Wow.. du lär kunna charma världen och kollra bort vem som helst. Denna underbara trio skapare en mysig känsla och ger dig ett ökat självförtroende. Kanske blir du både oemotståndlig, äventyrlig och modig på en och samma gång? Torsdagens nymåne infaller även den i Vågen och den ger en påtaglig och omskakande energi till oss alla eftersom den befinner sig i exakt opposition till innovativa, galna Uranus. Det här är din nymåne. Den är mer betydelsefull för dig än någon annan måne under året. Nystart Vågen! Du skulle kunna förälska dig, tända till på ett förslag, en idé eller liknande. För den som vågar ta nya steg utlovar horoskopet framgång. Förverkliga dina drömmar! Du kommer inte att ångra dig en sekund. Busiga du är kan lockas av såväl resor som nöjesliv, nattsudd och heta främlingar om det är det du önskar dig.

Skorpionen

Denna vecka förbereder Universum sig för ett helt nytt scenario och sakta glider den ena planeten efter den andra in på plats i ditt tecken. Mirakelgöraren Jupiter anlände redan förra veckan och har nu hunnit etablerat sig i tecknet. Wow! Pigga Merkurius anländer på tisdag och sin vana trogen kommer hans närvaro att lätta upp stämningen och se till att det blir lite liv i luckan. Dessutom har vi en härlig nymåne som kommer upp på torsdagskväll. Genom att den bildar en exakt opposition till Uranus är det extra mycket krut i den och den erbjuder en härlig överraskande, innovativ energi. Till dig kommer nymånen med en fråga. Hur ser din ditt liv ut? Är du helt nöjd med vad du har eller skulle du kunna tänka dig att utforska nya territorier? Släpp taget om det gamla nu och öppna dig för nya möjligheter! Med Jupiter vid din sida får du kosmisk hjälp dig att nå hela vägen fram och du får chansen att visa vad du går för.

Skytten

Mars och Saturnus har precis utkämpat en liten tvist (kvadratur) vilket kan ha varit märkbart i ditt liv förra veckan. Ju närmare torsdagen vi kommer – desto lättare blir energin för dig. På torsdagskväll blir månen ny i ditt utåtriktade 11:e hus. Hoppla Skytten! Det här är inte en vanlig tunn nymåne, för denna möter upp med nydanande krutdurken Uranus. Tjopp – jag anar att den här spännande energin faller dig i smaken. Det ger ett  explosiv veckoslut som väcker minnen om en svunnen tid till liv. Ja, jag tänker närmast på tiden innan Saturnus började störa dina cirklar och du blev en ansvarstyngd medborgare. Det är verkligen en gynnsam tid för dig då ödet kan leda dig in på en väg som gör att du hittar något som motiverar dig och gör att du tänder till. Din ambition och livslust skjuter i höjden nu. Passa på att sluta upp med dina favoritmänniskor under helgen som garanterat blir superkul.

Stenbocken

Jag blir både imponerad och nöjd när jag tolkar ditt horoskop för veckan. Det är ditt ävertyrliga 9:e hus, karriären 10:e huset och utåtriktade sociala 11:e huset där all aktivitet äger rum. Ja, att en Stenbock stretar på i sin karriär är väl i och för sig inte något som är väsenfrämmande från din personlighet. Allt sedan fullmånen den 5/10 har ett ganska explosivt tema varit rådande och det är inte över ännu. Solen har en vecka kvar i ditt 10:e hus och på torsdagskväll infaller en ytterst potent och kraftfull Nymåne i Vågen och mitt emot galna Uranus. Se nymånen som ett löfte om en nystart och löften om ett härligt, innehållsrikt månvarv. För sista gången på ett tag som de kardinala tecknen i fokus på det här sättet. Nu Stenis tar du nya kliv. Låt oss se den enorma potential som finns med i detta och fokusera på den. Här erbjuds idel möjligheter till utveckling och en nypa ren och skär tur.

Vattumannen

Det är så trevlig stämning som kommer att råda i ditt horoskop nu under veckan för merparten av de lysande planeterna samlas i ditt vetgiriga, äventyrliga 9:e hus. Det här skapar fina dagar som innehåller bra samtal och stimulerande möten med andra. Det kan också vara så att du känner att du vill utvecklas. En innovativ, nyfiken och utforskande känsla kommer med detta. Kanske får du lust  att upptäcka, uppleva eller kanske planera in en resa. Din styrande planet Uranus kommer att inta en av huvudrollerna i torsdagens coola nymåne vilket förstås blir spännande. Det där ger dig en kärleksfull spark i baken för dig och en anmodan att komma igång. Det är dags att göra slag i sak och förverkliga dina drömmar. Jupiters nya position bidrar också till den positiva bilden. Låt det nya komma in.

Fiskarna

Mars har befunnit sig i Jungfrun och utmanat allt som är du ända sedan i 5/9. Igångsättande Mars har ju en tendens att orsaka utmaningar, stress och disharmoniska vibbar som inte alls passar din fredliga själ. Detta är sista veckan som Mars har chansen ställa till förtret i ditt liv.  Det som inte tar kål på en sägs ju stärka själen. Förra veckan kan ha varit tuff att ta sig igenom för då blockades Mars av Saturnus. Phu!!   Så när vecka 42 inleds kan det alltså bara bli bättre! Se det så.. På torsdagskväll bildas en härlig, motiverande nymåne som får dina livsandar att vakna till liv. Nymånen infaller i ditt känslosamma, andliga åttonde hus. Hm.. där i de djupaste vatten tycks det hända saker med din själ. Det här är en tid när saker och ting bara faller på plats på ett bra sätt och du mognar i dina tankar och känslor.