Horoskop – Vecka 43

maxresdefault (7)

⭐️ Väduren

Ni som är födda alldeles i slutet av Väduren kan uppleva en liten men välgörande energiboost när motiverande Solen rör sig de sista graderna i Vågen. På onsdagskväll skiftar dock Solen stjärntecken glider in i Skorpionen och ditt åttonde hus där redan Venus och Merkurius väntar. Samtidigt som vi får ta på oss lite varmare kläder och dra oss in i husen banar universum upp för djupa samtal, intensiva känslor och åsikter och ingenting kommer att vara ytligt nu. Det är en innerlig tid för djupa samtal och nära möten.

Din styrande planet, kaxiga Mars befinner sig i Vågen (i ömsesidigt mottagande med Venus) också ökar tempot och motivationen för båda planeterna blir extra starka och välmående med dessa positioner. Det här är verkligen en toppen period för dig. Du kan få allt du vill Väduren – men grovjobbet måste du göra själv. Härliga Venus som nu befinner sig i Skorpionen bildar denna vecka aspekter till Saturnus, Pluto och Neptunus och tar på så vis större plats än vanligt. Tillhör du en av dem som jobbar med ett kreativt yrke så kan du förvänta dig såväl inspiration som flöde. Du göra väldigt bra ifrån dig i denna period. Det är lätt för dig att förhandla, göra dig hörd, bli sedd och nå dina mål nu.

⭐️ Oxen

Vår glittriga kommunikatör Merkurius dundrar fram igenom Skorpionen och hack i häl efter kommer din styrare Venus. Mysigt, det främjar kommunikationen och att Lilla Lyckan finns på plats inspirerar, motiverar och utmanar dig så kan detta inte bli annat än en jättefin period. Dessa två underbara planeter skickar över mängder av härlig energi åt ditt håll.  Den lättsamma, lite flirtigt glada känslan som fanns där förra veckan blir ännu tydligare nu när även Solen under onsdagen träder in i Skorpionens tecken. Wow. Nu är det lätt att uppmärksamheten riktas emot dig och du hamnar i rampljuset. Venus är den planet som kommer att ha den mest framträdande rollen i skeendena denna vecka som hon skapar aspekter till Saturnus, Pluto och Neptunus. Det här kommer förstås att ge genklang i ditt kärleksliv och möjligen är det en självsäkrare och mer passionerad sida av dig vi får se nu. Att dessa tre dessa sköna planeter befinner sig i ditt relationshus – det 7:e hus kan vara en bidragande faktor till att sådant som förälskelse, kärlek och relationer kommer i fokus. Glöm inte bort den viktigaste relationen – den som du har med dig själv.

⭐️ Tvillingarna

Ditt arbetsliv kommer i fokus här – framför allt i slutet på veckan kan känslan vara rastlös och det skulle inte förvåna om tankar på att ta sig en avstickare, bryta rutinen eller kanske till och med säga upp sig helt och hållet kommer över dig. Solen opposition Uranus. Ha pennan till hands och skriv upp vad som kommer till dig. Dina idéer kan visa sig användbara och kanske till och med strålande. Det är alltså inte troligt att det är nu du ska verkställa några planer.. Men du kan absolut planlägga, testa dina möjligheter och känna dig för. Din styrare Merkurius tuffar nu igenom ditt arbetsamma, flitiga sjätte hus och nu kommer fokus tveklöst att hamna på praktiska ting, arbete och kanske har du en diger lista på vad du måste utföra. Hans framfart har redan bromsat in och om tio dagar är det dags för årets sista retrograd som kommer att infalla i Skorpionens tecken. Här blir Merkurius djuplodad och inkännande och det kan vara ganska tunga diskussioner som du hamnar i nu där din empatiska förmåga kommer att vara efterfrågad.

⭐️ Kräftan

Under måndagen rör sig Månen igenom Kräftans sista grader och du står dig själv nära nu. Bra Kräftan, håll i den känslan hela veckan och kompromissa inte bort dig själv. På onsdag lämnar Solen ditt 4:e hus (hemmet) men lika gärna kan kallas för skyddszonen. Jag anar att merparten av ditt liv rört sig mellan arbetsplatsen och hemmet den senaste månaden.

Härifrån erbjuder universum en öppnare energi och det stundar andra tider. Du lockas ut att delta i det sociala livet, ut att mötas med människor. Hela tre, härliga, sociala och glittriga planeter  befinner sig i Skorpionen och lyser upp i ditt kreativa, passionerade och kanske i vissa fall även lätt dramatiska 5:e hus. Det här är förstås fantastiska nyheter för den som önskar inspiration och en puff framåt i sina skapande processer. Så om du funderar på att öppna eget, börja blogga eller vad än det är du funderar på – det här kan vara tiden. Både Mars och Venus befinner sig i starka position nu. Det kan även öka attraktionskraften och ge dig den där berömda glimten i ögat. Våga och vinn Kräfttan.

⭐️ Lejonet

Månget Lejon kan upplevt att livet varit för hektiskt på senaste. Att Solens gör entré i Skorpionen och samtidigt ditt 4:e hus kan faktiskt innebära en lättnad. Om du har möjlighet att ge dig själv en frist, ledighet eller vila ganska snart här, höstlov kanske? är mycket vunnet på det – för det här är tid att mysa, ladda batterier och njuta livets goda.

Generellt är det här en toppenvecka för alla fasta tecken och du kära Lejon är inget undantag Mars och Venus befinner sig fortfarande i toppläge (i förstärkt position som de är i varandras stjärntecken) vilket förstås ser till att allt du önskar faktiskt bara befinner sig några knapptryck eller samtal bort. Egentid, finkultur och möjlighet att få botanisera runt lite på egen hand kan vara precis vad din själ behöver. När zodiakens babe får så framstående position som hon har denna vecka via aspekterna till Saturnus, Pluto och Neptunus är det inte bara dina kreativa sidor som främjas. Det kan även kärlekslivet göra så svälj stoltheten och ring. Eller svara om föremålet för dina varma känslor hör av sig.

⭐️ Jungfrun

Hösten må vara mörk och trist för många men i din värld tycks det tvärt om att vara så att det är nu det blixtrar till. Du kan förvänta dig att en synnerligen gynnsam, men möjligen oväntat bra utveckling tar vid när Solen på onsdagskvällen bränner in i känslosamma Skorpionens tecken. Solen, Venus och Merkurius – lyser nu upp ditt kommunikationscenter och här kan du komma att upptäcka att du gillar att vara sedd och efterfrågad. Möjligen blir du tillfrågad om du kan tänka dig ett samarbete. Vissa Jungfrur kan också få ett erbjudande om ett nytt arbete. Om du är i ett skrivande eller på annat sätt kreativt yrke är det synnerligen lätt att bli sedd, hörd och kanske till och med berömd. Venus och Mars läge med ömsesidigt mottagande gör underverk. Den process som så smått började denna vecka fullbordas nu. Härligt! Du kommer att vara så nöjd. Men du Jungfrun.. Det finns en viss stress med i bilden.. Din kosmiska pilot, Merkurius, kommer inom tio dagar att befinna sig i retrograd. Som vanligt innebär det oftast en tid när saker snurrar lite långsammare.

⭐️ Vågen

Du bortskämda varelse har varit maximalt exponerad av härliga planetflöden denna fantastiska Venushöst. Under onsdagskvällen viker Solen ifrån din sida och träder in i Skorpionens tecken. Innebär det då att ljuset slocknar för dig? Inte alls Vågen, du har ju fortsatt motiverande Mars i ditt tecken. Eftersom både Mars och Venus befinner sig i ett förstärkt läge (de besöker varandras tecken) blir båda dessa planeter starka. Fortsatt kan du räkna med att du din berömda charm är på topp, och att det sociala och roliga flödet inte avstannar. Det där låter hur kul som helst! Kärlek och välmående är det minsta du kan vänta dig. Mars närvaro ger dig kraften, motivationen och orken som du så väl behöver för att kunna genomföra dina planer.

Att nu Solen, Venus och Merkurius befinner sig i ditt ekonomiska andra hus riktar fokus mot business och pengar och här kan det faktiskt ge väldigt bra resultat. Venus kallas ju inte lilla lyckan för intet.  Le, förhandla och pruta. Nu har du kraften som behövs.

⭐️ Skorpionen

Vi har en avtagande måne på gång och under veckan minskas månljuset dag för dag för att emot helgen inte synas alls. Dessutom har hösten hunnit manifestera sin närvaro på riktigt nu och många kan känna att det börjar blir ruggigt och mörkt. Tillhör du dem som har varit lite tröttare på senaste? Det blir ändring på nu för här ska du se att krafterna återvänder och du är i fin form. På onsdagskvällen smyger Solen in i ditt tecken och skorpionsäsongen igång. Wow! Där väntar ju för övrigt redan Merkurius och Venus så se fram emot en förspänd tid när saker trillar på plats för dig. Venus manar dig att ta för dig, att faktiskt ta på dig det finaste du har i garderoben eller varför inte göra det du så sällan gör – nämligen att unna dig skönhet överflöd. Du är värd att bli bortskämd nu. Att Venus och Mars befinner sig i varandras tecken stärker dem båda. Du har möjlighet att vara den mest balanserade versionen av dig själv, vara vacker, eftertraktad och harmonisk. Nu dras människor till dig och ditt självförtroende åker i topp.

⭐️ Skytten

Din styrande planet – expansiva Jupiter befinner sig nu i Skyttens tredje dekan och det är ni som är födda under tecknets sista 10 dagar som har tillgång till det planetens mest tursamma aspekter. Ni kanske får ta del av guldet och de gröna skogarna som utlovas. En annan aspekt av Jupiters närvaro i Skytten är det andliga medvetandehöjandet och din förmåga att kunna utvecklas på dessa plan. Detta kan ALLA skyttar tillgodogöra sig nu oavsett när du fyller år.

Det mest spännande med dig Skytten det är att du har så många skikt och facetter i ditt varande. Under den kommande månaden är det ditt andliga drömska väsen som bör få ta lite mer uppmärksamhet än annars för när Solen på onsdagskvällen glider in i ditt 21:e hus och Skorpionens stjärntecken är det dags för din årliga introspektiva period.

Eh, anar jag att du tänker nu – jag är mitt i livet, har ett liv, ett arbete att sköta! Ja, så är det säkert för många men.. vill du ge dig själv de allra bästa förutsättningarna att hålla igenom den här vintern utan att bli sjuk är det dags att sätta minska på stressen och sätta dina egna, kanske till och med försummade behov i första rummet.

⭐️ Stenbocken

Tidig måndagsmorgon – när du antagligen sover rör sig månen igenom Kräftans tecken – mitt emot allt som är du. Det är möjligt att du inte är medveten om skeendet men ändå drar Pluto – Månkontakten som precis ägt rum fram det innersta, och känsligaste i dig. Det är förstås alltid viktigt att vara vaksam och ha huvudet på skaft men det är extra mycket så nu. Så, tro på dina instinkter för de kommer att leda dig rätt.

Man anar att du har haft massor att göra från bittida till sent under den senaste månaden och nu på onsdagskvällen när Solen skiftar tecken och glider in i Skorpionen vore det underbart om du skulle kunna runda av i tid på eftermiddagarna och ge lite utrymme till andra sidor av ditt väsen. Nu önskar stjärnorna att du tar del av det underbara sociala skeendet som är på gång. Venus och Mars befinner sig i perfekt balans så lev, njut och lek. Med hela tre lysande planeter i ditt utåtriktade 11:e hus och man anar att idéerna sprakar och människorna och de nya planerna kommer till dig. Tacka ja till inbjudningarna du får.

⭐️ Vattumannen

Det är verkligen full rulle i ditt liv och man anar att Venus och Merkurius närvaro i ditt 10:e hus har gjort förarbetet och fått massor att hända runt dig. Under onsdagskvällen kommer även Solen att skifta tecken och kliva in Skorpionen och 10:e huset och här kära Vattenbärare är det väl bara att rulla upp skjortärmarna och låta allt rulla igång. Är du i businessvärlden kan du sätta riktigt bra affärer under denna tid. Det här är din årliga peek när du får saker att hända yrkesmässigt. Du är fokuserad och får saker att falla på plats och härifrån och en månad framåt kan du skörda frukten av dina ansträngningar. Och alla tecken i skyn pekar mot framgång. När det ser ut såhär i horoskopet kan det vara bra att be om hjälp och kanske delegera bort lite arbetsuppgifter. Ensam är inte alltid starkast även. Även en cool katt som du kan behöva någon som stryker dig medhårs. Att Mars och Venus befinner sig i perfekt harmoni göra detta till en utmärkt tid att se sig om på kärlekens arena och kanske dejta. Var lite skeptisk emot nätkontakter och solskenshistorier. Det finns en liten varning för lycksökare med i dessa stjärnor.

⭐️ Fiskarna

Om du har några inte avslutade projekt som hänger över dig är det dags för dig att faktiskt se till att knyta ihop påsen och städa undan. Det blåser nya friska vindar in i ditt liv och det är toppenfin energi som kommer. Att Solen under onsdagskvällen träder in ditt i ditt härliga, rörliga 9:e hus toppen! Det är sexiga Skorpionens energi och det är vattnets element som råder och du känner dig som hemma. Det här är precis den kosmiska påverkan du behöver för att leva ditt liv fullt ut. Det är så mycket kul som händer i ditt horoskop nu att det svänger nu! Mars och Venus står i perfekt harmoni till varandra. Dessutom kommer Venus att bilda en vacker trigon med Neptunus i helgen som kan försätta vem som helst i ett saligt tillstånd. Är du kär – räkna med att ta den känslan till nästa nivå. Är du inte i närheten av kärleken kan det mycket väl vara så att du attraherar till dig en speciell kontakt nu. Saker faller på plats, du kan ordna upp din ekonomi till och med. Välkomna alla nya chanser som kommer till dig om du bara räcker ut handen.