Horoskop – Vecka 44

 

Astrologiska förutsägelser för tiden den 30 oktober till 5 november

Astrologiska förutsägelser för tiden den 30 oktober till 5 november

 

Väduren

Det är en effektiv och juste arbetsvecka du har framför dig när du har bra flyt i allt du företar dig. Din styrare Mars befinner sig mitt emot allt som är du. Hans igångsättande och motiverande närvaro gör att saker och ting sker snabbt. Det här är verkligen en superbra period för dig. Venus som också är i opposition till dig bidrar med sin stjärnglans och gör dig populär, attraktiv och självkänslan är det inget fel på alls. du stortrivs med att få visa sig på styva linan och klara alla utmaningar.  Merkurius ger dig smarta tankar och stimuli och du kläcker nya bra idéer på löpnade band. Om du är affärsmässigt lagd kan du göra bra affärer och överenskommelser nu. Vi har en dramatisk fullmåne som infaller i ditt 2:a hus i Oxens tecken på lördag. Starka känslor, kärlek och pengar det är vad den här månen handlar om.

ANNONS

ANNONS

Oxen

När veckan börjar är din ledstjärna Venus lite taskigt aspekterad av Pluto vilket kanske gör att du inte är så lätt att tas med som annars. Fram emot helgen så kommer Venus att vara mitt emot Uranus vilket andas personlig frigörelse och lite jävlar anamma. Det ser ut som du är oövervinnerlig nu! På lördag blir månen att bli full i ditt tecken och naturligtvis är Solen med i leken eftersom den alltid är mitt emot vid fullmåne. Det ser så spännande ut i ditt horoskop nu Oxen – i ditt romantiska sjunde hus dessutom! Nu kommer du till ett känslomässigt avgörande. Denna måne är ökänd och skapar starka känslor och habegär. Bli inte förvånad om du får väldigt mycket uppmärksamhet och kanske till och med ett svartsjukedrama på halsen.
Nu får du lov att ta ställning till hur du ska placera dina gracer i såväl kärlekslivet som arbetslivet.

Tvillingarna

Det går bra för dig nu va Tvillingarna? Du har tre magnifika planeter Solen, Jupiter och din styrande planet Merkurius som alla befinner sig ditt arbetshus. Det här boostar dina karriärplaner och hjälper dig att bygga upp en framtid utav stål. För att orka med alla yttre krav är det viktigt att du sätter dig själv i första rummet och tänker på träning, kost och välmående. Wow.. det är en ny och starkare version av dig som håller på att växa fram här nu. På lördag infaller fullmånen i Oxens tecken och i ditt 12:e hus. Den drar åt tumskruvarna lite för dig och det är ett sanningens moment som kommer upp. Det kan bli så att din partner eller vän ställer dig emot väggen med en väldig direkt fråga som du kanske inte kan snacka dig ur så lätt.  Andra aktuella frågor som kan komma upp är ekonomiska. Skorpion/Oxen temat rör ju som alltid pengar, ägande och materiella tillgångar.

ANNONS

ANNONS

Kräftan

Veckan börjar mjukt och fint med månen i Fiskarna. Du kommer känna dig harmonisk och tillfreds med din tillvaro i två hela dagar. Men på onsdag går den tilltagande månen in i Väduren och därifrån byggs energierna upp och Månen blir större och starkare. Under onsdag/torsdag aktiverar Månen åter igen ”universums cellminne” dvs de osynliga spåren som det kardinala korset plöjt. Att Mars, Venus, Pluto och Uranus också är med i leken gör detta till ett ytterst potent skeende.  Jag säger inte att detta är dåligt Kräftan, men det är kännbart. Lita till din intuition och magkänsla så går du oskadd ur detta. På fredag eftermiddag smyger månen in i Oxen men den blir full först på lördag morgon. Här aktiveras ditt superkreativa, roliga 5:e hus å ena sidan men månen blir full i ditt sociala, samarbetande 11:e hus och du kan lära känna kul människor och knyta viktiga bundsförvanter till dig.

Lejonet

Solen befinner sig i ditt 4:e hus tillsammans med mirakelgöraren Jupiter och glittriga Merkurius. Den superpotenta och kraftfulla energin gör veckan innehållsrik, dramatisk och lite grandios. Förändringens vindar blåser i ditt horoskop samtidigt som månens knutar arbetar sig igenom ditt tecken. Om man lyssnar noga kan man nog höra hur ödets vingslag. Du kära Lejon bör ta dig en allvarlig funderare på hur du vill att ditt liv ska gestalta sig – låt oss säga 6 månader till ett år härifrån? Det finns så mycket potential i horoskopet. Årets mest dramatiska fullmåne äger rum på lördag i Oxens tecken. Oxe/Skorpiontemat handlar ju som alltid om mina pengar/dina pengar.  Men.. Fullmånen äger rum i ditt 10:e hus är också en uppmaning till dig.  Visa nu vem som är herre på täppan och ÄGER situationen. Du kan förvänta dig uppmärksamhet och berömmelse för dina yrkesmässiga insatser denna vecka.

ANNONS

ANNONS

Jungfrun

Veckan börjar kärleksfullt och mysigt med att Månen rör sig igenom Fiskarnas tecken och ditt 7:e relationshus. Mysigt! Måndag-tisdag är finstämda och sensuella dagar. Därefter kan du börja känna av att energierna snurrar allt fortare dag för dag och vi går emot en fullmåne som kulminerar på lördag morgon i Oxens tecken och ditt äventyrliga och glada 9:e hus. Kan det vara så att reslusten börjar göra sig påmind här i höstmörkret? Hur som helst – det är ett riktigt spännande, utåtriktat och utvecklande månvarv som startar här.  Man anar att påhittiga du kan komma att göra någonting riktigt bra utav det. Samtidigt befinner sig Solen, Jupiter och Merkurius mitt emot i ditt superkommunikativa, sällskapliga 3:e hus. Passa på att träffa vänner och ha kul.

Vågen

Din styrande planet Venus befinner sig i ditt tecken och där lite på efterkälken visserligen finns också Mars. Det innebär att det är full rulle runt dig och att de små kugghjulen runt dig snurrar på fort som attan. Venus är lite ansatt kan man säga – först i kvadratur med passionerade Pluto och fram emot veckoslutet är hon i direkt opposition med Uranus. Oh, det ser ut som att det är din farliga, orädda och kaxiga sida vi får se nu. Man är inte van att tänka på dig som en tuffing som tar för sig – men det skulle faktiskt kunna bli så nu. I värsta fall kan det komma upprörda känslor och till och med gräl ut det. Lördagens fullmåne i Oxen infaller i ditt superheta 8:e hus och där drar den upp starka känslor. Det är hjärtats behov, kärleken och passionen som vill uttrycka sig.

Skorpionen

Allt sedan Solen gled in i ditt tecken och ditt 1:a hus är förutsättningarna optimala! Det är en fantastisk utveckling som har satt igång inuti dig och din självkänsla och tro på framtiden är på topp. Din vilja är lag och nu får du allt det du vill ha serverat på ett silverfat! Nu löses det magiska mötet mellan Solen och Jupiter upp eftersom Solen rör sig lite snabbare och lämnar Jupiter på efterkälken. Den sköna känslan är med dig även in i denna vecka. Nu byggs energierna upp, växer sig större och starkare fram till på lördag när vi har en härlig fullmåne som äger rum i ditt relationsorienterade sjunde hus. Wow! Detta är sannerligen ett gott tecken för den som suktar efter kärlek. Ditt hjärta är vidöppet och härifrån och sex månader framöver hr du fått dina önskningar om kärlek uppfyllda.

Skytten

Det är vattnets element som råder och du härliga, eldiga människa kommer inte riktigt till din rätt. Det är känslor, gamla minnen och kanske även nya sår som bearbetas. Den känsliga Skytten kan även uppleva sina andliga processer och intuitionen extra starkt nu. Men, samtidigt som allt detta sker i bakgrunden har du fortfarande full rulle i ditt utåtriktade 11:e hus. Det ser ut som att du är populär och efterfrågad. På lördag faller fullmånen i ditt 6:e hus. Det är hälsa och arbete som kommer i fokus. Sköter du din träning eller är det så att du mest bär runt på yoga mattan för syns skull? Nu bör du fråga dig själv hur du känner med ditt yrkesliv och vart du vill komma och smida lite planer inför framtiden. Om inte allt för lång tid är det dags för dig att ta nya steg.

Stenbocken

Solen, Jupiter och Merkurius rör sig i samlad tropp igenom ditt utåtriktade 11:e hus och ditt yrkesliv ser ut att få ny och intressanta influenser. Det är där ute i cyberspace, via sociala media eller möjligen på konferenser eller andra stora sammanhang som du gör intressanta erfarenheter och bekantskaper nu. Venus befinner sig i ditt karriärhus bildar först kvadrat med Pluto och sedan en utmanande opposition med Uranus. Oh! Det här kan innebära du möter någon intressant person i jobbrelaterade sammanhang. Varning för att blanda business med privatliv. Det är inte din stil Stenis. På lördag infaller en supersexig fullmåne i ditt varma, amorösa 5:e hus vilket förstås kan sätta hjärtan i brand och föra in nytändning och passionerad energi ditt kärleksliv. Den som varit ensam kan snubbla över någon som energierna sprakar med.

Vattumannen

Förvänta dig en riktigt fin arbetsvecka Vattenbärare! För din karriär kan det vara gynnsammare positioner än vad vi ser här nu. Så, om det är någonting i ditt yrkesliv som du vill ändra på eller förbättra så är detta en väldigt bra tid för att agera. Låt folk veta att du är öppen för förslag (om det nu är det du är). Mitt absoluta råd är att hålla dig framme på alla sätt som det går – du kommer att få din vilja igenom. Emotionellt och i kärlekslivet är det kanske lite knepigare nu för nu vill du allt tror jag. Vackra Venus är vid veckans början i kvadrat med Pluto och lagom till helgen står Venus i en rätt äventyrlig opposition med Uranus. Oh! Lördagens superheta fullmåne är väldigt passionerad i sin energi. Det är heta känslor på tapeten, kanske drömmer du om ditt ex om du ens får sova alls.

Fiskarna

Det blåser så fina vindar åt ditt hålla och för en gångs skull tycks det inte finnas ett enda moln på din himmel. På måndag påbörjar Månen sig 2,5 dagar långa vistelse i ditt tecken vilket boostar din självkänsla och du känner dig i bra form. Solen, Jupiter och Merkurius står alla och hänger i ditt utåtriktade 9:e hus vilket ger en härligt nyfiken, motiverande, äventyrlig känsla över ditt horoskop. Lördagens känslosamma fullmåne infaller i ditt 3:e hus och energin kan faktiskt vara lite väl påträngande för dig Fiskarna. Oxe/Skorpiontemat drar upp heta känslor och kanske kommer både sex och dramatik kommer på tapeten. Nä du Fiskarna, du gör klokast i att ta det försiktigt och tassa ner till grannen, ringa dina nära vänner eller umgås med dina syskon istället.