Fullmåne i Oxen

Månen blir full på 11°59  i Oxen tecken kl 06:23 lördagen den 4/11.

I natten till lördag närmar vi oss en väldigt kraftfull och tillika dramatisk fullmåne i Oxens tecken som kommer att göra våra känslor riktigt stora.

En fullmåne uppstår ju i det ögonblick som Solen och Månen står mitt emot varandra. Det innebär också att olikheterna mellan det två tecken kommer upp och ställs emot varandra.  Kruxet är att finna en balans mellan ytterligheterna i de två tecknen. Nu ställs Oxens stabila, lugn emot Skorpionens passionerade, dramatiska känsloliv.

Månen som befinner sig i Oxens fasta tecken, som styrs av kärlekens gudinna. Hon är sinnlig, sensuell, subtil och det är det vackra i livet, kärleken, det sinnliga hon vill ha – eller kanske till och med begär, för Venus är ju en gudinna och hon har ingen anledning att tigga och be. Venus gillar även pengar, och gillar att ge framgång inom dessa områden konst, skönhet, charm, förförelse, kärlek och pengar. I dennas månes sken kommer du till insikt om vad eller vem du älskar och värderar allra mest.

ANNONS

ANNONS

Vad som är extra speciellt denna gång är att samtidigt som månen blir full befinner sig Venus i en exakt opposition till excentriska och galna Uranus – vilket kan göra att kärleken kan vara lite vild och oförutsägbar.

Solen å sin sida befinner sig Pluto/Marsstyrda Skorpionen som är ett fast vattentecken som känner, vibrerar och vill få oss att känna inåt, finna sanningen i vårt innersta väsen. Skorpionen vill veta allt och sexualiteten, passionen, psykologi är några av Skorpionens vägar till sanning. Ingenting förblir ytligt i Skorpionens sfär.

Jupiter som ganska nyligen mött upp med Solen – är tillräckligt nära för att uppförstora alla dessa känslor och göra dem extrema.

Mina pengar – Dina pengar, Kärlek – Sexualitet, Trygghet – Utmaning kan vara några av motsättningarna.

Andliga, mjuka Neptunus – drömmarnas, fantasins och illusionens planet är också inblandad i denna fullmåne eftersom hon står 11° i Fiskarna – i sextil till Fullmånen. Det innebär att vi kan komma extra långt med vårt andliga arbete under denna tid.

Meditera, be eller utför ritual eller magi. Särskilt ni som söker efter pengar, framgång eller kärlekslycka har mycket att hämta under dessa två magiska nätter.

Det här är kärlekens, passionens och dina sanna önskningars natt. Om dina önskningar och mål är i linje med dina innersta värderingar kommer den här fullmånen att hjälpa dig att nå framgång.

Det kan vara av stort intresse att veta i vilket hus fullmånen faller. Så fram med  ditt eget födelsehoroskop! Vad händer och in inom vilket område sker utvecklingen.. Ta fram din astrologiska karta och kolla.

Fullmåneritual

Hur Fullmånen faller i de olika husen

Hur räknar jag ut var månen faller?