Horoskop – Vecka 45

 

Astrologiska förutsägelser som avser tiden den 6/11 – 12/11, 2017

Astrologiska förutsägelser som avser tiden den 6/11 – 12/11, 2017

Väduren

Du tycks vara på topp denna vecka och låter dig själv inspireras av allt som händer. Det är så fördelaktiga transiter nu så du kan bara haka på det gynnsamma flödet och åka med. Både Solen och Jupiter befinner sig nu i innehållsrika 8:e hus som handlar om delade resurser, pengar, banker och allt vad som rör ekonomi.  Men intressant nog finns där en koppling till passionen, de djupaste känslorna och även din andliga och psykologiska utveckling. Så, kära Vädur, se snabbt över din ekonomi och är du egen företagare, kan detta även gälla ditt företags affärer. Efter det kan du med gott samvete ägna dig åt kärleken och allt det där som verkligen betyder någonting för dig på riktigt. Framemot helgen närmar Venus sig Jupiter – även detta i ditt 8:e hus! Prisa Gud! Detta kan innebära allt ifrån tur i kärlek till att du bara går runt och myser, känner hopp och glädje helt utan anledning. Många viftar med vita flaggan nu, låter udda vara jämnt, inser att gamla konflikter inte gagnar någon och väljer kärleken.

ANNONS

ANNONS

Oxen

Hoppas att helgens magnifika fullmåne som lyste upp ditt stjärntecken var till belåtenhet och gav dig rikligt med påfyllning av energi och glädje. Den här veckan innehåller verkligen allt så det gäller att du är pigg och alert om du ska han en chans att hänga med i svängarna – för de är verkligen många. Om vi ska ta det praktiska först – så kommer Solen och Pluto i en bra vinkel till varandra vilket verkligen är till god hjälp i såväl relationer som affärer. Ingen kommer att kunna ha hemligheter för dig nu för din intuition blir knivskarp och det som inte sägs kommer du att kunna känna in utan ord. Din lyckliga stjärna Venus anländer till Skorpionen och ditt kärlekshus på tisdag där redan Jupiter och Solen väntar. Wow – det ett bättre upplägg för kärlek, attraktion och tur kan man knappast finna. Passa på att hålla dig ute bland folk för det är idel gynnsamma saker som händer runt dig nu. Allt kan hända – jobberbjudanden, flirtar och allt möjligt kul kan förgylla ditt liv.

Tvillingarna

Oh! Nu har vi så äntligen en fartfylld vecka framför oss som du kommer att gilla. Solen och Jupiter befinner sig i ditt arbetsamma 6:e hus och på den fronten ser det ut att rassla till och hända en himla massa nu. Roliga saker som du uppskattar dessutom. Saturnus ställer sig nu i en mycket hjälpsam och intressant kvadratur till Uranus. Coolt! Den här positionen pumpar in nya tankar, utveckling och gör dig nyfiken, vetgirig och intresserad av att utvecklas och ta för dig av livets smörgåsbord. Härligt! Bara det att du nu ser alla möjligheterna runt dig är en stor skillnad emot hur det var för en tid sedan. Men detta är långt ifrån nog. Din styrande planet Merkurius flyttar redan idag – måndag, in i Skytten. Tjoho, det är ju mitt emot dig och härifrån och sex veckor framöver kan du räkna med att det är full rulle i ditt liv. Kommunikationen och kontakten med dina vänner, grannar och släktingar blir plötsligen givande och underhållande.

ANNONS

ANNONS

Kräftan

Åh, den kommande veckan ser löftesrik och härlig ut av en rad anledningar. Den väldigt spända och kanske för vissa Kräftor riktigt stressiga förra veckan ligger nu bakom dig. Vecka 45 innehåller inte de där tvära kasten och avgrundsliknande momenten utan håller en jämn kvalitet.  Nu kan du glädjas åt att Venus från och med tisdag glider in i ditt kreativa 5:e hus där redan Jupiter och Solen hänger. Eh, hoppas nu att du hör precis hur bra det här låter! Dessa stjärnor erbjuder så mycket värme och roliga händelser. Det kan till och med vara så att kärlekens eld flammar upp här och lyser upp vintermörkret. Femte huset handlar också om att skapa, om att leka, skoja och ha kul. Sök dig ut! Du har tre livgivande och lyckobringande planeter på plats så passa på. Det finns andra aspekter som pekar på att det är ett bra tillfälle att ordna upp alla typer av affärsverksamhet och ekonomiska förehavanden.

Lejonet

Ack Leo, du med ditt stora varma hjärta och alla dina bubblande känslor. Vackra Venus glider på tisdagen in i Skorpionen där Solen och Jupiter redan väntar. Oh, alla dessa tre lyckobringare är tillsammans i ett och samma stjärntecken och de bildar dessutom en kvadratur till allt som är du. Wow.. det här kan inte betyda annat än framgång, tur och gynnsamma relationer. Den gyllene trion befinner sig dessutom i ditt 4:e hus och välsignar dig och ditt hem med sin närvaro. Under denna härliga process kommer du att få uppleva att gamla knutar i själen löses upp och att allt plötsligen bara känns väldigt trevligt och bra. Samtidigt som allt detta själsligt förlösande mys pågår finns andra aspekter i horoskopet som manar dig att tänka både en och två gånger på din framtid. Här finns utrymme för nytänkande och oanade möjligheter till utveckling. Det är inget för den fega men ”friskt vågat hälften vunnet” sägs det väl?

ANNONS

ANNONS

Jungfrun

Nu har du en väldigt innehållsrik och intressant vecka framför dig. Det är full rulle i ditt kommunikativa tredje hus så allt som har med mysigt umgänge med vänner, släktingar och andra bekanta får en större roll än annars. Se till att verkligen ta dig ut och träffa människor och umgås nu så att du inte blir sittande kvar på jobbet för länge. Den som jobbar i ett säljande eller skrivande yrke får god hjälp av universum nu och det ser ut att gå jättebra för dig i arbetet. Två planeter byter stjärntecken och samtidigt skapas det jättespännande aspekter mellan planeterna som ändrar förutsättningar för oss alla. Först ut på banan är din styrare som redan på måndagen träder in i Skyttens tecken. Kul, med den placeringen går din påhittiga, smarta hjärna igång och horoskopet ser inspirerande och roligt ut.  Du kommer att känna dig väldigt nöjd med dig själv och allt du gör. Du har allt under perfekt kontroll och livet blir precis som du skapar det.

Vågen

Ingenting varar för evigt och dessvärre kommer vackra Venus som har förgyllt dina dagar i en månad att lämna dig på tisdag. Istället är det tuffa Mars som dundrar fram igenom ditt tecken och hans närvaro är varken lugn, behaglig eller harmonisk – med andra ord så långt ifrån din stil som det går att komma. Men, om du ger dig hän och hänger med Mars heta vindar kan du känna hur medryckande, entusiasmerande och kaxig han faktiskt är. Och du Vågen – det är helt okay, även för dig att tappa humöret någon gång mellan varven, sätta ner foten och visa var skåpet ska stå. Den här veckan bildas väldigt konstruktiva aspekter mellan Uranus/Saturnus och Pluto/Sol. Sammantaget kan man säga att dessa influenser ger nya impulser, tankar och idéer. Det kan vara klokt att använda flödet och tänka till vad du kan göra för att förbättra din situation yrkesmässigt och ekonomiskt. Solen, Jupiter och Venus – hela tre lyckobringande planeter befinner sig samtidigt i ditt ekonomiska andra hus nu! Tjoho! Det kan vara idé att snacka löneutveckling och framtid.

Skorpionen

Du är ju känd för att vara hemlighetsfull, eventuellt lite folkskygg och ogilla allt vad uppmärksamhet och rampljus heter. Hm.. Men nu är det tveklöst så att Solen, Jupiter och från och med tisdag även kärlekens gudinna Venus, en underbar trio av de härligaste planeter som finns vandrar nu igenom ditt första hus. Visst är det väl ändå underbart att uppleva när dina nära och kära att visa hur mycket de håller av dig? Det kommer att vara helt omöjligt för dig att inte ryckas med av all den här underbara energin. Hurra! Härliga Jupiter kommer att finnas kvar vid din sida i ett helt år så du har obegränsad möjlighet att skapa och förverkliga dina drömmar. Passa på att ta för dig! Singeln ska veta att kärleken finns där ute och väntar på dig. Samtidigt som allt det där andra underbara händer så kommer Solen att blida sextil till din styrare Pluto. Oh! Det här kommer att påverka din affärsnäsa på ett gynnsamt sätt och här finns chanser för den driftiga att göra kloka ekonomiska placeringar eller andra smarta drag. Coolt!

Skytten

Saturnus som har kastat sin stränga skugga över ditt horoskop i nästan tre år kommer den här veckan att bilda en exakt kvadratur till Uranus. Det här flödet pumpar in lite ny energi i  horoskopet, skapar nytänkande och du kan förvänta dig innovativa idéer och spännande impulser. Agera på din magkänsla nu! Det här är absolut rätt tillfälle att göra insatser för att synliggöra eller förbättra karriären, söka jobb, göra affärer eller helt enkelt visa sig på styva linan. Ja, om du har något bokmanus eller en portfolio med justa bilder på dig själv – passa på att skicka iväg det nu! Dessutom har pigga, påhittiga Merkurius redan på måndagsmorgonen tagit klivet in i Skytten och även han tillför lite glädje och kul samvaro med andra. Om det är någon gång jag verkligen uppmanar dig att göra din röst hörd så är det nu. Din styrande planet Jupiter har det så bra som det bara går – inklämd mellan Solen och Venus. Härligt! Det här är verkligen en riktigt intressant tid som innehåller extra allt i riktig härligt gränslös Skyttstil.

Stenbocken

Den här veckan kommer den berömda ketchupeffekten att göra sig gällande igen. Ja, jag menar förstås att ”plaff” så kommer allt på en och samma gång. Å ena sidan är det superintressanta affärsmässiga aspekter på gång som naturligtvis attraherar varje flitig liten Stenbock, som sin vana trogen vill ta vara på alla chanser och utvecklas karriärmässigt. Passa på att planera, sammanträda och ta för dig – för det kan gå alldeles ovanligt bra. Samtidigt har vi hela tre underbara planeter Solen, Jupiter och från och med tisdag även Venus som samlas i ditt utåtriktade 11:e hus. Wow.. Det här innebär verkligen massiv positiv påverkan. Spontant skulle jag vilja anmana alla kärlekstörstande singlar att våga ta steget och gå online eller testa någon dejtingapp. Det 11:e huset är experimentellt och utforskande så var inte för snar att döma. Men det 11:e huset handlar förstås inte bara om att möta någon. Det kan mycket väl vara så att du kommer in i nya cirklar av människor, inte helt sällan finns där idealism och samhällsengagemang.

Vattumannen

Det är ditt arbete, ditt rykte och din karriär som kommer att boostas under den kommande veckan för zodiakens härligaste planeter – Solen, Jupiter och Venus har samlats här. Bättre vibbar än så är det svårt att ha så om du tillhör dem som är intresserade av att förbättra eller förändra.. Var så god – universum har rullat ut den röda mattan för dig. Att ha bra referenser och knyta bra kontakter kommer att vara en ovärderlig hjälp nu. Du är alltid en kapabel person – men nu adderas en god portion tur och massor av personlig charm in i bilden här. Vi har även en intressant trigon mellan Saturnus och din styrande planet Uranus på gång som verkligen kan vara grymt bra. Daytraders och aktieklippare och alla andra smarta människor.  Denna vecka är ett fint tillfälle att göra bra affärer så pass på! Det privata då? Eh.. det kommer förstås också att bättras på genom den samlade energin från den gudomliga trion. Att dessa tre bildar skarp vinkel till allt som är du är superbra. Räkna med att du är attraktiv och har turen på din sida.

Fiskarna

Det är en så kul vecka som väntar och du kan uppleva det som att allt motstånd som funnits med i bilden i åratal gett vika och plötsligen inte finns kvar där alls. Detta beror på att jobbiga Saturnus som befinner sig i ditt karriärshus bildar en innovativ och spännande vinkel till Uranus. Denna aspekt som innebär idel möjligheter öppnar dina ögon för hur du skulle kunna fixa till ditt liv och karriär. Solen och Jupiter har redan hunnit värma upp ditt äventyrliga 9:e hus och skapa drömmar om främmande länder, nyfikenhet och en vilja att utvecklas och växa som människa mm. Från och med tisdag så kommer också vackra Venus också att träda in här. En vackrare trio än dessa finns inte. Att de dessutom står i trigon till allt som är du är helt fantastiskt. Det kan också vara en tid av kärlek, förälskelse och flirt och härliga samtal. För den som är kreativ flödar skapandekraften. Det är när det ser ut såhär i horoskopet som mirakel kan äga rum.