Horoskop – Vecka 46

 

Jupiter och Venus underbara möte.

Väduren

Veckan börjar helt underbart med ett Venus/Jupiter möte vilket naturligtvis är ett superpositivt tecken för oss alla och förhoppningsvis sätter det stämningen till hela perioden. Mars dundrar igenom Vågen och ditt sjunde hus och man anar att det händer massor i ditt liv nu. Du är i ditt esse; vild, vacker, ostoppbar och effektiv men var försiktig! Alla gillar inte din glada framfart och med Mars i faggorna kan folk hitta anledningar att reta upp sig på dig. Men – det finns i och för sig andra som faktiskt tänder på ditt färgsprakande väsen. Vi har en avtagande måne vilket innebär att vitaliteten är lite lägre och du gör klokt i att varva ner och ta det lugnt ett par dagar. Om du skulle kunna få till en långhelg det här veckoslutet vore det toppen. På lördag blir månen ny och det är den gnistan vi väntat på. Nu kan du attrahera till dig kärlek, vänner och bra händelser.

ANNONS

ANNONS

Oxen

Att finna din styrande planet Venus i famnen på mirakulösa Jupiter kan mycket väl vara vändpunkten som du har väntat på. Ja, de båda är ju bägge lyckoplaneter och väldigt inriktade på positiva lösningar. De båda befinner sig i Skorpionen och i ditt relationsorienterade 7:e hus. Härligt! Nu dras människor till dig och det ser riktigt ljust ut för dig på kärleksfronten Oxen. Men, om du redan har ditt på det torra i kärleken och inte behöver gå på dejtar kan du med fördel använda det här härliga flödet i alla mellan mänskliga sammanhang. Att presentera dig, söka jobb, representera, charma och hela enkelt bara ha kul fungerar så bra nu. Venus handlar ju även och pengar och vad du värderar i livet – emedan Jupiter står för lycka, tur och expansion. Hm.. du kan och bör göra affärer under dessa stjärnor för det kan utfalla riktigt lyckat. Lördagens nymåne kommer som ett litet energipiller och fixar till nya starter och annat kul.

Tvillingarna

Din styrare Merkurius befinner sig i ditt sjunde hus vilket ger en glad och flirtig stämning och kul kommunikation. Ja, den positionen ger även en positiv puff på alla dina relationer så det är roligt.Se till att du tar dig ut och träffar lite kul folk minst en kväll den här veckan! Men – det är ditt sjätte hus, dvs din sektor för arbete, hälsa och välmående som verkligen händer massor nu.  Här möts Jupiter och Venus på måndag i en gudomlig union som kan sprida goda vibrationer till oss människor och bidra till varma känslor. Hur se det ut i relationerna på din arbetsplats? Är människorna runt dig givare eller tagare? Vilken är din roll i gruppen? Om du är den som horoskopet antyder kan det vara så att du ger mer än du får tillbaka. Att gnälla om odiskade kaffekoppar och liknande gör ju sällan någon skillnad. Tänk istället på vad du kan göra för att bidra till ett fint klimat på jobbet. Att skapa goda relationer och rensa bort det du inte behöver bör vara prio ett den här veckan. Lördagens nymåne i Skorpionen är en känslomässig nystart.

ANNONS

ANNONS

Kräftan

Det är övervägande positiva vibrationer runt dig nu och veckan börjar så fint med ett underbart möte mellan de båda lyckobringande planeterna Venus och Jupiter. Lilla och stora lyckan förenade i en kosmisk omfamning i ditt kreativa och kärleksfulla femte hus. Kan det vara bättre? Försök hålla kvar den känslan Kräftan! Det är en superbra tid alla former av skapande, att ta nya tag och kanske till och med öppna eget. Men under dessa stjärnor kan glädje och passion också utvecklas. Vi har en avtagande måne och som bekant är det inte lätt att känna sig så pigg som man kanske önskar vara. Vissa känner av höstmörkret mer än andra och mörkermånen som inträder från torsdag och framåt symboliserar en tid när man faktiskt behöver ta det lite lugnare. På lördag har vi en känslosam och eventuellt dramatisk nymåne. Under helgen möts även Mars och Pluto i en spänd och explosiv vinkel. Så, nu var det sagt. Vad du gör – utmana inte ödet i helgen. 

Lejonet

Alla mysiga planeter befinner sig i ditt hemkära fjärde hus – ja, det är ju ditt hem och dina närmaste som indikeras.  Åh, Leo – det är ju du och ditt stora varma hjärta som alltid klappar för andra. Där i det 4:e huset äger också det magiska mötet mellan Venus och Jupiter rum på måndag. Wow! Det ligger kärlek i luften! Kanske har du så mysigt i Lejonkulan att det tar emot att lämna hemmet? Glädje får du ifrån relationer, kärleken, kreativitet, inredning, färger, former, barn och djur. Ifrån torsdagen kommer du att känna av mörkermånen och att din energi sakta dalar. Känn in och känn efter. Någonstans där i hjärtat hittar du din egen sanning. Vila, meditera och släpp det gamla som du inte behöver nu. På lördag 18/11 har infaller en härlig, intensiv, känslomässig djuplodad Nymåne i Skorpionen som infaller i ditt fjärde hus. I värsta fall avlöper inte helgen helt odramatiskt för vi har en tuff kvadratur mellan Mars och Pluto.

ANNONS

ANNONS

Jungfrun

Måndagens härliga Venus & Jupitermöte lyser upp ditt pigga, pratglada tredje hus och förhoppningsvis är du lika sprudlande som horoskopet antyder nu och kan se fram emot en fartfylld vecka fylld av trevliga överraskningar. Du kommer långt med en god portion humor, din väloljade tunga och glimten i ögat. vecka med glimten i ögat Energiska Mars tuffar på igenom ditt ekonomiska 2:a hus och envis och tuff som bara han kan vara kämpar han på. Om du är i ett säljande eller skrivande yrke kan din lycka vara gjord nu. Det är en gnista som tänds och din själ börjar längta efter något långt njutbare än nuet och vardagen. Andra kanske känner att ni har fått nog av nuvarande sysselsättning och funderar på studier och eller byte av jobb. Till helgen väntar den känslosamma nymånen i Skorpionens tecken och även den hamnar i tredje huset så det är samma tema hela vägen.

Vågen

Det händer så mycket runt dig sedan action planeten Mars gick in Vågen och än han har inte ens hunnit halvvägs igenom tecknet! Pust! Hösten kan väl knappast beskrivas på ett annat sätt än dynamisk och händelserik? Det är en känslosam vecka du har framför dig Vågen. När denna vecka börjar möter din styrande planet Venus upp med mirakulösa Jupiter och det är i stunder som denna som man kan börja tro att kärleken och förståelsen för dina medmänniskor segrar. Från tisdag till torsdag förmiddag går månen igenom ditt tecken och du är lite känslig och hudlös men känner behov av att uttrycka dig. Den avtagande månen träder in i Skorpionen på torsdag och vi går in i mörkermånens tid som varar till lördag när månen åter blir ny. Ja, vila är att rekommendera men kanske är det svårt att få till nu. Nymånen infaller i ditt ekonomiska 2:a hus och ägodelar, pengar, och dina personliga värderingar får betydelse. Det kan vara klokt att titta på sådant som ekonomiska placeringar, försäkringar, ränta nu.

Skorpionen

Ack om vi alla fick vara med om en höst som din Skorpio! Det är så höga och fina energier runt dig. Tidigt nu på måndag morgon möts underbara Venus med magnifika Jupiter och i ditt första hus – så transiten är verkligen att ta personligt. Gränslös kärlek är vad som förmedlas nu och kanske är det din uppgift att ta upp facklan och stå upp för vad du tror på. På lördag den 18/11 har vi en sprakande Nymåne som äger rum i ditt tecken. Nystart, Nytändning och nya idéer. Detta är ditt astrologiska nyår och härifrån påbörjas en ny årslång cykel av erfarenhet. Det är roligt att se att du fått tillbaka livsglädjen Skorpionen och din utveckling går framåt med stormsteg. Tillhör du dem som medvetet jobbar med sin andliga utveckling så hoppas jag att du inte missar att göra en nymånemeditation. Venus och Jupiter bildar en trigon till Neptunus och nu kan du nå långt in i själen.  Reflektion, kontemplation och andliga processer är vad som triggas igång. Du är Fågel Fenix som reser sig ur askan.

Grattis Skorpionen

Skytten

Glada Merkurius befinner sig i ditt tecken och där skapar han lite liv i luckan, snabba tankar, rappa repliker och äntligen! Det börjar röra på sig i horoskopet och man börjar kunna ana lättnaden som inträder så snart Saturnus lämnar ditt tecken – och ja! Det är lite drygt en månade kvar bara.  Vi utomstående längtar efter ditt glada sällskap! Måndagens gudomliga Venus & Jupitermöte infaller i ditt andliga 12:e hus som förstås sätter en fokus på din själsliga utveckling. Hela veckan har ett massivt Skorpion och 12:e hustema som kommer till dig på alla sätt som är möjligt. Nu när Solen rör sig igenom ditt drömska 12:e hus går du på sparlåga. På torsdag träder även månen Skorpio och 12:e huset och vi går in i mörkermånens tid.  Det här är inte dagar när du bör vara alltför aktiv och utåtriktad. Detta är det optimala tillfället för dig att arbeta med ditt andliga liv. Nymånen lördagen den 18:e är infaller i Skorpionens tecken och den symboliserar nystart.

Stenbocken

Mars dundrar fram igenom ditt 10:e hus, vispar upp händelser och driver på din enorma ambition. Stenis, när ska du lära dig att delegera arbetsuppgifter till andra och tagga ner de skyhöga krav som du har på dig själv. Vilka andra tänker du nu förstås? Höj blicken! Måndagens underbara Jupiter & Venus konjunktion äger rum i ditt sociala 11:e hus och där – kanske precis framför din näsa finns din själsgrupp som stöttar och hjälper till om du bara vågar fråga. Det är inte en naturlag att du ska ta på dig allt ansvar. Nu har du allt att vinna på att kommunicera och nätverka. Det kan vara en superfin idé att hoppa med i nya grupper och känna på vibbarna i nya sammanhang. Lördagens nymåne i Skorpionen faller också den i ditt 11:e hus och den symboliserar som alltid en ny och våghalsig start. Ja, jag använder ordet våghalsig just därför att nymånen bildar aspekt till Uranus samtidigt som Mars och Pluto möts. Kaxigt och självutlämnande och härligt farligt.

Vattumannen

Det är jobb, karriär och framgång som står på agendan även denna vecka Vattenbärare. Måndagens Venus/Jupiter möte äger rum i ditt 10:e (karriärs) hus och välsignar ditt yrkesliv. Skeendet gör susen för dig och skapar fina kontakter och ger medvind i seglen. Äntligen hittar du tillbaka till motivationen och känner att livet är roligt och innehållsrikt. Månens noder arbetar sig sakta men säkert igenom ditt tecken också vilket förstärker bilden av förverkligande och karmiska händelser som är menade för dig. Men – noderna har både en nordlig och en sydlig position så om det händer något i Vattumannen så påverkas samtidigt norra noden i Lejonet så.. svaret är JA till er alla som skrivit till mig på bloggen och undrat om det inte är dags för kärlek snart. Öppna era hjärtan och var inte så snara att döma en person vid första anblicken. Du vet själv att det allt som oftast handlar om dina egna rädslor.

Fiskarna

Peace, Love & Understanding är vad måndagens underbara Jupiter & Venus konjunktion i ditt medvetandehöjande 9:e hus förmedlar. Solen är också där och lyser upp och den här processen får dig att glittra och skina. Det är sådant man vill se i ett horoskop och detta är en rolig tid när vänner, möten med andra och det sociala livet verkligen tar fart. Merkurius nya position i Skytten höjer också stämningen. Prat, skratt, lite delade förtroenden i glada vänners lag är vad som väntas. Veckan tappar lite farten och skevar ur lite ju närmare helgen vi kommer, så simma lugnt! Lördagens nymåne i infaller på 26° i Skorpionen och med den positionen aspekterar den inkonjunkt Uranus, trigon till Kiron. Oh! Den där nymånen innebär utan tvekan ett uppvaknande. Mars är kvadratur till Pluto samtidigt så passa dig så att du inte blir utsatt för andras skuldbeläggande och projektioner. Låt bättre fly än illa fäkta vara helgens mantra.