Nymåne i Skorpionen

 

Från mörker till ljus – Nymåne i Skorpionen

Att leva efter månens rörelser är att följa Moder Jord och universums puls. Just nu i skrivande stund befinner vi oss i mörkermånens tid. Nu är det lite lägre energi och vi behöver vända oss inåt. Släpp stress, släpp negativa tankar, allt emotionellt skräp, släpp allt det du inte behöver. Vila, rena dig och låt medvetet aktiviteten vara lägre. Använd dessa dagar fram till nymånen att gå in i dig själv, att känna efter vad det är du vill att den kommande måncykeln ska innebära.

På lördag 18/11, 2017 välkomnar vi den praktfulla nymånen i Skorpionens tecken som landar på 26°19. Kl 12:42 bryter månljuset igenom.

Varje Nymåne innehåller löftet om en ny start, en gnista av hopp tänds inom oss alla och en helt ny energi tar fart och vi går in i en ny månadslång känslomässig cykel.

Just den här nymånen räknas till de mest intensiva, känslomässiga  av dem alla. Det kan vara djupa känslor som vi kommer åt. Nu är vi vår egen sanning som närmast och tankarna kretsar ofta runt värderingar. Det är Svart eller Vitt. Älskar – älskar inte. Plutostyrda Skorpionen förknippas med våra mörka sidor, de djupaste känslorna och de hemligaste gömmorna i själen.

Nu blandas solens och månens sken till ett – passionen, begäret, hettan, gråten, ilskan, vår inre sanning.. allt finns där och kan användas. Denna nymåne har vi också med Merkurius i konjunktion till nymånen vilket känns toppen!

Du som är född med Solen, Månen eller Ascendenten i Skorpionen kommer ju förstås att vara extra mycket påverkad av denna nymåne. Alla vinner på att kolla upp i vilket hus nymånen faller för dig så kan du få upplysning om vilket område av ditt liv som ”nystartas”.

Passa gärna på att ta healingbehandlingar nu – eller sitt i djup meditation. Det är troligt att du hittar viktiga saker inom dig själv som kan komma upp i ljuset och transformeras. Det kan vara intensivt, beröra våra innersta känslor ja – men just den här månen är att ses som ett löfte att som Fågel Fenix faktiskt kunna transformeras och få ett andligt genombrott!

NYMÅNERITUAL 

NYMÅNEN GENOM HUSEN