Horoskop – Vecka 47

 

28760195-shutterstock-645962554

🌙 Väduren

Vissa veckor händer det mer än man önskar och sedan finns det tider när det händer lite mindre förstås.  Vi har haft en intensiv tid som vi nu har lämnat bakom oss. Helgen bjöd både på att din styrande planet Mars bana vände rätt och började sakteliga gå framåt samt en tranformativ nymåne i Skorpionen.

Det är ett nytt liv kan man säga som börjar här – eller samma liv som vanligt men ett utan hinder. Vad kan den innebära för dig måntro?  Nu erbjuds vi en chans att tänka nytt och tänka bättre. Kunna lämna det förflutna bakom och transformera smärta till ljus, en oförrätt till personlig styrka. Det är du som äger din sanning Väduren. Venus är mitt emot dig Väduren och du kan fortfarande ta till dig hennes glitter, charma, attrahera och må bra. Merkurius opposition till Uranus hjälper också till att tänka nytt och tänka bättre. Innan veckan är slut har Solen glidit in i Skytten.

⭐️ Oxen

Det är en så intressant tid för dig som är Oxe. Vi befinner i tiden precis efter en nymåne i Skorpionen och under tisdagen ska du se att de första månstrålarna bryter igenom och det nya månvarvet tar fart. Härligt. Detta inföll ju förstås i ditt 7:e hus där även Solen nu spenderar sin sista vecka mitt emot dig. Merkurius är också där – mitt emot Uranus dessutom som verkligen hjälper dig att tänka nytt och tänka bättre. Om du vill vara steget före gör klokt i att utnyttja den extra energiboosten till att fundera över vad som är nästa steg att ta för dig. Den kommande veckan är inte lika jobbig som den sista tiden har varit. Den kommer med hopp, glädje och en ny start. Venus glider in i Skorpionen på lördag och ställer sig mitt emot dig. Wow! Nu är vi där igen med kärlek och känslor. Dagen därpå skiftar Solen över till Skytten. Njut! 

🌙 Tvillingarna

Det har varit lite väl mycket fokus på arbete, hälsa och dagliga vanor under den sista tiden. Ja, Solens färd igenom ditt 6:e hus förstås. Det bör bli en mer lagom takt på arbetet framöver.  Framför allt kommer du inte behöva bli motarbetad och stöta på patrull ideligen. Men nu kära Tvillingarna är så roliga tranditer på gång att jag hoppas att universum ska kunna locka dig ut på banan och att du ska minnas att du är zodiakens glittrigaste människa och kommer ut och andas morgonluft igen.

Din styrande planet Merkurius börja veckan i opposition till Uranus vilket fyller honom med helt nya tankar, idéer och smarthet. Merkurius lämnar skuggan på torsdag och kommer därifrån att kunna fungera optimalt. Härligt! På söndag går solen in i Skytten och en underbar tid tar vid.

⭐️ Kräftan

Den här veckan innebär en sådan lättad Kräftan! Solen och Merkurius befinner sig i ditt kreativa och varmhjärtade 5:e hus. Ja, samvaro, glädje och gemyt med andra betyder mycket för dig. Mysiga Venus har nu hållit värmt upp ditt hemkära 4:e hus under en tid. Det här är sista veckan som hon har den här positionen innan hon till helgen pilar in i Skorpionens tecken. Dina relationer till dina närmaste är förstås genomsyrade av kärlek och din varma omsorg. Venus och sprider en mysig, harmonisk vibb i ditt liv och du vill förstås alls väl. Men om det är så att du tycker att du har fått ge och ge utan att få tillbaka ifrån en vän eller familjemedlem kommer du att lägga märke till det nu och kanske irritera dig på omständigheterna. Det är Venus kvadratur till Jupiter på måndag och lite senare i veckan till kritiska Saturnus som gör det. Försök finna ett diplomatiskt återställa en mer hälsosam balans i relationerna.

🌙 Lejonet

När veckan startar har nymånens energi inte ebbat ut ännu, tvärtom, vi väntar på att de första månstrålarna ska bryta igenom och det nya månvarvet ta fart – vilket de gör på tisdag. Härligt! Veckan börjar väldigt positivt för din del genom att mysiga, sensuella Venus bildar kvadratur till expansiva Jupiter. Dessa båda är ”välgörarna” och vem vet? Ett välkommet besked kanske kommer? Men det kan också vara så att du lyckas med något som du väldigt gärna vill. Kärlek, jobb, pengar eller utveckling. Det finns ingen gräns på vad dessa två kan utföra tillsammans så se till att hålla dig framme här nu i början av veckan. Det kan bli lite kärvare när Venus i stället bildar kvadratur till Venus. Inte lika bra dag helt enkelt. Kul bonus på måndag är förstås Merkurius opposition till Uranus som håller dig extra alert och kvicktänkt.

⭐️ Jungfrun

Det känns som att du har varit alltför upptagen, kanske även bränt ditt ljus i bägge ändar för att hinna med alla dina måsten. Det har varit omtumlande dagar för oss alla men nu är Mars kommit på rätt köl igen och vi alla är på andra sidan nymånen. Härifrån kommer det att vars så mycket enklare att leva. Måndag är verkligen en toppdag för dig eftersom din styrande planet Merkurius möter upp med smarta Uranus i opposition. Merkurius går vederkvickt ur detta snillenas möte. Han kommer förresten att vara ute ur skuggzonen på torsdag vilket gör att han kommer kunna fungera optimalt. Samma måndag kommer även härliga Venus att möta Jupiter i kvadratur. Wow! Du kommer att känna dig allt mer i fas med dig själv och dina relationer igen. Dina stjärnor inger hopp och glädje nu. Du fullkomligt osar självförtroende och kompetens.

🌙 Vågen

En sådan resa du varit ute på Vågen! Farliga, hetsiga Mars är fortfarande i Väduren och mitt emot allt som är du – men som tur är inte längre retrograd. Allt efter som dagarna går kommer han att komma igång, röra sig framåt igen och kunna göra sin grej; dvs ge dig styrka och motivation. Hjälpa dig att sätta gränser, visa var skåpet ska stå och sådär. Han håller dig het, målinriktad och på bettet nu. Bästa dagen den här veckan är utan tvekan måndag när Venus och Jupiter möts i kvadratur. Att de båda välgörarna är tillsammans är underbart och lyckosamt så se till att hålla dig framme nu. Samma dag kommer även Uranus att vara mitt emot Uranus och hjälpa oss att tänka nytt och bättre. Venus också finns med i bilden ända fram till lördag. Nu är det grönt ljus för flirt, mingel och allehanda sociala sammanhang. Om det nu går under dessa restriktionernas dagar.

⭐️ Skorpionen

Igår morse, söndag, blev månen ny i ditt tecken och ett nytt månvarv tar vid. För dig är detta lite mer personligt än oss andra och tiden kan verkligen göra en skillnad, om du vill förstås. Allt handlar till syvende och sist om din vilja och intension.

Tänker du niga inför nymånens skära? Det är som tidigast natten mot tisdag som de första strålarna bryter igenom och din nya måncykel tar vid så än det inte försent att önska in.

Det finns en intensitet nu när Venus bildar kvadratur till Pluto, Jupiter och Saturnus, och förstås.. Det är en känslomässigt belönande tid och under dessa stjärnor går det lite smidigare än vanligt med relationer, attraktion och kärlek. Lördagskvällen är intressant för där svischar Venus in i ditt tecken och väldigt kort där på glider Solen över till Skytten. Härligt! Venus och Merkurius i ditt tecken är verkligen inte fy skam.

🌙  Skytten

Den här veckan börjar väldigt positivt för dig. Månen rör sig igenom ditt tecken på måndagen och samtidigt kommer Venus att bilda en kvadratur till din styrare Jupiter. Det här lär förgylla början på din vecka och med båda dessa välgörare i vinkel kan det väl inte bli annat än bra. Under torsdagen möter Venus istället Saturnus och det är mycket mindre kul genast. Lika gott det faktiskt. Solen befinner sig i ditt drömska, andliga 12:e hus och under dessa stjärnor skulle du må bra av healing, andligt arbete med det egna varandet. Själen söker introspektion och vila. Känn in och tänk efter.. Är det något beteende eller någon person som du skulle må bättre utan? Det är ditt inre liv och personliga välmående som betyder något nu. Lördag är en intressant dag för där swischar Venus över till Skorpionen och bara kort efter träder Solen in i Skytten. Där återvänder ditt hopp.

⭐️ Stenbocken

Att Venus står för attraktion vet vi och här i ditt 10:e hus karriärshus har hon en juste position och kan dra till sig bra omständigheter, kontakter och affärer. Det kan röra affärslivet – men Venus bryr sig inte så mycket om det rör kärlek eller pengar. Hon gillar båda områdena lika mycket. Att hon i början på veckan bildar en kvadratur till Jupiter är toppen – men kan också, om jag får vara lite negativ, också vara överoptimistiskt. Var inte för snabb i dina omdömen.  På torsdag kommer verkligheten att göra sig påminde via Venus kvadratur till Saturnus och då får man hoppas att ditt projekt/affär eller flirt tål en närmare granskning. Håll din vanliga coola Stenbocksfasad, ta saker metodiskt, genomtänkt och noggrant och bromsa om du känner att det håller på att skena iväg för dig.

🌙 Vattumannen

Solen gör ett sista ryck i ditt 10:e hus den här veckan. Merkurius närvaro där är verkligen behjälplig som han är smörjmedlet som får allt att gå som smort. Ge järnet nu så kan du stolt vända dig om sedan och se tillbaka på en tuff höst när du faktiskt lyckats riktigt bra. Nu handlar det om att avsluta projekt du har på gång och få undan högarna på skrivbordet. lördag är en intressant dag för då  skiftar Venus och går in i Skorpionen och Solen slår bara en kort stund därefter över till Skyttens sfär. Härligt! Det är nya influenser på ingång och stämningen blir bra mycket öppnare och gladare. Det den privata sfären som ska vattnas nu. Låt vänner, din familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv än det har fått göra under de senaste månaderna. Kärlek och goda skratt utlovas i helgen som blir underbar.

⭐️ Fiskarna

Oh, det här är verkligen en motsägelsefull vecka för din del. De uttalat jobbiga aspekterna som präglade förra veckan är borta och nu känns allt enklare och tiden erbjuder mysigare vibbar. Men viktigt är att du inte drar förhastade slutsatser om vad som händer runt dig.

Måndagens Jupiter/Venus kvadraturen antyder ju förstås att du ska ösa på, och satsa. Medvind kan det kännas som. Men kort därpå, torsdag, kommer Saturnus genast att dra ner på stämningen. Vi är redan i ”eklipssäsongen” och man bör iaktta en viss försiktighet och sund distans till allt som sägs. Nästa fullmåne, om två veckor, är en månförmörkelse. Så det är fortsatt skakigt även om det kanske inte så just nu. På lördag träder Venus in i Skorpionen bara kort efter går Solen in i Skytten. Minns att allt som glimmar inte är guld.