Regeringens coronadikrektiv

 

96155621-8ca8-49ca-86a1-2080e68e4500

💫⭐️Kära Astro & Tarotkunder ⭐️💫

Jag har tagit del av regeringens och folkhälsomyndighetens riktningslinjer. Vi måste alla ta vårt ansvar och följa de nya restriktionerna. Jag vill följa direktiven och stänger därför min mottagning i Gamla Stan, Storkyrkobrinken 8, från och med idag 16 november 2020 till dess vi får nya rekommendationer.

Beslut är fattat för min egen och min familjs säkerhet men också för er skull. Jag vill inte att någon ska utsätta sig för risker, ex vis färdas kommunalt och bli smittad.

Jag kommer inte att boka av någon utan arbetar hemifrån via Zoom. Ni som inte har provat Zoom kanske inte har fattat hur enastående verktyg det är?

Vi ser och här varandra och kan tala fritt, i kan dela skärmen mellan oss, så ni ser horoskopet lika tydligt som om vi satt tillsammans i rummet. Sedan sänder jag inspelningen till er via WeTransfer. Betalning sköts med Swish.

Jag är tacksam för tekniken och tycker att det är  fantastiskt att vi har tillgång till dessa lösningar.

Jag har däremot full förståelse för de kunder som väljer att skjuta upp sitt besök eller avboka helt.

Ta hand om er Gott Folk! Med värme från Margareta Hedin

margareta.isis@gmail.com

 

Stefan Löfven

Ja, man kan ju snabbt konstatera att Löfven kommer att få det hett om öronen snart eftersom han har sin Sol på den 28° i Kräftan. Saturnus befinner sig i opposition nu och har varit där i princip hela året redan. Pluto närmar sig hans Sol men det dröjer fram till 2022 innan Pluto gör en exakt opposition. Det är ju valår och man kan nog utgå ifrån att Stefan Löfven går i pension där.