Horoskop – Vecka 47

 

Det är inte förra veckans segrare Vita Älgen vi ser i bild – utan en kollega till honom.

Väduren

Ibland händer det mer än man önskar och så kan det mycket väl ha varit för dig nu. Din styrande planet Mars dundrar igenom Vågen och är då mitt emot allt som är du. Det skapar ett tryck på dig och händelseförloppet och det kan rassla till på alla fronter. Den gånga helgen innehöll en nymåne i Skorpionen som förstås initierade dig till en djup känsla. På måndag möts Mars i kvadratur till dramatiska Pluto vilket förstås är ett allt annat än neutralt skeende. Oj, Väduren – agera med största möjliga försiktighet. Det finns risk att du är för impulsiv för ditt eget bästa. Positivt sett är det lätt att bli kär nu och många av er gör spännande möten. Solen går in i glada Skytten på onsdag i ditt äventyrliga 9:e hus. Wow.. det är i alla fall riktigt roliga nyheter.

Oxen

Gångna helgen innehöll en nymåne i Skorpionen som landade i ditt relationshus och vi har inte ens hunnit ut ur den energin för än Mars och Pluto bildar en tuff kvadratur. Oh! Du kanske inte kommer att vara så enkel att ha att göra med under dessa dagar – men å andra sidan. Bra där Oxen, det är bra att du sätter ner foten och visar folk var skåpet ska stå. Solen har nu bara två dagar kvar i Skorpionen innan den på onsdag skiftar över till Skyttens sfär och vips… Har vi en helt ny, sprittande utåtriktad känsla runt oss.  Det kommer att hända grejer nu när Mars rör sig igenom ditt 6:e hus för arbete och hälsa och förvånande många av er har börjat krisa på jobbfronten och vill göra något nytt. Du kan attrahera till dig goda situationer nu. Den positiva vibben gäller även ditt sociala liv och Venus gynnsamma position ökar självkänslan och gör dig attraktiv.

Tvillingarna

Må så vara att du har en rad motiverande planeter i ditt arbetsamma 6:e hus och att det går bra som 17 för dig nu.. Men, livet består inte enbart av arbete. Veckans inledning, måndag och tisdag är två dagar där jag rekommenderar att du håller en lägre profil än annars. Pluto & Mars har ett lite jobbigare rendezvous som drabbar alla – inte bara dig specifikt men.. När en laddad energi far omkring finns det ju inga garantier för att inte du kan få en släng av sleven också. På onsdag går Solen dock in i Skytten och ditt romantiska 7:e hus. Oh! Det här ger förstås en helt annan stämning! Vem vet? Kanske kommer Amors Pilar att vina runt öronen på dig och minst en beundrare dyka upp.   Det börjar bli dags att fundera över vilket resemål som står närmast på din lista. Du behöver en avstickare ifrån vardagslunket.

Kräftan

Det är en fullt uppskruvad Skorpionisk energi som råder. Knappt har nymånen ebbat ut förrän det kraftfulla mötet mellan Mars och Pluto är över oss – söndag – tisdag. Den aspekten river upp, irriterar och sätter igång skeenden. Bäst är nog att hålla sig tryggt under Kräftskalet och ha klorna välvässade inför alla eventualiteter.  Pluto och Månen möts i konjunktion på onsdag. Samma dag onsdag går Solen träder in i Skytten så det blir skapas en eldig, glad lättnad i alla fall. Tjoho! Samma dag vänder också Neptunus direkt och härifrån är det massor som kommer att lossna och det ser ljust ut igen. Det finns fina aspekter mellan Venus, Jupiter och Neptunus som utlovar kärlek och helande energier så även om det börjar lite tufft kommer inte hela veckan att innehålla samma kvalitet. Helgen ser underbar ut och du bör passa på att komma ut och ha roligt.

Lejonet

Hoppas att du klarat av helgens hejdundrande Skorpiontema fint utan att det har uppstått något drama runt dig. När veckan börjar möts Pluto och Mars vilket förstås är en riktigt tuff energi att hantera och det lugnar sig inte för än Månen har gått över Pluto i konjunktion på onsdag. Pust! Men på onsdag kliver Solen in i roliga Skytten och ditt kärleksfulla varma 5:e hus och energin riktas åter utåt emot människor och du längtar efter att ha roligt, prata och mötas upp med dem som du håller av. Bra energi och intressanta konversationer utlovas. En liten stilla flirt kan utveckla sig till någonting riktigt fint nu. Att Neptunus bana vänder rätt på onsdag utgör verkligen en stor skillnad och kan vara en riktig ögonöppnare för dig i dina relationer. I kärleken är bra lättare att förstå vad din partner vill nu och du kan se och bedöma situationer bättre än vad du har kunnat på under de senaste 5 månaderna.

Jungfrun

Nymånen och alla heta planeter i Skorpionen har antagligen hållit dig upptagen senaste tiden. Nu har vi bara Mars/Pluto kvadraturen måndag och tisdag och en jobbig Måne/Pluto konjunktion på onsdag – men sedan kan vi faktiskt stänga dörren om Skorpionen och andas ut. Onsdagen är en superintressant dag för dig eftersom vi har ett positivt energiskifte på gång. Solen travar in i glada Skytten och i och med det lättar stämningen upp och nu blir det rörligare, roligare och lite lagom äventyrligt. Det här är en dynamisk och skapande period som väntar och du kan bokstavligen kan få vad som helst att hända. Dina stjärnor inger hopp och glädje nu. Drömska Neptunus (som backat) vänder rätt och går framåt igen på onsdag. Det kan ske positiva förändringar i dina relationer när eventuella fnurror och missförstånd kan redas ut. Om det gäller romantiska förbindelser är det möjligt att känslorna fördjupas och det skapas en varaktig relation.

Vågen

Heta Mars som dundrar på igenom ditt tecken och därför hamnar du i hetluften nu. Det är kaxig kvadratur till Pluto som är exakt på måndag/tisdag. Månen går över Pluto på onsdag så det är ett genomgående tema. Du kan känna hur din inre krigare vaknar till liv och du kan vara het, målinriktad och på bettet nu. Var försiktig så du inte rör upp för mycket känslor. Det är i stunder som denna som du kan glömma bort att du är den diplomatiska, balanserade Vågen och faktiskt bli för rak och påstridig för ditt eget bästa. Ja, det kan vara bra att rensa luften och låta världen veta vem du är. Bäst av allt det är att din lyckliga stjärna Venus också finns med i bilden, sextilt Pluto, och du kan dra till dig gynnsamma situationer. Nu är det grönt ljus för flirt, mingel och allehanda sociala sammanhang. Du kan bli inspanad och kanske vankas även amorösa äventyr.

Skorpionen

Det är så fantastisk kraftfull energi runt dig nu och under dessa stjärnor kan du attrahera till dig precis vad som helst.  Nu är det bara två dagar kvar på Solens färd igenom ditt tecken så den här superperioden lugnar sig strax. Man kan inte säga annat än att Universum bjudit på grandios och praktfull avslutning på perioden helgens nymåne i Skorpionen, Pluto/Mars kvadraturen nu idag/måndag och onsdagens konjunktion mellan Månen och Pluto under onsdagen. Använd den energin så konstruktivt som möjligt. Som vanligt med dig handlar allt om dina känslor och intima relationer. Att Neptunus bana vänder rätt, i ditt sensuella 5:e hus dessutom, är verkligen ett bra tecken och kan kännas som en befrielse. Lita på din intuition, dig själv och vad du känner och handla därefter. När det gäller flirt har du härliga Merkurius på din sida ända fram till på lördag när han loggar ut.

Skytten

Det har varit fullt pådrag i ditt 12:e hus Skytten och än är det inte över. Vi har tre skakiga dagar kvar innan vi helt kan släppa det kraftfulla Scorpio/Pluto temat. Hoppas att det har gett utdelning att ha dessa energikaskader i ditt andliga hus och att ditt inre liv är välmående. På onsdag händer massor astrologiskt. Neptunus som har backat under 5 månader vänder direkt denna dag vilket är så hjälpsamt för dina relationer. Kärleken, kommunikationen och flödet mellan människor öppnas upp nu. Din styrare Jupiter bildar fin trigon till Neptunus. Äntligen! Det är en så förlåtande, kärleksfull och utvecklande energi som tar vid. Men det allra viktigaste har jag sparat till sist och det är att Solen går in i Skytten. Hurra. Nu kan livet börja rulla igen så lev och ta för dig.

Stenbocken

Det är bara två dagar kvar av Solens vistelse i Skorpionen men det är ingen diskret överlämning som äger rum. Veckan drar igång med buller och bång när Mars bildar kvadratur Pluto och energin placerar ju även dig kära Stenbock i hetluften under måndag/tisdag. Att Månen rör sig över Pluto på onsdag – ja, det adderar ytterligare mer kraft till processen. Kort sagt –  veckans första tre dagar erbjuder inte någon trygg och stabil grund. Yrkesmässigt kan detta ge bra möjligheter till den som är redo för nya erfarenheter. Bromsa om du känner att saker börja skena och går för fort. Du behöver ta allt i din takt och det är viktigt att du får tid att tänka efter före. Håll din vanliga coola Stenbocksfasad, ta saker metodiskt, genomtänkt och noggrant. Härligt och underbart nu är att Neptunus vänder direkt och går framåt igen från onsdag och detta sker i ditt 3:e hus. Wow! Ett underbart flöde bildas nu från torsdag och veckan ut när Jupiter och Neptunus möts i trigon.

Vattumannen

Nymånens energi i ditt 10:e hus kan göra sig gällande nu redan på måndag. Nu kan det lossna för det är jordskedsliknande energier som satts i rörelse och processen är inte över för än på onsdag. Det är lite riskabelt – ja, men det kan precis lika gärna rassla till och bli jättebra! Om det finns någon där ute som väntar på avgöranden och besked så är det troligt att det är nu du får svar.  Yrkesmässigt utvecklas du så fint nu! Ge järnet så kan du stolt vända dig om sedan och se tillbaka på en belönande höst. Nu handlar det om att avsluta projekt du har på gång och få undan högarna på skrivbordet. På onsdag skiftar Solen tecken till Skytten och det är nya influenser på ingång och stämningen blir bra mycket öppnare och gladare. Neptunus vänder rätt samma dag också. Det den privata sfären som ska vattnas nu. Låt vänner, din familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv än det har fått göra under de senaste månaderna. Kärlek och goda skratt utlovas i helgen som blir underbar.

Fiskarna

Det är så mycket positiva förändringar på ingång den här veckan. Vi har två-tre tuffa dagar kvar när den massiva Pluto/Mars energin skakar om oss och våra arma liv. Men.. du kära Fisk vet ju hur du parerar Skorpionen. Passive Resistance fungerar absolut! Undvik stormen och jobbiga människor. Redan på onsdag blåser förändringens vindar och det blir bra mycket mysigare vibbar för din del när din styrare Neptunus bana vänder rätt på onsdag! Äntligen! Det innebär att dina relationer, i synnerhet kärleksrelationer kan komma att bli precis sådär magiska som man önskar sig. Efter fem månaders retrograd (som kan ha upplevts som att trampa vatten) så vänder flödet åt rätt håll! Yay! Det här är goda nyheter för dig och hädanefter kommer saker att falla på plats lite bättre. Solen träder in Skytten också på onsdag också. Tjoho! Där har vi en öppnare, gladare och mer spontan och rolig tid som kommer in. Roliga möten, underbara diskussioner väntar nu.