Horoskop – Vecka 48

Creation

⭐️ Väduren

Det är helt magiskt att känna in dessa kosmiska skiftningar och se vad de för med sig. I lördags skiftade Solen över till Skyttens tecken och vips tog eldens element över händelseförloppet. Där i Skytten ägde också supermötet mellan de två välgörarna Venus och Jupiter rum vars högre oktav bringar förståelse, medkänsla och kärlek till människorna. Uttryckt på ett mer värdsligt plan är det fett med tur och en öppnare och gladare stämning som gäller. Hoppas du känner det och ger dig hän till detta underbara flöde som universum bjuder på! Din styrande planet Mars möts upp med Uranus också under måndagen vilket inte är så angeliskt alls men ger bra drag, nya utmaningar och kanske en och annan överraskning. Åh, vad roligt allt blir nu – det är så maxad energi! Passa på att fånga dagen eller vad än det kan vara som du funderar på. Under tisdagen infaller en nymåne i 9:e hus som bl a påverkar möten, människor och kontakter. Resor och upplysning är andra teman. Vad som helst kan hända under dessa stjärnor och universum tycks ha många spännande nyheter på gång för dig under veckans gång. Heja!

⭐️ Oxen

De är fantastiska energier på gång ditt liv nu när din planet Venus tar ledningen. Saligheten började förstås redan under söndagen när Venus och Jupiter möttes i en underbar kosmisk omfamning som sprider kärlek och hopp till mänskligheteten. Tilliten till att allt ordnar sig är viktigt att bära med sig igenom skeendena. Underbart nog spiller den gudomliga energin över på skeendena under nästa vecka också. Tisdagen kommer med en pigg nymåne i Skyttens tecken lyser upp i ditt känslomässigt djupa 8:e hus tänder en låga av hopp i din själ. Tänk positivt nu och ta till dig tanken på att livet är underbart, generöst och fyllt av möjligheter. Det här är en synnerligen händelserik och intressant vecka när livet kan ge de mest oväntade händelser. Uranus och Mars opposition gör att det kan spraka till i ditt liv. Venus skiftar tecken under onsdagen och glider in i Stenbocken istället! Superhärligt för dig faktiskt eftersom den energin passar dig mycket bättre + att Venus på så sätt också kommer i trigon till Uranus. Wow! Det kan glimma till här i höstmörkret och kanske är det kärleken eller i alla fall förälskelsen som slår till.

⭐️ Tvillingarna

Nu händer det grejer i ditt liv som skänker glädje! Solen gled in i Skytten i lördags och med den positionen eldar det ju på allt som är du. I söndags möttes Venus och Jupiter i Skytten! Gudomligt, magiskt och underbart.

Tisdagens nymåne landar i ditt 7:e relationshus så ditt kärleksliv kan få sig en välkommen knuff framåt. Allt ifrån det goda humöret till charmen stiger och du förvandlas till en flirtig, kommunikativ magnet som drar till sig massor av positiva vibbar, uppmärksamhet och roliga händelser. Det här ger hopp, inspiration och möjligheter och utveckling. Men, det kan vara mycket annat förutom kärleken som avses också som får en puff framåt.  En nymåne är alltid en fräsch början på en ny cykel, starten på något nytt. Den är positiv, glad och löftesrik. Annat bra som äger rum nu är att Merkurius nu är på stadig kurs framåt. Phu! Skönt att få tillbaka styrseln i livet, visst! Under onsdagen vänder även Neptunus som varit retrograd i många månader rätt.

⭐️ Kräftan

Under helgen här skiftade vi från vattnets element till elden och Skyttens element. Det innebär en stor skillnad förstås men som du snart ska komma att ske när veckan går kommer saker att ramla på plats på ett synnerligen angenämt sätt för din del. Men innan vi kommer till den punkten  vill jag nämna Venus och Jupiters gudomliga möte i söndags vars energi spiller över på denna 48:e veckan också. Mitt i denna andligt höga transit möts faktiskt Mars och Uranus i opposition – viket kan innebära plötslighet som uppvaknande, överraskningar och plötslighet.

Tisdagens nymåne infaller enligt solteckenastrologin i ditt arbetsamma 6:e hus och troligtvis kommer plötsligheterna till dig från det hållet – men det kan förstås också vara på andra sätt. Men det som är som är väldigt goda nyheter för din del är att Venus under onsdagen glider in i Stenbocken och med den positionen hamnar hon ju mitt över till dig. Härligt! Var uppmärsksam på vad som sker här under december för den väg som Venus går nu kommer Jupiter snart att vandra. (Han går in i Stenbocken den 4/12). Du kommer alltså att ha lyckans bägge planeter aktiverade samtidigt under den månaden.  Vad ska man säga Kräftan? Det är väl bara att vaxa benen, hänga fram finkläderna och se vad livet erbjuder! Härligt!

⭐️ Lejonet

I lördags skiftade Solen tecken och eldens element tog över scenen. Utmärkt läge för dig nu eftersom du känner dig hemma, trygg och glad under dessa stjärnor och det är den Venus och Jupiters möte som leder oss in i denna vecka – det vackraste möten av alla. Måndagen kan också innehålla lite oväntade element eftersom Uranus och Mars kommer att stå mitt emot varandra och skapa friktion, action. Det piggar upp och berikar.

Tisdagens nymåne landar i ditt favorithus – det 5:e där glädjen, leken och kreativiteten föds och här skapas en härligt, supereldig combo som kan få alla Lejon att känna att de är på topp. Nu återvänder ditt goda humör och hoppet om att allt ska bli bra. Kurra och mys! Det är en het vecka, för såväl viljan som dina känslor är starka. Venus träder in i stabiliserande Stenbocken under onsdagen så får fastare grund lite längre fram under veckan. Pirr? Där bildas också en fin trigon till Uranus vilket kan få hjärtat att slå några extra slag.

⭐️  Jungfrun

Det händer idel positiva saker i de rörliga tecknen nu så du har all anledning att se veckan an med förväntan. Det är förstås mirakulösa Venus/Jupitermötet som färgar av sig på allt, skänker nytt hopp och glädje. Det är sista veckan som Jupiter befinner sig i Skytten och det är som att universum krämar på med extra mycket positivitet och kramar ur det sista lyckosamma ur sin närvaro där. En lite härlig biverkning av det är att superenegierna även smittar av sig på dig. Det kan gå alldeles oväntat bra här och nu. Merkurius som nu fått upp farten efter retrograden går stadigt framåt nu och saker och ting hamnar på rätt köl igen.

Tisdagen innehåller en nymåne som landar i ditt i ditt 4:e hus vilket ger välsignelser till ditt hem, din familj och dina närmaste vänner. Det här är en underbar transit. Lycka, mys och omsorgsfull kärlek utlovas. Den som är intresserad av att förändra, flytta eller renovera har bra chanser att genomföra eller göra bra affärer runt sitt boende.

⭐️ Vågen

Du som alla befinner dig mitt i en förvandlingsprocess när universum trollar fram ett helt nytt upplägg. Venus är redan initialt en av huvudrollsinnehavarna denna vecka som hon under söndagen möttes med magnifika välgöraren Jupiter och den energin hänger förstås med oss in i denna 48:e veckan också. Vi har en pigg nymåne på tisdag som landar i ditt kommunikativa 3:e hus. Vänner, bekanta eller grannar plus din egen charm förstås bidrar till att göra detta till en härlig vecka som i och för sig också kan ge överraskningar och kanske otippade resultat. Mars och Uranus möte står för den oväntande ingrediensen. Impulsköp eller andra hastiga beslut kan tas utan eftertanke. Din styrarande planet Venus träder under onsdagen in i stabila Stenbocken. Det kan låta trist men räknas faktiskt till en av de bästa positionerna för din del, i synnerhet som juste trigon bildas till Uranus. Wow! Man vet aldrig vad som kan rassla fram här på kärleksfronten.  Njut!

⭐️ Skorpionen

Välkommen in i en alldeles ovanligt fartfylld vecka när den ena superhändelsen avlöser den andra, dag för dag. Det din klassiska styrare Mars som rör sig fram igenom ditt tecken och får saker att hända. Tänk ökad personlig kraft, riktad vilja så är du rätt ute. Du kommer få som du vill om du fokuserar. Han är mitt emot Uranus under måndagen och den här kombinationen går verkligen inte av för hackor. Det är dynamiskt och oerhört potent och kan även ge överraskningar och plötslighet till bilden. Samtidigt pågår ju Venus och Jupiters magiska möte vilket bidrar med välsignelser och indikerar överflöd och glädje. Sådant som har med pengar, personliga värderingar och även vänskap och kärlek kan ta intressanta vändningar. Tisdagens nymåne lyser upp ditt ekonomiska 2:a hus vilket gör att detta med pengar, affärer och saker som du värdesätter kan gå alldeles ovanligt bra nu när tre härliga planeter möts i ditt 2:a hus.

⭐️ Skytten

Åh Skytten det är en maxad supervecka du har framför dig! På måndag möts Venus och Jupiter (de två välgörarna) möts nu i vårt galaktiska centrum, dvs 28 graden i Skytten och detta är fantastiskt i sig eftersom det är en underbar medkännande och välgörande kärleksenergi som utgår från den här punkten. Se det som ett kärleksbudskap till planeten. På tisdag eftermiddag bildas en nymåne i ditt tecken, och ditt första hus som förstås understryker det jag precis nämnde. Detta är ditt personliga nyår, en ny cykel tar vid i ditt liv och troligtvis ett helt nytt kapitel. Här boostas ditt ego, självkänslan är på plats. Det är som att universum satsar allt på dig nu, verkligen kramar ut all som finns av medvetandehöjande, transformation och lycka den här sista veckan som Jupiter befinner sig i ditt tecken. 4/12 lämnar Jupiter din sfär så passa på att önska in och ta för dig. Neptunus retrograd upphör på onsdag vilket i också bidar till att mycket kan komma att kännas normaliserat och enklare.

⭐️ Stenbocken

Veckan inleds kraftfullt föra alla stjärntecken. Venus och Jupiter möts (lycka), Mars och Uranus är i opposition (överraskningar, plötslighet) och vi har dessutom under tisdagen en nymåne som infaller i ditt andliga 12:e hus. Samtidigt som detta sker smyger underbara Venus in i ditt tecken vilket är underbara nyheter för härifrån och en månad framöver blir du zodiakens medelpunkt och som du vet bär gudinnan med sig kärlek, välstånd och lycka. Men vad som är ytterst intressant är att den väg som Venus nu vandrar kommer Jupiter (den största välgöraren) snart att gå i december. Det är väldigt intressant och man kan nästan beskriva det som att lyckan pinkar in revir här i ditt liv. Du är på väg in i en helt ny fas av ditt liv. Den bästa på 12 år, det du får se här är bara försmaken på vad som komma skall. Planera gärna för utveckling och nya steg i livet. Allt är möjligt för dig om inte precis nu så snart , under de kommande 13 månaderna i vart fall.

⭐️ Vattumannen

Vad kan man säga Vattenbärare annat än att alla får sin beskärda del av lyckan nu. Det är megastora förändringar på gång på stjärnhimlen nu och en härlig, social och öppen tid väntar dig. Unna dig själv fritid och glädje. Under måndagen möts Venus och Jupiter mitt i vårt galaktiska centrum vilket sänder ut en stark signal om kärlek, fred och medkänsla till världen. Detta möte sker en gång per år och brukar beskrivas som den mest lyckosamma tiden på året.Du kommer känna dig medveten, cool extra kraftfull här när styrare Uranus dras med i leken igen. Det händer också under måndagen som kaxiga Mars ställer sig mitt emot och aktiverar allt som är du. Det här kan ge en viss hetta till bilden och här kan du få strålande idéer och finna motivation till något helt nytt. Den tanken understrykes ju förstås eftersom vi har en pigg och glad nymåne på gång under tisdagen som infaller i Skyttens tecken och ditt utåtriktade 11:e hus.

⭐️ Fiskarna

Vi har ett helt nytt upplägg sedan förra veckan. Solen har gått in i Skytten och här bjuds på ett sanslöst kosmiskt spektakel med maxad energi, möjligheter till allt från mirakler till välsignelser och detta redan ifrån första minuten eftersom Venus och Jupiter under måndagen fortfarande är att anses i konjunktion. Det är extremt lyckosamt att se de båda välgörarna tillsammans. Som om inte det vore nog kommer eldiga Mars att befinna sig i direkt opposition till Uranus vilket ger en kaxig, pushig vibb som andas genombrott. Tisdagen bjuder på en härlig nymåne i Skytten som förstås som alla nymånar ger en ny start. Härligt och speciellt med just denna är att den bildar aspekter till en rad planeter Uranus, Kiron och Mars vilket ger hela nymånen en överraskande, extra nydanande och kanske också helande kvalitet. Det som också kommer att bidra till känslan av att allt hamnar på rätt köl är att Neptunus retrograda period upphör på onsdagen.