Nymåne i Skytten

moonmercury2

🌙 Månen blir ny tisdag 26/11, kl 16:06 på 4° 03 i Skytten

På tisdag eftermiddag möts Solen och Månen i Skyttens tecken och som alltid är detta början till någonting nytt och bättre. Du kommer inte att kunna se månstrimman direkt utan det tar någon dag innan ljuset bryter igenom och den nya månens föds. Tänk att det är en födelseprocess även när ett månvarv ska födas.

Än en gång övervinner ljuset och mörkret får ge vika. Och varje nymåne erbjuder ett löfte, en ny möjlighet att börja om på nytt. Hurra! En ny start och nytt hopp är precis vad världen nu behöver!

I äventyrliga, visionära Skytten som styrs av härliga planeten Jupiter finns nästan inga gränser alls. De skapar glädje, visioner, hopp och nya roliga idéer.  Think Big – är meddelandet.

Alldeles nyligen möttes Venus och Jupiter på den 28:e graden i Vintergatans Galaktiska centrum vilket förstärker den glada Skyttkänslan och nymånens energi. Venus har vid nymånen precis tagit steget in till Stenbocken och Jupiter står där och tvekar en vecka till innan han tar steget över. Sista chansen med andra ord att utnyttja chansen Jupiter i Skytten.

Nymånen i Skytten är ett superbra tillfälle för att:

  • Vidga dina vyer och testa sådant du aldrig varit med om
  • Våga vara optimistisk och tro på framtiden
  • Praktisera Mindfullness
  • Arbeta med positivt tänkande och positiva affirmationer
  • Ansöka eller börja en ny högre utbildning kurs, resor
  • Andligt arbete, att få visioner
  • Att påbörja ett nytt projekt, företagsidé eller jobb.

Kanske föds nya idéer, världsförbättrande idéer kanske rentutav eftersom det är Skytten och de stora visionerna vi talar om.

För att få en personlig förståelse för vilken roll Nymånen kommer att spela i ditt liv kan du kolla var nymånen faller i ditt personliga horoskop dvs 4° i Skyttten. Om du hittar i vilket hus den faller får du en fingervisning om vilket område i ditt liv som behöver en make over.

Nymånen i de olika husen

Nymåneritual