Horoskop – Vecka 48

Schman blå handAstrologiska förutsägelser för vecka 48

Tiden den 23/11 – 29/11 – 2020

🌔 Väduren

I söndags gled Solen in i eldiga Skytten och ditt utåtriktade 9:e hus och här riktas blicken mot framtiden. Studier, intressanta webinar kanske kan vara något för dig dessa dagar? Nu söker människor efter hopp och stämningen blir lite lättare när vi finner det nya spåret. En bra hjälp i detta kan Merkurius trigon till Neptunus bistå med. Mars har nu tagit ett ynka steg fram, en grad bara, men det går framåt! Hurra! Äntligen börjar det röra på sig åt rätt håll! Vi har en tilltagande måne på gång också, en väldigt dramatisk fullmåne som kommer med en förmörkelse som växer sig allt starkare fram till nästa måndag 30/12. Det är en väldigt mäktig tid vi går in i.

🌔 Oxen

Veckan börjar lugnt och fint för din del med Merkurius och Venus som befinner sig mitt emot ditt tecken. Det ger förstås ett mysigt skimmer som reflekterar dig. Venus gör dig vacker och Merkurius gör dig pratvänlig, social och glad. På fredag blir lite spännande för dig eftersom Månen då kommer in i Oxen, möter Uranus och sensuella Venus, din styrande planet nu befinner sig i opposition till Uranus. Det känns coolt.. Det skulle kunna vara en flirt på gång för den som är sugen. Det är dags för dig att ta komma ut och glittra och glamma! Solen befinner sig i Skytten nu och under veckan kommer energierna att byggas upp emot den annalkande eklipsen och fullmånen 30/11.

🌔 Tvillingarna

I början på veckan kommer Merkurius att vara trigon Neptunus, det rationella möter fantasin och drömmen och hjälper dig att ikläda dina drömmar i ord. Det kan vara underbart men som vanligt med den här kombinationen; om någonting låter för bra för att vara sant så är det troligtvis precis så det är.

Trots att vi har en hel vecka kvar tills fullmånen/månförmörkelsen i Tvillingarna (den 30/11) så är det ändå runt detta som allting kretsar nu. Vi är redan i eklipssäsongen och detta är början på det stora skifte, eller en del förvandlingen, som för oss alla in i 2021.  Dag för dag byggs energierna upp. Det kan vara dramatiskt, spännande och omvälvande i synnerhet på kärlekens arena. Men visst, det röra arbetet också.

🌔 Kräftan

Solens entré i Skytten skapar en eldig och utåtriktad atmosfär men det är inte så säkert att du är helt bekväm med detta. Yrkesmässigt kan det bli hetsigare och du upplever ett ökat tryck på dig. Sänk de skyhöga krav som du sätter på dig själv! 6:e huset symboliserar också dina dagliga vanor. Lova att du bättrar dig på minst ett område i ditt liv. Du måste ta hand om dig och tänka på din hälsa och kanske hitta sätt att minska stress. Egentid är viktigt och du måste prioritera dig själv och inte bara tänka på andras välbefinnande.

Merkurius och Venus puttrar fram igenom ditt kreativa och lite sexiga 5:e hus och framåt fredag bildar Venus en vågad opposition till Uranus. Det gör att du kan förvänta dig det oväntade exempelvis att du träffar någon ny och mycket annorlunda, förvånande nyheter eller förändringar av alla de slag. 

🌔 Lejonet

Natten till söndag smög Solen in Skytten där blir den kvar en hel månad framöver. Härligt, det här brukar vara prime time för dig Leo. Hur Skyttsäsongen blir nu under dessa förutsättningar är förstås inte lätt att veta. För en månad sedan ägde en fullmåne rum på din 10:e husspets, mitthimmel, som symboliserar ditt offentliga jag och karriären. Uranus var inblandad i skeendet och troligtvis minns du detta för det kan ha rasslat till och oväntade saker skett i ditt liv. Nu kommer även Venus att passera över den här punkten vilket är väldigt intressant för här skapas en återaktivering av den skakiga energin. Det här är viktig info i synnerhet som Venus möter upp med Uranus under fredagen. Störst av allt är dock att vi går emot en fullmåne/månförmörkelse på måndag 30/11. Gör ingenting överilat och sitt ner i båten.

🌔 Jungfrun

Veckan börjar lite ”fishy” med månen i Fiskarna och din styrande planet Merkurius i triogn till Neptunus. Ja det är förstås hjärnan och förståndet som kommer i samspråk med din känsliga, andliga sida. Det här föder förstås intuition, men faktiskt också din kreativam fantasirika sida. Juste! Kanske är det nu du kan sätta dig ner med datorn och kanalisera din skrivande musa, finna konstnären eller ditt inre medium. Rådet är att hålla människor lite på avstånd och förbereda sig på en mysig tid som du förslagsvis avnjuter av ditt eget sällskap och ser till att du själv har det bra. Solen befinner sig i ditt hemkära 4:e hus så jobba hemifrån är bästa lösningen nu. Vi är på väg emot en superspännande fullmåne/eklips (drama) den 30/11. Luften är laddad.

🌔 Vågen

Det är spännande energier i luften och man kan riktigt känna hur energierna laddas upp och blir allt mer vibrerande dag för dag fram till fullmånen/förmörkelsen som äger rum den 30/11. Jepp, nästa vecka – men vi är redan i eklipssäsongen så här dukar universum fram det drama som snart ska äga rum. Det är i stunder som dessa som chanser uppstår så jag vill heller inte avråda dig ifrån något.

Heta Mars är fortfarande mitt emot dig och i och med att han nu rör sig sätter hans saker i rörelse. Din styrare Venus kopplas till Uranus nu.. Oh – det är lite vågat faktiskt om det är kärlek vi talar om.  Man kan undra om du tänker löpa linan ut och våga visa din vilda sida nu. Ambitiösa Vågar kan göra bra affärer, sluta bra avtal, kanske träffa en nyckelperson eller snubbla över en bra affärsidé.

🌔 Skorpionen

Väldigt kort efter att Solen sen lördag lämnade ditt tecken ersattes platsen av Venus som i gott sällskap av Merkurius fyller dina dagar med njutbart innehåll och sociala kontakter. Mm. Det låter som att du har det riktigt bra nu. Måndag/tisdag bildar Merkurius trigon till Neptunus vilket kan ge en lite suddig bild av sanningen. Tro inte på allt som sägs för om det vill sig illa kan detta föra dig lite vilse. Fake News, du vet..

På fredag kommer Venus att stå mitt emot Uranus och gud vet vad som kan hända? Kärlekens oemotståndliga gudinna å ena sidan och finns så Uranus som ger oss de mest oväntade och plötsliga händelser. Vi laddar upp emot en mycket viktig fullmåne/förmörkelse och energin den här veckan är mäktig för redan här är eklipssäsongen igång och du kan förvänta dig stora förändringar under den kommande månaden.

🌔 Skytten

Solen har nu äntrat ditt tecken och det sätter förstås igång processer i dig och runt dig. Merkurius möter Neptunus i trigon nu månd/tisd vilket ger en drömsk känsla, visioner och kanske kan du drömma in vad ditt nästa steg ska vara. Du kan förvänta dig en ovanligt händelserik månad när allt händer. Du kan känna dig överrumplad av dina egna känslor, gränser upplevas snudd på obefintliga när Venus möter fräcka Uranus under fredagen.

Störst av allt är förstås att vi är på väg emot en fullmåne i Tvillingarna/förmörkelse den 30/11. Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du kommer att vara sedd, efterfrågad och aktiv. Du lär se till att det händer grejer privat och i yrkeslivet och troligen snubblar du över en intressant person som vidgar dina vyer. Eller så är det den intressanta personen som du redan känner som kan ses i nytt sken och känslor flamma upp på nytt.

🌔Stenbocken

Solen har nu påbörjat sin färd igenom Skytten och ditt 12:e hus vilket kanske inte höjer din ambitionsnivå precis. Att Merkurius möter Neptunus under månd/tisd bidrar till den känslan. Hm.. hur skulle det vara för dig att faktiskt inte gå med på alla yttre krav och tagga ner? Kanske minska eller helt strypa tillflödet av krav och arbetsuppgifter. Det ser ut som det ackumuleras mer och mer på ditt bord och det kan som bekant ge stress. Mars evighetslånga position i ditt 3:e hus är en bidragande orsak och dessvärre håller han sig kvar till jan 2021. Pust. Men, det är mycket på annat på gång redan här och nu. Med Merkurius och Venus i ditt 11:e hus kanske du välkomnar nya människor in i ditt liv eller att du väljer att engagera dig i andra. Det finns en oförutsägbarhet med i dessa stjärnor så det som verkar som ett lovande projekt eller samarbete kan visa sig vara jättebra eller suga rejält. Det kan vara bra att ta det lugnt och syna de andras kort.

🌔 Vattumannen

Natten till söndag bytte Solen tecken till utåtriktade Skytten och här ändras stämningen i ett nafs. Hela månaden präglas förresten av en vetgirig utåtriktad känsla.

Början av veckan kan vara diffus och märklig med Merkurius trigon Neptunus som gör dig lite osäker på vad folk vill ha sagt, egentligen? Det kan vara svårt att få grepp om vad det är som är på gång mellan människor.. Nåväl, du får treva dig fram i känsloträsket. Sikten klarnar under onsdagen och här kommer du att känna av att energierna succesivt laddas upp. Inget kan hindra en motiverad Vattumannen från att nå sina mål, speciellt när du känner dig engagerad i ett uppdrag som du gärna vill få i hamn. Du kommer inte att sakna varken gnista eller passionen när Venus brakar in i Uranus på fredag. Vi går in i eklipssäsongen här och det som snart ska äga rum 30/111 en fullmåne/förmörkelse lämnar ingen oberörd.

🌔Fiskarna

Ja, de flesta tappar fokus och ser inte riktigt klart när Merkurius och Neptunus möts under månd/tisd. Det som är en irrgång för vissa kan vara en inspirationskälla för en annan. Solen befinner sig nu i ditt 10:e hus, karriär. Det finns gott om kreativitet, fantasi och passion i dessa stjärnor. Du är mer målinriktad och framtidsorienterad nu än vanligt och du kan förvåna dig själv genom att vara så rationell. Att kreativa Venus möts med Uranus är toppen i ditt fall för detta får igång ditt flöde detta kan vara en av dessa underbara veckor när du skapar och idéerna bara rinner ur dig. Vi befinner oss i utkanten av eklipssäsongen (drama, starka händelser) vi har en tilltagande måne som dag för dag växer sig stor. 30/11 är visserligen nästa måndag men processen är igång med all önskvärd tydlighet redan nu.