Horoskop – Vecka 50

underbar snöuggla

⭐️ Väduren

Det är en superintressant vecka som ligger framför dig Väduren! Venus (är i Skorpionen) och Mars i Väduren – alltså bägge i klassiskt marsstyrda tecken vilket ger dig extra en skjuts och kraft framåt. Eftersom vi nu befinner oss i tiden mellan de två sol och månförmörkelser, det jag kallar för ”eklipssäsong” så är det en ytterst speciell period med en förhöjd energi. Man kan förvänta sig att precis vad som helst äger rum nu. Om det är så att någon eller något avslutas exempelvis här och nu är mitt råd att acceptera det som sker. Se att det är frigörelse från sådant som du faktiskt inte behöver längre. Unika möjligheter till sann framgång väntar bara runt hörnet nu. Världen förändras och förhoppningsvis förbättras den också och du som är känd för att vara entreprenör och pionjär bör hoppa på det nya och låta förändringarnas vindar blåsa igenom håret.

 ⭐️ Oxen

Under helgen möttes Mars och Venus i en lite knepig vinkel kan ha orsakat friktion mellan dig och någon. Låt det inte komma åt dig. Allt är så hastigt övergående nu.

Det bästa med den här veckan är att vi befinner oss i en förhöjd energi, orsakat av att vi befinner oss mitt uppe i brinnande förmörkelsetid. Att Solen nu passerar över den södra noden gör att  karmat, ödet eller vad vi väljer att kalla det återaktiveras. Det förflutna möter framtiden? Någonting sådant kanske? Livet kan förändras hastigt under här och det klokaste är att helt enkelt bara låta det komma. Oj! Jag vet att du är född i ett fast tecken och helst vill ha stabilitet och kontroll. Var inte rädd Oxen!

Sensuella Venus närvaro ser också till att var och en får sin beskärda del av gammaldags uppvaktning, flirt. Om du är sugen på fysisk kärlek så kan de här influenserna väcka känslor till liv och du kan uppleva en tid av delad passion. Många kommer att vilja visa dig sin personliga uppskattning och vänskap och villkorslös kärlek och värme flödar runt dig. 

⭐️ Tvillingarna

Nu går det undan Tvillingarna. Det minsta du kan förvänta dig är att dagarna är intressanta, stimulerande och innehållsrika. Merkurius, södra månnoden och Solen kommer allt närmare varandra i ditt kärvänliga sjunde hus i Skytten. Ah, var betyder nu detta? Det skulle mycket väl kunna vara en tid i klarhet, karmiska möten, en kär väns återkomst exempelvis. Men.. för en och annan skulle det också kunna innebära att du möter kärleken. Om det är en ny eller gammal sådan förtäljer inte historien som månens noder opererar både i det förflutna och i framtiden. Framåt helgen kanske det inte är så lätt att veta vad som är rätt val? Solens kontakt med Neptunus kan orsaka den känslan. Vi har en avtagande måne också och om du har andliga intressen är den helgen som gjord för en djupdykning i den magiska världen eller ditt inre. När månen under söndagen rör sig in i Skytten är nymånen inte långt undan. Var redo för en hejdundrande nystart på måndag. 

⭐️ Kräftan

Månen är avtagande och det är ju vanligt är att Kräftan kan känna sig lite matt i pälsen under den tiden. Det finns dock så många andra superstimulerande konstellationer här som uppväger allt så jag tror på en härlig vecka för din del Kräftan! Vi befinner oss mitt i en brinnande eklipssäsong vilket påverkar skeendena på jorden jättemycket. Och i våra enskilda liv banar detta vägen för förändring och nytänkande. Är detta tiden när du tar bladet ifrån munnen och vågar säga vad ditt hjärta bär på? På torsdag bildar Solen och Neptunus en kvadratur och det är inte helt lätt att navigera när människor sänder ut dubbla signaler till dig. Gör ingenting alls om du känner dig osäker!  Merkurius och Solen aktiverar den södra månknuten nu, i ditt arbetsamma 6:e hus dessutom. Passa på att förhandla dina villkor på jobbet!

⭐️ Lejonet

Veckans inledning är lite suddig i kanterna det är inte helt lätt att veta vad som vad i vad än det gäller.  Det är Neptunus förstås, vars energi är så subtil att man först inte känner av den alls förrän du plötsligen är översvämmad av känslor. Oftast är det mysigt men för ett och annat Lejon kan tiden vara lite överkänslig. Häftigast med att befinna sig mitt emellan eklipserna är att det är snabba växlingar som äger rum. Merkurius och Solen är i Skytten och där aktiverar Solen under torsdag-fredag den karmiska södra noden. Wow – rakt in i ditt varma Lejonhjärta skulle man kunna säga (Soltecken horoskop). Där öppnas hjärtat och om det är av kärlek, medkänsla eller förälskelse är svårt att säga. För varmhjärtade Leo kanske det blir allt det där på en gång.  Du har tendens att bli berörd när andra far illa och i synnerhet om det finns barn med i bilden. Många av er är engagerade i att göra världen till en bättre plats att vara på. Såhär till jul känns det ju extra behjärtansvärt och viktigt. 5:e huset handlar också om kärlek, romantik och glädje. Se till att ge det till dig själv nu. 

⭐️ Jungfrun

Det är så spännande tid nu Jungfrun. På månd/tisd befinner dig månen i ditt tecken och där bildar den sitt sista kvarter och från den punkten skapas ett  T-kors över till noderna som nu fungerar som andliga portaler där skeenden ifrån det förflutna kan mötad upp med framtiden. Hela den här perioden är intensiv, spännande och ödesmättad. Det förhöjda energi som råder nu under eklipsperioden innebär att kan precis vad som helst hända. Troligtvis banas här väg för gynnsamma händelser. Allt eftersom dagarna går, dras du med i det magiska flödet! För dig som är född i ett rörligt tecken är detta en uttalat positiv tid när du lockas ut på den sociala arenan och bör passa på att glittra, glimma och ta för dig av livets goda. Med din styrare Merkurius och Solen i Skytten blir livet livat, glatt och socialt. Kulmen av processen kommer om exakt en vecka när vi väntar en total solförmörkelse och nymåne i Skytten.

⭐️ Vågen

Du kommer inte att ha ett långtråkigt ögonblick i december. Det är så speciella, för att inte säga extrema energier på gång runt dig. Heta Mars befinner sig i Väduren, mitt emot allt som är du och ser till att din energi är på topp. Det aktiverar ju bokstavligen varenda cell i din kropp. Samtidigt pågår ju förstås den eklipstiden, med sin förhöjda energi och dörrarna till såväl det förflutna som framtiden öppna på vid gavel. Härligt! Det här är en superspännande tid av förnyelse när saker rensas ut och nya fräscha tankar kommer in. Efter det kosmiska städkalaset så finns det inga hinder i vägen för att du ska kunna nå dina mål. Merkurius och Solen befinner sig båda i Skytten nu och Solen återaktiverar den södra noden nu torsdag/fredag.! Det är perfekta tillfället att förhandla till sig nya kontrakt, uppdrag och jobb. Vill du hålla dig steget före kan du redan nu förbereda dig på vad du tänker sätta upp för önskningar och mål inför det nya månvarvet, nymånen/solförmörkelsen som äger rum nästa måndag, extra tid på att sätta upp dina önskningar och mål. De lägger ju grunden för temat 2021. 

⭐️ Skorpionen

Denna måndag befinner sig månen in sitt sista kvarter och hela veckan är superspännande eftersom vi är mitt uppe i en brinnande eklipssäsong och på väg emot en nymåne/total solförmörkelse nästa måndag. All tid mellan dessa två månar är förhöjd, intensiv och förtätad.

Vi set ett starkt fokus på jobb hos dig nu när både Merkurius och Solen som rör sig igenom ditt ekonomiskt sinnade 2:a hus samtidigt som krigaren Mars ser till att prestandan ligger på högsta nivå. Visst, med Mars i sitt 6:e hemmatecken Väduren kan utmaningar vara roligt och du får gott stöd i att hålla maskineriet i gång.

Men kära Skorpion, allt kan inte bara vara en kamp – det finns tid för lek och rekreation här under dessa stjärnor och du behöver inte driva dig själv så hårt. Mysigt och njutbart nu är de fina aspekterna till Neptunus som ger en drömsk, mjuk och andlig vibb till det hela. Vackra Venus rör sig nu igenom Skorpionens sista dekan (10 grader) vilket garanterar njutbara dagar, lite mys, flirt och kanske till och med romantik. 

⭐️ Skytten

Hur känns det att vara mitt i epicentrum av alla spännande händelser för det är verkligen runt dig och ditt horoskop som allt snurrar nu. Merkurius befinner sig i ditt tecken redan och gör kommunikationen lättsam och rolig. Vi har en rad intressanta måndagar att ta oss igenom här. Den första i raden kom förra veckan, med en fullmåne och där öppnades de båda månknutarna och den förtätade energin flödar, det förflutna möter framtiden och här kan nästan vad som helst sker. Denna måndag befinner sig månen i Jungfrun, den är i sitt sista kvarter nu och det vi inväntar denna vecka är förstås nymånen och solförmörkelsen som äger rum nästa måndag i Skytten.  Solen återaktiverar aktiverar månknuten, så spännande! Det är så mycket intressanta händelser, människor och energier som dras till dig nu. Använd din medfödda sociala kompetens på ett medvetet sätt och se till att dra fördelar av de gynnsamma influenserna. Det skulle sitta perfekt om du förhandlar till dig bättre jobb eller villkor nu före årsskiftet.  

⭐️ Stenbocken

Jupiter och Saturnus befinner sig nu på det som astrologer kallar för den kritiska graden i Stenbocken i ytterligare två veckor innan dessa två gigantiska ”gamechangers” tar steget över till Vattummannen. Det här är så stort av en rad själ. Å ena sidan kommer ditt liv bli så oerhört mycket lättare när dessa giganter lämnar dig ifred. Men sett ur ett större perspektiv så gör detta att vi går in i en ny epok. Men.. nu kanske jag går händelserna en aning i förväg.

Här och nu är det massor som händer. Denna måndag befinner sig månen, som nu bildar sitt sista kvarter i Jungfrun. Det finns en social, glittrig känsla till denna måne. Tiden mellan denna måne och den kommande nymånen & totala solförmörkelsen nästa måndag är oerhört intressant. Som de karmiska portarna nu står vidöppna kan den här tiden kan vara magisk! Den förhöjda energin drar till dig såväl det förflutna som framtiden och underbara ting kan äga rum under dessa stjärnor. Det finns mycket som säger att du är extra vänligt inställd mot världen nu.

⭐️ Vattumannen

Den här måndagen bildar månen sitt sista kvarter i Jungfrun och härifrån skapas ett T-kors över till månens knutar som befinner sig i Skytten. Häftigt det är en rolig, sociala stämning som tar över så lek och njut! De karmiska dörrarna är vidöppna och vad som helst kan hända nu när det förflutna kan mötas upp med framtiden på ett synnerligen ovanligt sätt.  Solen är kvar i ditt översociala 11:e hus – en position som passar dig riktigt väl eftersom det är ditt eget hus. Människor dras till dig nu och du kan om du önskar ta ett kliv upp och in i en större organisation och en större roll. Åter igen är frågan – är det vad du vill? Är det inte så att det mindre formatet ändå ger dig mest glädje i det långa loppet? Fundera över det innan du fattar några beslut. Solen kommer att aktivera södra månknuten nu torsdag/fredag och är dig behjälplig i din strävan att hitta nya lösningar och möjligheter. Nästa måndag infaller en nymåne/total solförmörkelse Skytten.

⭐️ Fiskarna

Det börjar dra ihop sig till en riktigt spännande vecka som erbjuder extra allt! Det är så superhäftig tid nu. Under månd/tisd befinner dig månen i Jungfrun och där bildar den sitt sista kvarter och från den punkten skapas spänning ut till alla de rörliga tecken. Här färdas energin från noderna som nu fungerar som andliga portaler som öppnar slussarna så att händelser från det förflutna kan mötas upp med framtiden. Hela den här perioden är intensiv, spännande och ödesmättad. Ja, detta är betydelsen av att befinna sig i eklipssäsongen. Merkurius och Solen rör sig igenom ditt 10:e hus, och efter en höst där du verkligen har jobbat hårt för att hålla dig på banan är det så roligt att få berätta att det äntligen är ett roligare, gladare och mer utåtriktat skeende som du går in i nu. Inte en sekund för sent! För dig som är född i ett rörligt tecken är detta en uttalat positiv tid när du lockas ut på den sociala arenan och bör passa på att glittra, glimma och ta för dig av livets goda. Din styrare Neptunus kommer att befinna sig i en gudomlig vinkel till Sol, Merkurius och Noderna vilket gör att alla sorters kärlek flödar och det finns stor risk att du blir rörd av den välvilja och omtanke som människor visar dig. Det kan vara vänskap, familjeband, villkorslös kärlek till okända men även den romantiska kärleken.