Horoskop – Vecka 51

Snowy Owl

⭐️ Väduren

Solen rör sig igenom vintergatans galaktiska center och här blir energin intensifierad i ditt utåtriktade nionde hus och du känner dig alldeles ovanligt godhjärtad och öppen i sinnet. Det är tydligt att du faktiskt har en sista växel att lägga in nu på slutspurten fram till jul. Beundransvärt Väduren! Man kan undra var du hämtar dina krafter ifrån? Fysiskt är det sällan något som fattas dig men emotionellt kan det vara värre.

Det är så fantastiska energier i rörelse nu när Jupiter i Stenbocken är trigon Uranus. Ja, vet.. det är mycket annat att stå i dessa dagar men.. Dröm gärna, bolla idéer och brainstorma. Det är så lyckosamma vibbar runt dig. Din härskarplanet Mars befinner sig i Skorpionen och i sextil Saturnus den här veckan. Sammantaget får allt detta mig att tänka på nya möjligheter, strålande idéer.   På söndag går Solen in i Stenbocken, vi har vintersolstånd blir energin privat och uppmärksamheten riktas mot familjen, hemmet, traditionen och Julen förstås.

⭐️ Oxen

Välkommen till möjligheternas vecka Oxen. Härliga Jupiter som befinner sig i Stenbocken bildar nu en exakt trigon till Uranus som hänger hemma i ditt tecken och vips.. blev du indragen i den här speciella energin. Wow! I detta finns idel möjligheter och potential och nya chanser förankrat. Nu får du tillgång till de här extra smarta hintarna från universum som visar dig vägen till personlig frihet och självförverkligande. Som de båda står i jordtecken är det inte konstigt om det kan ha med pengar eller affärer att göra det som sker nu.

Var uppmärksam på vad det är du får för tankar nu och skriv gärna ner dem. Det här är början av en större process Oxen. Det fattar väl jag också att det kanske inte händer så mycket saker i det yttre just före jul, förutom julen. Men i det inre, i drömmarnas och planernas värld kan grunden till en helt ny verklighet läggas. Den här veckan rör sig Solen igenom vintergatans galaktiska centrum där dess energin blir väldigt påtaglig. Det är först på söndag vid 6 på morgonen som vintersolståndet och Solens entré i Stenbocken äger rum. Venus byter tecken och träder in i Vattumannen under fredagen.

⭐️ Tvillingarna

Den här veckan börjar strålande för dig kära Tvillingarna. Du är ju känd för att vara möjligheternas människa och kunna snacka till dig precis vad som helst. Denna vecka stöter din briljanta hjärna på lite justa utmaningar och fantastiska chanser eftersom Uranus (Merkurius högre oktav) möter Jupiter i trigon. Wow.. det här underbara transiterna händer bara vart femte år – men det finns så mycket potential i detta.

Veckan är spännande och intensiv på grund av att Solen rör sig igenom det galaktiska centret i slutet av Skytten vilket fyller också dig med superkrafter och ett gott humör. Tänka nytt och tänka bättre, typ. Merkurius möter Neptunus i kvadratur i slutet av veckan vilket kan vara djupt, kanske förvirrande också men det finns också andra positiva biverkningar – som att livet är kul, du hittar lätt roliga människor att hänga med och det privata livet ser synnerligen välmående ut nu.

⭐️ Kräftan

Flitiga Kräftan stretar på in i det sista och under veckan rör sig Solen och Merkurius igenom ditt hårt arbetande 6:e hus och som vanligt kan du inte släppa kontrollen. Du är inte personligt ansvarig för allt som sker på jobbet, i familjen eller ditt hem. Om vi ska snacka mirakler så har vi sådana här också att tillgå. Jupiter och Uranus kommer att mötas i en trigon som faktiskt påverkar alla. Energin hjälper oss till ett högre och bättre tänkande och inträffar sällan, vart femte år bara. Här finns så mycket potential, löften om något bättre att jag hoppas att du bär med dig de drömmar, känslor och tankar som kommer upp nu ända fram till nymånen den 26/12 som är en helt fantastisk energiportal som mänskligheten ska igenom. Där på annandagen hoppas jag att du ber eller gör en ritual. Det är också en förmörkelse denna dag + att Jupiter spelar en stor roll i den nymånen.

På söndag morgon kl 6 går Solen in i Stenbocken och i den stunden har vi också Vintersolstånd. Det är alltså en toppenergi som laddas upp här nu. Det är en riktigt härlig tid för fin gemenskap du har framför dig – och julen kan förstås bli extra fröjdefull och härlig. I synnerhet du slappnar av och söker njuta i stunden.

⭐️ Lejonet

Solen rör sig nu de sista graderna igenom Skytten och befinner sig nu i det galaktiska centret vilket förstärker all energi och dessutom är den i trigon till allt som är du. Där finns även Merkurius på ett hörn.

Bäst nu är den superhärliga, fantastiska och gränslösa trigonen som infaller mellan Uranus och Jupiter direkt här i början av veckan. Den här energin påverkar faktiskt alla och innehåller så mycket potential, ger oss smarta idéer och snilleblixtar.  Det är positivt och spännande! På fredag ändrar Venus läge, smyger in i Vattumannen och där mitt emot dig kan gudinnan sprinkla av sin fantastiska rosaskimrande, löftesrika kärleksenergi över dig. Härligt Leo.  Härifrån kan du börja känna att myset och stämningen infinner sig. Ja, allt som hör julen till faktiskt. På söndag morgon infaller vintersolståndet och i samma stund gör Solen entré i Stenbocken. Vips är fokus ett annat. Det lackar mot jul och är bråda tider för de allra flesta men soliga Lejonet tycks må bra denna vecka. Jultider, pyssel, presenter och omtanke om andra är verkligen du.

⭐️ Jungfrun 

Solen rör sig nu igenom sista graderna i Skytten (extra förstärkt eftersom den är så nära det galaktiska centret). Merkurius är också där om än inte på samma grad så de är bägge kvadratur allt som är du. Redan i början på veckan kommer Jupiter att befinna sig i trigon till Uranus. Han är ju Merkurius högre ocktav. Det ännu högre tänkandet kan man uttrycka det som och har i högsta grad med dig och din utveckling att göra. Att dessa båda befinner sig i jordtecken är väldigt gynnsamt för din utveckling. Du har turen med dig redan nu men i ännu högre grad under 2020.

Det är inte utan att jag anar att det kan kännas lite motigt att lämna stugvärmen på mornarna nu. Känner jag dig rätt vill du hinna få allt pyssel färdigt och perfekt såklart. Det är din innersta krets, de närmsta vännerna och familjen som du längtar till nu. människorna.  På söndag förvandlas världen då Solen skiftar över till Stenbocken, vintersolståndet infaller och ditt festliga 5:e hus som ger den perfekta miljön för en superbra jul. Vi går in i jordelementets energi och i det klimatet trivs du som allra bäst. Det här kommer att bli toppen! 

⭐️ Vågen 

Det är en glad och munter vecka du har framför dig nu när Solen och Merkurius rör sig igenom ditt pratsamma 3:e hus är det så vänlig, rolig och pratsam energi runt dig. Försök ta dig tiden att vara lite extra vänlig, minnas vänner, grannare eller bekanta med en julhälsning eller en blomma.

Bäst just nu är den ganska så ovanliga (var femte år) trigon som bildas mellan Uranus och Jupiter. Detta främjar någonting större än oss själva och det är ett erbjudande om utveckling, nya och bättre tankar, potential och fantastiska idéer. Under dessa stjärnor skapar du bra karma, positiva vibrationer runt dig som kommer att hjälpa dig att lyfta på alla fronter. Din styrare Venus kommer under fredagen att gå in i Vattumannens tecken. På söndag morgon är vintersolståndet här, Solen träder in i ditt fjärde hus och det är förstås ditt hem, din familj och dina rötter (hemstad, ursprung och föräldrar) som kommer i fokus nu. Detta är en tid då du skapar struktur och stabilitet och kan bygga en stark grund för ditt liv och på den kan en framtid utav stål vila. Bäst av allt är att Jupiter finns där i 13 månader.

⭐️ Skorpionen

Tack vare att Uranus befinner sig i tecknet mitt emot ditt nu och hela sex år till kan man med all säkerhet säga att ditt liv kommer att utvecklas, ta nya vändningar. Saker som du kanske inte någonsin trodde skulle ske, blir din verklighet. Nu, redan under måndagen kommer Uranus och Jupiter att mötas i trigon. Härligt! Använder du den här mirakulösa energin öppnas möjligheter för dig.  Mars tuffar tryggt fram igenom ditt tecken och på det stora hela är det här en toppenvecka. Vackra njutbara Venus träder in i Vattumannens tecken på fredag och i den positionen kan hon faktiskt påverka dig en hel del. Mysigt att detta sker precis inför Julhelgen. På söndag morgon är vintersolståndet här och Solen stiger in i Stenbockens tecken, universum byter skepnad och i ett nafs ändras stämningen och vi går in i en traditionell anda när alla vet precis vad som ska hända och vad som förväntas av var och en.

⭐️ Skytten

Det är en väldigt kul tid det här! Solen dundrar nu fram över det område som kallas det galaktiska centret och där sägs vi få lite extra mycket energi. Du har även Merkurius där i ditt tecken nu.

Det här är redan ifrån start en väldigt intressant, underhållande och kanske även förvånande. Oerhört häftig, energi kommer ifrån trigonen mellan Jupiter och Uranus och som alltid när dessa två energier samarbetar har vi ett ”Tacka Gud” tillfälle. Vad jag menar med det är just att det under dessa dagar kan ske mirakulösa ting, att saker vi önskar oss kan falla på plats. Tänk dig allt från ren och skär tur till ett genombrott eller något helt nytt vi plötsligt får in i våra liv. Formulera dina önskningar, skriv gärna ner dem. Jag vill att du bär med dig detta till det större skeendet, dvs nymånen som äger rum den 26/12. Det är en oerhört kraftfull måne eftersom det är en förmörkelse så den är 1000 falt starkare än andra nynånar men den äger också rum i konjunktion med din planet Jupiter. Det här är ett fantastiskt tillfälle och dessa båda skeenden hör ihop. På fredag skiftar Venus in i ditt flirtiga tredje hus i Vattumannen. På söndag morgon lämnar Solen ditt tecken, vintersolståndet äger rum  och sakta stillas energin runt dig och vi går in i Stenbockens mer återhållna sfär. Nu är det julafton,  hemmet, mysandet som gäller.

 ⭐️ Stenbocken

Ja, vad kan vi andra avundsjuka stjärntecken säga annat än att ditt formidabla triumftåg med hela fem viktiga positioner i Stenbocken fortsätter. Redan nu på måndag är den fantastiska trigonen mellan Jupiter och Uranus igång. Den är så häftig energi och här kan alla möjliga saker ske som att du får fantastiska möjligheter, att genombrottet inte är långt borta ifrån dig.

Under fredagen lämnar Venus dig till förmån för grannen – men vad gör väl det när du ändå har så fantastiska energier runt dig? På söndag morgon tar Solen steget över till Stenbockens sfär och där i samma stund infaller även Vintersolståndet. Hurra! Nu återvänder det goda humöret och vitaliteten och du får ett bättre grepp om helheten, julen, livet och kärleken förstås Om du tillhör dem som har något stort att fira, en jämn födelsedag eller kanske en förlovning till nyår så ska du veta att energin är underbar. Den andas stabilitet, varaktighet och glädje.

⭐️ Vattumannen

Tänka sig kära Vattenbärare att denna vecka idel bjuder på goda nyheter även för dig! Ja, redan ifrån start spelar dig styrare Uranus huvudrollen i den fantastiska trigon som äger rum med Jupiter. Här kan underbara ting ske, det är ett så lyckligt fönster. Båda planeterna befinner sig i jordtecken vilket gör att de fantastiska idéerna som kan springa ur detta faktiskt kan bli genomförda, materialiserade.  Det är ganska bra fart på dig som Mars som befinner sig i Skorpionen förser dig med motivation och lust att ta dig vidare. Mars är under veckan sextil Saturnus vilket skapar en sansad dialog, bra besluts fattas under dessa stjärnor.

På fredag kommer vackra Venus, kärleken gudinna att skifta över till ditt tecken. Wow! Mys, kärlek, välmående och attraktion. Det är ju helt underbart att du får henne på din sida under helgerna. Du behöver verkligen inte anstränga dig nu för att få en fröjdesam jul. Det fixar Venus direkt. På söndag morgon äger vintersolståndet rum och Solen träder då in i ditt 12:e hus och Stenbockens tecken. Det signalerar en fyraveckorsperiod där du behöver ta extra väl hand om dig, mysa, promenerar och om möjligt vila ut. Det är såhär års du laddar dina batterier.

⭐️ Fiskarna

Ifrån Fiskperspektivet är alla planeterna väldigt aktivt placerade nu vilket gör att den där stilla harmoniska julstämningen inte riktigt kommer att infinna sig den här veckan.  Än finns det massor kvar att göra men det är en pigg och glad känsla runt dig och de allra flesta är nog väldigt nöjda med att det är precis så.

Närapå nog var enda planet befinner sig nu i dina utåtriktade, fartfyllda och kanske även lite krävande hus som de 9:e, 10:e och 11:e. I klartext innebär det att yrke och karriär samt yttre kontakter med andra människor, bekanta eller till och med människor på sociala media är lika aktiva som alltid. Häftigt och speciellt denna vecka som överskuggar allt är den fantastiska och ganska ovanliga trigon som äger rum mellan Jupiter och Uranus vilket faktiskt hjälper oss alla till ett högre och bättre tänkande.  Båda planeterna befinner sig i jordtecken. Mars möter upp med Saturnus vilket också ger en stabil och jordad känsla till skeendena. Det kan behövas för nu pratar Merkurius och Neptunus med ganska höga röster och det är lätt för dig att tappa fokus och komma lite på glid. Solen kommer att vara i Skytten nästan hela veckan men under söndagen har vi vintersolstånd och Solens entré i Stenbocken. Ja, det är då vi vet att julen är här igen på riktigt och då kanske till och med tomten kommer?