Horoskop vecka 52

 

 

reyes-n

Väduren

På julaftonsmorgon befinner sig månen ännu i Kräftans tecken vilket gör dig känslosam och möjligen målar du upp förväntningar. I år kan det bli extramycket åt det hållet eftersom vi har Merkurius (dina tankar) i kvadratur till Neptunus (illusionen) och denna ingrediens är närvarande hela veckan. Trots sin kavata image är många Vädurar sentimentala mjukisar som påverkas av det som har med Julen att göra. Det är kärleken, känslorna, minnena och omtanken som gör det.   Fram emot julaftonskväll går månen in i Lejonet för en två dygns och här träder det fram en eldig, lekfull energi som passar dig bättre och dessutom är den perfekt för glada sällskap och trevlig stämning. Resten av veckan är uttalat positiv, rolig. Framemot helgen kommer lite mer passionerade känslor i gungning när Venus och Pluto kommer i samspråk.  Lek och njut!

God Jul kära Vädur!

Oxen

Det är en toppenvecka som väntar dig nu som innehåller allt från delat glädje, tindrande ögon till julens egen magi. Solens har nu hunnit en bit in i stabila Stenbocken och det är din sorts energi som du gillar. Du är fortsatt välsignad av härliga energi som Venus ger när hon befinner sig i din kärlekshörna och ser till att alla dina relationer blir smidiga och mellan dig och din darling kommer du att uppleva det där extra rosaglittriga romantiska vibben verkligen är närvarande. Allt är jordnära, sensuellt och vackert runt dig. Kärlek, passion och rekreation är vad veckan bör handla om för dig.. När vi närmar oss veckoslutet har Venus inlett en lite hetare dialog med sexiga Pluto så den här familjära känslan veckan börjar med byts ut.

God jul kära Oxen!

Tvillingarna 

Lyckosamma Jupiter färdas sida vid sida med din styrare Merkurius vilket förstås är medryckande, roligt och inspirerande. Här finns sprittande, sällskaplig och underhållande närvaro som gör det här till en väldig lättsam julhelg för din del. Men jag hoppas att du inte tar på dig för mycket här. Du är i stort behov av att pusta ut och få lite välförtjänt vila efter denna actionspäckade höst. Att mysa, kunna slappna av själv eller tillsammans med nära och kära är också viktigt.  Men.. vill jag säga Neptunus bildar en knepig vinkel som är exakt under måndag/tisdag och den energin kan vara bedräglig. Ett litet tips är att hålla ett vaksamt öga öppet på vad som händer och sker. Oftast när Neptunus är med i bilden är det så att man lurar sig själv och kan dra förhastade slutsatser. Det är ganska spännande vibbar igång och framemot veckoslutet kan man även ana att känslorna skruvas upp och par kanske upplever ett uppsving i relationen.

God Jul kära Tvillingarna!

Kräftan

Din stjärnhimmel är Det kraftfulla vintersolståndet och energin ifrån lördagens fullmåne i Kräftan hänger kvar även under julaftonen och nu fylls våra hjärtan med kärlek. Stjärnorna utlovar en mysig, känslosam och kärleksfull tid. På kvällen skiftar månen över till Lejonet och där öppnas energin upp och blir lite busigare och mer Under själva juldagarna är energin mer av den traditionella sorten, balanserad och stabil och du kära Kräfta gör väl som vanligt allt du bara kan för att få alla runt dig att vara nöjda och må bra. Solen befinner sig nu i ditt relationshus och på kärleksfronten kan det komma hända massor ifrån veckoslutet när Venus inleder en het dialog med Pluto.

God jul kära Kräftan!

Lejonet 

Det är en känsligare start på julen än annars men.. framåt kvällningen glider La Luna in i ditt tecken och det skapas en riktig varm, generös och härligs stämning. Om det alltid vore jul så skulle du vara i himmelriket! Ingen är så underbar att ha att göra med som du när du är på gott humör om man får stryka dig medhårs. Du har världens största hjärta och tycker på fullt allvar lika mycket om att ge som att få.. Du älskar att samla släkt och vänner omkring dig och mysa och är också zodiakens bästa sällskap. Härliga Venus befinner sig i ditt hemkära 4:e hus nu. Mysig! Det här skapar de allra bästa förutsättningar för att den kommande julveckan avlöper planenligt och allt handlar om kärlek och härligt mys.. Framemot helgen blir det lite hetare (vuxnare) stämning när Venus bildar en het aspekt till Pluto.

God Jul kära Lejonet!

Jungfrun

Det är mycket rörlig energi igång uppe på himlavalvet och det blir en rolig, sällskaplig och underhållande Julhelg. Du kan ha tendens att oroa dig för allt och alla in i minsta detalj. I år finns Mars, Neptunus och Kiron mitt emot dig vilket förstås kan spä på sådana tankar. Men kära Jungfru, kan vi inte bestämma oss för att du ägnar dig åt ”mindfullness” under denna välsignade vecka och tänker att kärleken och glädjen är de starkare elementen i horoskopet. Det är en mjuk, omhändertagande energi som får oss alla att må bra. Jupiter fördas sida vid sida med din styrare Merkurius vilket som gör mig helt säker på att du lyckan är på din sida nu. Se fram emot en helg i glädje då många skratt utlovas.

God Jul kära Jungfrun!

Vågen

Det är så alldeles ovanligt vacker energi i luften denna julaftonsmorgon och ännu har vibbarna ifrån vintersolståndet och fullmånen i Kräftan hunnit ebba ut till fullo. Solen, Saturnus, Pluto och norra noden befinner sig alla i ditt hemkära 4:e hus nu. Det här är en superenergi för dig och du trivs du riktigt bra när saker är stabila och pålitliga. Har finns även lite lyx, stil och tradition med i bilden och det gillar du. Vi har en del ganska känsliga aspekter med i horoskopet som kan föra dina tankar till det förflutna, till gamla sår och minnenas allé. Älskade Vågen. För din skull är det bäst om du lägger band på dessa känslor nu och återkommer till senare. På julaftonskvällen skiftar månen över till Lejonets tecken och det blir lite öppnare partyvibb. Fokusera på glädjen och gemenskapen.

God Jul kära Vågen!

 Skorpionen

Det bästa med 2018 är att året för din del i alla fall kommer att avslutas på allra bästa sätt. Visst, det finns lite galna aspekter här på stjärnhimlen, Merkurius/Neptunus är en av dem och visst kan dessa planeters närvaro skapa lite röra i planerna. Men.. det är ju inte hela världen och med en god portion humor kan man till och med se det som farsartade inslag bara. Du käraste Skorpionen kommer underbart nog  att få fira Jul med Venus på sin sida! Venus härliga energi tar fram det ljuva, glada och sinnliga i dig och du är på ditt allra bästa humör. Denna julhelg handlar om kärlek, känslor och innehåller magiska ögonblick av sällhet. Framemot helgen kommer Venus att bilda en het och löftesrik sextil till Pluto som sätter känslor i svall. Oh!

God Jul kära Skorpionen!

Skytten

Nu har Solen, sedan två dagar tillbaka lämnat ditt tecken men du kan vara lika glad ändå. Denna Jul kommer ändå att bära en tydligt Skyttig prägel när allt detta som du älskar får ta stor plats. Här finns det stora varma, öppna hjärtat, den goda maten, samvaron och glädjen på plats. Din styrande planet Jupiter rör sig sida vid sida med budbäraren Merkurius och detta kommer att bidra till många goda skratt under helgen. Det finns vissa känsligare planetaspekter här på stjärnhimlen också. Om jag får komma med ett råd – gå inte in i för djupa diskussioner om just känslor nu. Oavsett allt – gör du klokt i att inte nämna, låtsas att du ser eller märker. Nu riktas fokus mot det hemmet, familjen och våra närmaste och du får äntligen några dagars ledighet.

God Jul kära Skytten! 

Stenbocken 

Efter den gångna helgens maxade energipåslag vändes energin till ditt tecken och du kan se fram emot en riktigt härlig, stämningsfull och mysig julhelg. Underbart! Fullmånen i Kräftan har ännu inte helt hunnit ebba ut och vi har fortfarande den här andlig höga, känslig men vackra närvaron i horoskopet (och i ditt relationshus). Härligt. På kvällen skiftar månen över till Lejonet och allt blir lite mer fartigt och öppet. Härligt! Det här är ju din tid på året och den kommande helgen ser ut att bli helt superbra! Se Kärleken och samvaron med dina nära och kära är ändå det som är viktigast för dig. Se till att få en lång och vilsam ledighet.

God Jul kära Stenbocken!  

Vattumannen 

Nu befinner sig massor av planeter i ditt drömska 12:e hus och man önskar att du kära Vattenbärare helt enkelt ska få vila ut och om möjligt faktiskt bara njuta av julen. Om det är du som är projektledaren i familjen, se till att delegera arbetet sa att du inte bär allt ansvar själv. På julaftonskvällen glider Månen in i Lejonet och där börjar det pumpas in lite livgivande energier till dig. Bra, bra! Dessutom kommer du att kunna tillgodogöra dig vackra Venus strålar och kärleksljus. Det är kort sagt en helt underbar julhelg och avslutning på det nya året som vi går emot. Det härligaste som kan ske under denna magiska stjärnhimmel om dessa stjärnor är att kärleken och även den romantiken får sig en positiv puff framåt. Om du lever i par kanske gnistan tänds mellan dig och din darling eller möjligen korsar en ny person din väg under misteln.

God Jul kära Vattumannen!

Fiskarna

Det är stjärnglans, glittrande snö och gott om julens alldeles egna magi i luften denna jul. Vackra Neptunus, vår magiska mystiska gudinna ser till att du är i toppform. Kopplingen som skapas till Merkurius och Jupiter ökar förstås på den vackra känslan och hjälper dig att drömma. Denna Jul här skulle kunna gå till historien som en av de mysigaste jularna på riktigt länge. Härlig samvaro med andra. Frid och harmoni som råder i ditt sinne. Minns nu att julen först och främst handlar om kärlek, om att minnas dem som har det mindre lyckligt ställt än vi andra, om att öppna hjärtat och att vara generös. Med tanke på att du har alla goda planeter på din sida så kan du nog räkna med att tomten visar sin givmilda sida nu.

God Jul kära Fiskarna!