Horoskop – Vecka 52

 

wallpaper-1cbe74

🎄Väduren

Tipp, tapp – många raska fötter tassar runt nu. Självklart är varje Vädur i farten som detta är dan för dopparedagen. Denna måndagsmorgon bjuder på ett energigivande möte mellan Mars och Månen som ger en extra energifylld skjuts. Man kan ana att många har bråttom att fixa det allra sista inför morgondagen. Det är ju precis såhär man vill att ett horoskop ska se ut inför helgerna, spännande, magiskt och förväntansfullt.

Julafton och Juldagen är underbara dagar som kan bjuda på många överraskningar. Först bildar Solen och strax därpå Månen in kaxig trigon till Uranus. Hm.. det här skapar en väldigt häftig vibb må jag säga. Denna underbara energi kommer alla till gagn och det blir en helt fantastisk julhelg eftersom vi har helt enastående bra transiter i rörelse. Under dessa stjärnor är det svårt att tänka sig annat än att vi alla varit snälla och får en fröjdefull jul. På annandagen infaller en fantastisk nymåne som är unik i sitt slag eftersom den samtidigt också är en solförmörkelse. I år vill jag anmana er alla – oavsett om ni är brukar göra ritualer eller inte – att uppmärksamma nymånen och verkligen önska in vad ni vill att det nya året ska ge er.

Mirakulöst nog erbjuds gudomlig energi eftersom Solen, Måne, Jupiter, Södra Noden och i trigon till Uranus. Solförmörkelsen gör denna nymåne 1000-falt starkare än alla andra.

❤️ God Jul kära Vädur! 

🎄 Oxen

Det finns två sorters Oxar den traditionella som älskar allt julmys, traditionerna, maten och allt vad som tillhör. Men som Solen faktiskt befinner sig i ditt reslystna 9:e hus, trigon Uranus – kan vi faktiskt inte vara så säkra på dig som annars Oxen. Kanske kommer lusten att bara packa ihop och sticka ifrån allting komma över dig Oxen?

Det är en toppenvecka som väntar dig nu som innehåller allt från delat glädje, tindrande ögon till julens egen magi. Detta är har vi ett helt radband av underbara planeter i Stanbockens tecken och ditt 9:e hus. Det är en fantastisk tid och stor lycka och välgång utlovas till alla människor. Julafton och Juldagen är jättetrevliga. Venus har nu hunnit en bit in i Vattumannens tecken och påverkar dig gynnsamt via kvadratur. Mars rör sig nu i slutet av Skorpionen och ger dig väldigt bra påverkan och livslust. På annandagen infaller en fantastisk nymåne som är unik i sitt slag eftersom den samtidigt också är en solförmörkelse. I år vill jag anmana er alla – oavsett om ni är brukar göra ritualer eller inte – att uppmärksamma nymånen och verkligen önska in vad ni vill att det nya året ska ge er. Mirakulöst nog erbjuds gudomlig energi eftersom Solen, Måne, Jupiter, Södra Noden och i trigon till Uranus. Solförmörkelsen gör denna nymåne 1000-falt starkare än alla andra.

❤️ God jul kära Oxen!

🎄 Tvillingarna 

Det är en glad busig och pigg energi i luften under måndagen och här finns en sprittande, sällskaplig och underhållande närvaro som gör det här till en väldig lättsam julhelg för din del. Din styrande planet tuffar under veckan igenom Skyttens sista grader och hinner in i Stenbocken lagom till på söndagen. Det där är en garanti för en pratsam, medryckande, rolig och inspirerande tid. Jag hoppas att ni inte tycker att jag är patetiskt nu som säger samma sak till alla, men.. Det är en helt fantastisk stjärnhimmel vi har denna julhelg när alla planeterna står som på ett radband igenom ditt 8:e hus. Att Solen, Månen, Jupiter och Uranus bildar aspekter är unikt och alla har de allra bästa förutsättningar att en fin tid. Det som gör detta så exceptionellt är att det infaller en solförmörkelse under annandagen. Den är djup, det är känslosam och den kan utgöra en ny känslomässig start för dig. På annandagen infaller en fantastisk nymåne som är unik i sitt slag eftersom den samtidigt också är en solförmörkelse.

I år vill jag anmana er alla – oavsett om ni är brukar göra ritualer eller inte – att uppmärksamma nymånen och verkligen önska in vad ni vill att det nya året ska ge er. Mirakulöst nog erbjuds gudomlig energi eftersom Solen, Måne, Jupiter, Södra Noden och i trigon till Uranus. Solförmörkelsen gör denna nymåne 1000-falt starkare än alla andra.

❤️ God Jul kära Tvillingarna!

🎄Kräftan

Söndagen bjöd på vintersolståndet och Solens ingång i Stenbockens tecken. Kraftfullt, medvetet och det är en ytterst effektiv måndag framför oss. Hela ditt horoskop andas kärlek, tacksamhet och fullbordan. Julaftonen och Juldagen är förstås underbara dagar där Solens underbara energi bildar trigon till Uranus. Under annandagen är och i övrigt hela resten av veckan är ditt horoskop sagolikt eftersom Solen, Jupiter, Södra Noden, sedan även Månen och Merkurius kommer att vara mitt emot allt som är du. Lite längre bort i tecknet 20-22° finner vi förstås även Pluto och Saturnus (inte en chans att slippa dem ännu). Ditt horoskop är förstås maxat, andligt, låt oss även beskriva det som högt i energin. Ja, annandagen bjuder på en helt sanslös nymåne och jag hoppas att alla – även inte som inte brukar hålla på med affirmationer, attraktionslagen och bön ända fokuserar, helst hela denna dag. Denna nymånen är samtidigt också en solförmörkelse vilket ger den 1000 falt starkare än alla andra månar. Se också kopplingen mellan Uranus och Jupiter som höjer detta till en ofattbar nivå. Detta är en energiport som mänskligheten ska igenom.

❤️ God jul kära Kräftan!

🎄Lejonet 

Måndag och tisdag ser ut att vara bråda dagar för din del. Oh, kanske inte så lyckat eftersom tisdagen också är julafton. Det är en helt fantastiskt, mirakulös och magisk stjärnhimmel denna vecka och härligt nog kommer alla att känna av det. Tänk – att vi kommer att uppleva julstämning på riktigt denna jul. Det är en hög, andlig och ljus energi som finns med oss hela veckan men naturligtvis är energin starkast på annandagen, när Solen, Månen, Jupiter och södra noden möts – och detta i kvadratur till Uranus. Som om inte med vore nog är det dessutom en otroligt stark solförmörkelse som gör energin 1000 falt starkare. Det här är en tid för ny start och också det bästa tillfället att önska in förändringar och böja nya cykler.

Din julhelg är faktiskt lite mer emotionellt laddad än den är för de flesta förstås beroende på Venus i ditt mysiga 4:e hus är sextil Uranus och Mars heta läge i Skorpionen. Det här skapar de allra bästa förutsättningar för att den kommande julveckan avlöper planenligt och allt handlar om kärlek och härligt mys..

❤️ God Jul kära Lejonet!

🎄Jungfrun

Lagom till julhelgen har den mest fantastiska stjärnhimmel man kan tänka sig stigit upp. Den kommer att göra de kommande två veckorna till en oförglömlig tid. Under måndagen möter Månen upp Mars så det sprakar och plötsliga energiboostar kan komma. I övrigt ser julhelgen så pysslig, mysig och härlig ut att man funderar på om det kan vara så att det är du som valt hur planeterna skulle stå. Ja, det vi ser är helt perfekt! Ett vackert stellium av planeter står så fint på rad i Stenbockens tecken och fyller upp ditt kreativa 5:e hus. Det blir naturligtvis väldigt rolig, sällskaplig och glädjerikt. Annandagens nymåne bjuder på en solförmörkelse och den är samtidigt också i trigon med Uranus! Förmörkelsen är den första och raden av två. Den andra infaller en 10/1. Det är så intressant tid nu som utlovar en ny start!  Se fram emot en överraskningarnas helg och många skratt utlovas.

❤️ God Jul kära Jungfrun!

🎄Vågen

Söndagen bjöd på vintersolstånd och Solens ingång i Stenbockens tecken och ditt så hemkära fjärde hus vilket förstås sätter dina nära och kära och familjen i centrum.  Det är så alldeles ovanligt vacker energi i luften denna fantastiska vecka när Solen dag för dag närmar sig Jupiter och samtidigt gör en ovanlig, gynnsam och magisk trigon till Uranus. Julafton och Juldagen kommer att vara kärleksfulla och minnesvärda dagar fyllda av glädje. Vi har en del ganska känsliga och härliga aspekter med i horoskopet som kan föra dina tankar till det förflutna, till gamla sår och minnenas allé. Men den stora andliga höjdpunkten äger rum på annandagen den 26/12 när Solen, Månen, Jupiter och södra noden möts, en ytterst mäktig solförmörkelse äger rum och härifrån står vi alla inför en ny start, en ny epok om vi så vill. Om ytterligare två veckor bekräftas det som sker här av ytterligare en förmörkelse den 10/1 och den dagen möts även Saturnus och Pluto och en ny era tar vid.

❤️ God Jul kära Vågen!

🎄Skorpionen

Heta Mars som fortfarande befinner sig i ditt tecken skickar på måndagsmorgonen iväg Månen med en kyss. Wow.. det är bra tryck i ditt horoskop den här tiden. Venus som nu är i kvadratur till dig och till Uranus skapar de bästa förutsättningarna för en riktigt god härlig julvecka. Denna julhelg handlar om främst om samvaro om kärlek, känslor och innehåller magiska ögonblick av sällhet. Uppe på stjärnhimlen byggs ett helt perfekt scenario upp och framemot annandagsjul, torsdag morgon alltså, kommer Solen, Månen, Jupiter och södra noden att mötas. Det är en fantastisk nymåne och solförmörkelse som infaller som ändrar allt! Vi träder nu in i en så kallad eklipssäsong vilket sammanbinder skeendena härifrån och fram till den 10/1 när nästa förmörkelse fullbordar det som startar här. Den här planetkombinationen är spännande, löftesrik och faktiskt även oslagbar! Det skulle kunna vara din bästa jul någonsin som äger rum nu och kanske går dina önskningar i uppfyllelse.

❤️ God Jul kära Skorpionen!

🎄 Skytten

Under självaste Julafton kommer månen att befinna sig i ditt tecken vilket förstås piggar upp och gör att du kommer dina egna känslor nära. Dessa dagar kan komma att spela en extra stor roll för din utveckling framöver. Långtifrån alla tyckte att ni fick vad ni ville under Jupiteråret. Men testa nu då för nu ger Jupiter dig en ny fet chans som han kommer att spela en oanat stor roll i skeendena under julveckan. Det ser synnerligen ljust ut för dig nu Skytten. Ja, förutom kärleken, samvaron och myset kan ju detta med önskningar få en alldeles särskild plats i ditt liv nu och det kan till och med vara så att dina blir uppfyllda. Här finns allt! Det stora varma öppna hjärtat och glädjen på plats. Solen, Månen. Jupiter och södra noden möts i en nymåne och en mäktig solförmörkelse under annandagen.! Denna jul bär tydligt skyttsignatur så passa på att njuta och ha så bra som du bara kan.

❤️ God Jul kära Skytten!

🎄Stenbocken 

Det är inte klokt kära Stenbock att du som är känd för att vara en så lugn, stabil och sansad person vecka efter vecka har det mest extrema horoskopet man kan tänka sig. Nu händer det igen!  Det är en helt fantastisk stjärnhimmel som skapas här när Solen som befinner sig i ditt tecken dag för dag kommer ett snäpp närmare Jupiter. Solen bildar också trigon till Uranus och detta räknas till extremt gynnsamma och ovanliga kopplingar. På torsdag natt smyger också Månen in i ditt tecken och vid 06:15 har vi den exakta nymånen och solförmörkelsen här. Det här är den första av två förmörkelser och detta är starten på en ny epok i mänsklighetens historia. Ja, det låter som jag tar i så jag spricker nu – men sanningen är att det här är ytterst ovanligt och vi kommer inte att vara med om en liknande konjunktion mellan Pluto/Saturnus + förmörkelse igen under våra liv. Processen fullbordas den 10/1 och det här är stort på riktigt. Be, gör ritual, önska in, visualisera eller jobba med attraktionslagen. Det är en välsignad tid!

❤️ God Jul kära Stenbocken!

🎄Vattumannen 

Det ser ut att bli en helt superfin jul för dig Vattenbärare. Nu skapar din härskare Uranus, skapar en stark bindning till Solen som är i Stenbocken. Det är faktiskt där i ditt drömska 12:e hus om allt nästan den här underbara julen kommer att handla om. Bästa sättet att hantera skeendena är att bara låta sig svepas med. Släppa taget. Glöm det där med kontrollen att du är den ansvariga och ge dig hän bara. Vackra Venus är med dig och hon förtrollar ju som bekant allt hon snuddar vid så härifrån och ända till den 13/1 är du hon med den stora attraktionen. Natten till torsdag kommer Stenbocksmånen att skapa samma vackra trigon till Uranus innan Månen vid 06:15 sedan möter upp med Solen, Jupiter och södra noden och den fantastiska nymånen och månförmörkelsen bildas. Ja, det kan vara att det låter storvulet när jag säger det – men sanningen är att detta är en del i ett oerhört potent skeende som inte kommer upprepas mer under våra liv. Det är början på en epok. Processen fullbordas den 10/1. Var ödmjuk, önska in och be. Det är en vacker tid, en nådens tid.

❤️ God Jul kära Vattumannen!

🎄Fiskarna

Detta år vi en har en fantastisk jul är att se fram emot! Visserligen kanske inte vädrets makter är med oss till fullo över hela Sverige, men under dessa underbara stjärnor kan vi själva stå för det glittriga och strålglans kommer inifrån våra hjärtan. Hela denna underbara jul färgas förstås av den underbara nymåneprocessen, när Solen och Månen som möts i Stenbocken. Detta är så vackert i sig, skänker, lycka och välgång till oss människor. Men att även mirakulösa Jupiter fantastiskt nog också den södra noden som minner oss om det förflutna, om vad som skett i tidigare liv och skeenden gör att även historiens vingslag hörs i fjärran här. Ja, det förflutna ger en hint om vilka vi då var och vilka vi nu kommer snart att visa sig för denna nymåne är också en ytterst mäktig solförmörkelse som dessutom är kopplad till Jupiter och Uranus. Uppföljningen till den här förmörkelsen har vi om två veckor när Solen och Månen möts igen 10/1 och den mest mäktiga konjunktion på flera hundra år äger rum. Ja, mänskligheten är på vän in i en ny epok. Men nu ska vi bara mysa, njuta och vara tillsammans.

❤️ God Jul kära Fiskarna!