Horoskop – Vecka 52

 

Väduren

God fortsättning, kära Vädur. Det är så skön och avslappnad stämning som råder nu som lockar till hemmamys snarare än äventyr. Solen, Saturnus och Venus – befinner sig alla i början på Stenbocken i jordens element. Det blir väldigt lugnt och tyst med den positionen (kanske lite stopp?). Det är ingenting för en eldig person som du. Här gör du bäst i att inta ett viloläge, logga ut, ta semester och satsa på att varva ner och njuta. Framemot nyårshelgen är energin piggare och öppnare igen för din styrare Mars möter upp med Jupiter och skänker en eldig, motiverande känsla till horoskopet.

Årshoroskop för Väduren 2018

Oxen

God fortsättning, kära Oxen. På Juldagsmorgonen har din styrande planet Venus tagit klivet in i Stenbocken och möter där upp med Saturnus och Solen. Det där är ett massivt möte, är jordnära, sensuellt och vackert. Det både luktar och smakar gott och sammantaget lockas gudinnan inom dig fram. Men det ger inga fartiga impulser alls.  Din stil rakt igenom! Kärlek, vila och rekreation är vad veckan bör handla om för dig. Jupiter och Mars är mittemot allt som är du nu (eld, tur och glädje) och det är den energin du tar med dig in i det nya året.

Årshoroskop för Oxen 2018

Tvillingarna

God fortsättning, kära Tvillingarna. Det är lugna och njutbara dagar som ligger framför dig och om du har möjlighet är detta supertrevliga dagar för ledighet och mysigt umgänge. Din styrare Merkurius gör sitt allra bästa för att återhämta sig efter den retrograda fasen och piggnar sakta men säkert på sig och sätter fart igenom Skytten. Alla andra kul planeter har nu lämnat Skytten till förmån för Stenbocken. Ja, allt kul har sin ände – det är en helt annan energi som erbjuds nu. Mellandagarna ser ut att bli roliga och fylld av kärlek och flirt.

Årshoroskop för Tvillingarna 2018

Kräftan

God fortsättning, kära Kräftan. Jag önskar dig en fortsatt lugn, härlig och avspänd julhelg. Hela fyra planeter befinner sig i Stenbocken nu och därmed är de i högspänning till allt som är du. Man kan ana att du som vanligt har tagit på dig huvudansvaret för allt som pågår där runt dig. Chilla, delegera arbete och njut av att vara tillsammans med din nära. Venus som precis har börjat skicka mysiga strålar åt ditt håll utlovar en fröjdefull jul och kanske kärlek och romantik. Nyårshelgen är fylld av positiva vibbar.

Årshoroskop för Kräftan 2018

Lejonet

God fortsättning, kära Lejonet. Hela julhelgen och mellandagarna handlar innehåller varma känslor och härligt mys. Du behöver vila Leo för den här hösten har varit synnerligen intensiv. Men å andra sidan – det är prime-time för dig nu, generösa varmhjärtade människa som älskar samvaron med andra. Båda de eldiga, motiverande planeterna Mars och Jupiter är nu i ditt glada 5:e hus och med den positionen skapas en rolig kvadratur till allt som är du. Du inspireras och motiveras av den här enerign. Härligt! Låt nyårsfesten börja tidigt i år och bjud in människor i ditt liv.

Årshoroskop för Lejonet 2018

Jungfrun

God fortsättning, kära Jungfrun. Det har varit stora förändringar den här senaste veckan.  Saturnus och Solen skiftade in i Stenbocken, din styrande planet Merkurius som precis varit retrograd har nyligen vänt rätt och satt fart framåt igen. Denna stora förändring avslutas nu på juldagen när Venus stiger in i Stenbockens tecken och därmed har vi hela fyra planeter där. Det skapar en lugn, stabil stämning som är välgörande för din själ. Din julhelg som en lugnande trygghetsfilt som läggs över dina axlar och får dig att slappna av. Kärleken ligger i luften så passa på att njuta.

Årshoroskop för Jungfrun 2018

Vågen

God fortsättning, kära Vågen. Det är en stilla och supertraditionell period du befinner dig i och hela fyra planeter befinner sig i ditt hemkära fjärde hus. Du trivs rätt bra i det behagliga lugnet i Stenbockens skugga och kan njuta i fulla drag. Det är lugnt och harmoniskt runt dig nu vilket och du känner dig trygg och stabil. Din styrare Venus möter upp med Saturnus på juldagen vilket skapar en sorts verklighets kontroll på dina känslor och du både ifrågasätter dina känslor och värderingar och du inser vad som är viktigt för dig. Framåt nyår lockar Venus fram det glittriga i dig och året slutar på allra bästa sätt – i glädje.

Årshoroskop för Vågen 2018

Skorpionen

God fortsättning, kära Skorpionen. Hoppas att du har det precis så underbart som horoskopet antyder. Det är samvaron med familjen, dina vänner, nära och kära som har högsta prioritet nu. Saturnus möte med Venus i början på veckan kan sätta dina känslor på prov en aning och kanske ifrågasätter du din partner en aning. Eldiga, energigivande Mars och Jupiter dundrar på tillsammans igenom ditt tecken hela veckan. De båda motiverar och inspirerar dig och gör dig nyfiken och positivt inställd till omvärlden. Mars möter också upp med Neptunus i trigon på torsdag och din karisma är på topp.

Årshoroskop för Skorpionen 2018

Skytten

God fortsättning, kära Skytten. Under juldagen lämnar Venus ditt tecken och som alltid är det lite trist att hon lämnar – för det blir lite tystare, lugnare och inte lika glamoröst längre. Men, det finns alltid en andra sida av myntet – många längtar och behöver lugnet. Det här är en supertid för att ladda sina batterier och komma till ro och hitta tillbaka till sig själv en tid.Nu är det dags att stilla sig, att vända den ständigt utgående dynamiska energin inåt. Om sanningen skall fram, är du redo för detta långsammare, fokuserade spåret. Merkurius finns kvar hos dig så trevliga samtal och intressanta möten väntar till nyårshelgen.

Årshoroskop för Skytten 2018

Stenbocken

God fortsättning, kära Stenbocken. Det här är verkligen en högintressant vecka för dig på alla vis. Sällan eller aldrig har vi väl haft så många högintressanta planeter samtidigt i ditt tecken och den kommande tiden kan du förverkliga dig själv. Som den trogna läsaren vet har Saturnus och Solen redan intagit position i tecknet. På juldagen sällar sig vackra Venus till de andra och tillsammans bildar de härlig kvartett. Venus närvaro gör livet lite glittrigare och njutbarare och din attraktions och mysfaktor stiger enormt. Du drar till dig positiva människor och händelser.  Bara det är ju en anledning att lägga champagnen på kylning för detta är en tid att fira. Nyårshelgen blir underbar.

Årshoroskop för Stenbocken 2018

Vattumannen

God fortsättning, kära Vattumannen. Det är en så skön och avslappnad energi som är runt dig nu och ifrån juldagen har vi hela fyra sköna planeter i ditt drömska 12:e hus. Underbart! Vi har många långs sköna dagar framför oss och du gör klokt i att bara slappna av och njuta av livet. Kul nu är att eldiga, motiverande Mars och Jupiter befinner sig i kvadratur till allt som är du vilket är stimulerande, nytänkande och ger intressanta inputs och synvinklar i diskussioner. Alternativt kan energin omvandlas till nytändning och passion i relationer.  Kärleken och samvaron med dina nära och kära är ändå det som är viktigast för dig.

Årshoroskop för Vattumannen 2018

Fiskarna

God fortsättning, kära Fiskarna. På juldagen träder Venus in i Stenbocken och ditt 11:e hus där redan Solen, Saturnus och Pluto väntar. Du kan lätt känna att det blir för mycket traditioner för din smak och jordbundna långsamma energin är helt OK men kanske inte optimalt för dig. Å andra sidan – det är inte mycket du kan göra åt det så det är lika bra att bara låta sinnet glida över till  Auto-Pilot-Recreation-Mode och satsa helhjärtat på att ha det mysigt. Under den kommande månaden kan du komma att längta efter att umgås med stimulerande, likasinnade människor. Låt dig inte begränsas. Det är en fin tid för att knyta kontakter – även online eller på resor.

Årshoroskop för Fiskarna 2018