Horoskop – vecka 6

Full-Blood-Supermoon-Total-Lunar-Eclipse-In-Leo-

⭐️VÄDUREN

Det är en löftesrik pangvecka ligger framför dig och du gör klokt i att sjösätta dina planer nu under dessa aktiva stjärnor. Din styrare Mars befinner sig i eldiga Skyttens tecken vilket förstås ger viljan, lusten och initiativet. Utmanande, vaket och coolt kan man säga och nu får du lätt massor av saker gjorda. Under fredagen träder också Venus i in ditt stjärnecken! Tjoho! Underbara nyheter faktiskt för detta är två starka indikationer på att såväl kreativiteten som dina tjusarförmågor ökas. Härifrån förgyller ditt liv nu i hela fyra veckor framöver. Vi har en tilltagande måne på gång som gör att skeendena utvecklas, växer sig starkt fram till på söndag när processen kulminerar. Det blir en het helg som går i passionens tecken och gör ditt hjärta vidöppet och kärleksfullt och därför också sårbart. På söndag morgon blir månen full i ditt kreativa 5:e hus i Lejonets tecken.

⭐️OXEN

Det är på den yrkesmässiga arenan som det kommer att hända massor för dig under de kommande veckorna. Inte en enda planet är retrograd + Uranus närvaro i ditt tecken ser till att förändringsvindarna griper tag i dig. Naturligtvis är du inte ett rö för vinden för det är du själv som bör ta tag i taktpinnen och leda utvecklingen åt det håll du önskar. Vad har du för drömmar, tankar och planer och hur ska du nå dina mål? Ensam är inte starkast så tala med dina vänner. Med Venus och Merkurius i ditt 11:e hus vinner du på att räcka ut en hand emot andra och kanske använda dig av dina kanaler och sociala nätverk för att nå fram.
Under fredagen glider Venus in i hårt arbetande Väduren vilket bidrar till bilden av att du får rulla upp ärmarna och ta tag i ditt liv. Under söndagen infaller fullmånen i ditt 4:e hus som förstås för tankarna till grunden, basen och hemmet.

⭐️TVILLINGARNA

Tjoho! Det är en härligt rolig och rörlig vecka som väntar när du kommer att kunna känna dig som fisken i vattnet och lätt kunna navigera igenom den sociala djungeln. Allt pekar på sociala framgångar, Solen är nu i ditt äventyrliga, glittriga 9:onde hus vilket riktar din energi utåt. En nyfiken, glad och positiv stämning runt dig finns runt dig och det är en superbra position för den som vill träffa vänner, resa eller bara ha kul. Man kan säga att universum ger dig grönt ljus för allt så är roligt, flirtigt skoj och underhållande. Den öppna energin är med redan ifrån start eftersom den tilltagande månen rör sig igenom ditt tecken fram till onsdag kväll. Möten, nya bekanta och kanske även en liten flirt kan man tänka sig nu. Se till att utnyttja superflödet till max kära Tvilling. Under torsdagskvällen kommer du att kunna känna av att dina känslor blir allt hetare, mer intensiva än du är van. Den maxade energin som kulminerar när månen blir full under fredagen i ditt 3:e hus, som andas kommunikation.

⭐️ KRÄFTAN

Du befinner dig i en process när det är viktigt att fundera över hur du fördelar dina gracer, vad som är viktigt för dig och varför. Solen befinner sig i ditt djuplodade, psykologiskt inriktade 8:e hus vilket förstås tydliggör processen. Här kan livet kretsa runt passion och kärlek, om din innersta psykologiska utveckling men också konstigt nog om pengar och finans. Risktagande är ju knappast din melodi Kräftan men Jupiters närvaro i horoskopet gör att jag ändå funderar över vilka härligheter som är på väg åt ditt håll som hans närvaro uppmuntrar till investeringar och förbättringar. Tänk om du verkligen skulle våga lite mer – kanske satsa på ett aktier eller annan långsiktig satsning? Under dessa stjärnor kan du förvänta dig framgång, utveckling och tur. Att Venus under fredagen glider in i Vädurens tecken är också positivt och njutbart för dig. Under söndagen blir månen full i Lejonets tecken och ditt 2:a hus vilket även den för tankarna just till dina personliga värderingar, hur du värderar din tid och fritid.

⭐️LEJONET

Dina tankar kan ta sig lite mörkare tongångar när budbäraren Merkurius under måndagen går in i Fiskarnas och ditt mystiska och faktiskt även psykologiskt snåriga åttonde hus. Hm, ja du kommer att behöva vänja dig vid den här positionen eftersom Merkurius p grund av en retrograd period blir kvar här ända till den 11/4. Positivt sett kan du se detta som gratis psykoterapi för du kan komma att älta och bearbeta massor nu. Nu kan det låta som att du går in i en dålig tid men det är inte sant. Visst, den ovan beskrivna processen pågår men.. Vi har väldigt mycket kul på gång här samtidigt som är superbra för dig. Det är så mycket positiva vibbar runt dig nu. Det kommer dels av att Solen lyser upp allt som är du nu och två veckor framåt men också av Mars eldiga position i Skytten. Under fredagen smyger Venus in i eldig Väduren vilket också är toppen för dig. Bäst av allt där dock skeendena under veckoslutet när månen under söndag morgon blir full i ditt tecken. Det här är förstås årets enda fullmåne i ditt tecken och det betyder i klartext att det är ”prime time” för dig nu. Allt som har med kärlek, relationer och gemensam glädje. Passa på att komma ut och träffa folk alternativt bjuda hem dina favoritmänniskor till dig. Ditt hjärta är vidöppet och kärleksfullt och det kan hända avgörande saker på kärleksfronten nu. Njut!

⭐️ JUNGFRUN

Solen lyser nu upp ditt 6:e hus där du känner dig hemma och trivs. Här kommer dina ämnen i fokus: arbete, välbefinnande, hälsa, kost och dagliga vanor kommer i fokus. Generellt är det så fina vibbar runt dig nu när din styrande planet Merkurius träder denna måndag in i Fiskarnas tecken och kommer därmed att stå mitt emot allt som är du! Härligt Du står inför en av de sällsynta tillfällen då livet präglas av en finstämd, sensuell vibration. Nu befinner sig Venus i Fiskarna i ytterligare fyra dygn så det är en riktigt positiv och lovande tid som väntar. Det är kommunikation och umgänge med din närmsta krets som ger dig den största glädjen nu. Du har 16 dagar på dig nu när allt bara funkar på alla nivåer. Den 17/2 vänder Merkurius retrograd och då är det inte existensen lika självklar och enkel längre. Lagom till helgen laddar universum upp för en kärleksfull och hjärtöppnande fullmåne i Lejonet. 9/2 kl 08:33 är den exakta fullmånen och den landar i ditt 12:e hus.

⭐️ VÅGEN

Är det något du vill ha gjort, avtalat och fixat så rekommenderar jag att du får det gjort under de kommande två veckorna när universum ger oss fri lejd. Alla planeter är synliga på himlen, och går i direkt riktning så här finns inte ett enda hinder – tvärt om.. välgöraren Jupiter är i kvadratur till dig och med den positionen kan han skänka tur och underbar utveckling. På fredagskvällen glider din styrade planet Venus in i Vädurens tecken och på så vis hamnar mitt emot dig vilket ger en fin stämning till allt härifrån och en hel månad framåt. Ja, hon kallas ju inte lilla lyckan för intet. Här kan du förvänta dig att charmen infinner sig, att din karisma är på topp och att saker och ting bara löser sig. Veckans höjdpunkt infaller på söndag morgon när månen blir full i Lejonets tecken och ditt 11:e hus.

⭐️ SKORPIONEN

Veckan börjar lugnt och behagligt med månen i Oxens tecken men låt dig inte luras av detta stilla lunk för vi har en tilltagande måne nu som dag för dag fram till kulmen, söndagens fullmåne växer sig allt mer intensiv, spännande och faktiskt även oförutsägbar. Det är ju förstås Uranus närvaro som gör detta och det faktum att det mellan dig, Solen i Vattumannen, Månen i Lejonet och Uranus bildas starka energier. Bästa sättet att närma sig denna tid är med ett öppet sinne och ett leende på läpparna. Det kan vara att du kommer till en punkt där det är klokast att ge upp och slå in på ett annat spår. Det här är överraskningarnas tid men det är också ett superbra tillfälle att skapa och få saker ur händerna. Merkurius skiftar under måndagen över till Fiskarnas tecken där han vänder retrograd den 17/2. Bäst att smida nu medan järnet är varmt. Detta är utan tvekan årets bästa tid att uträtta stordåd.

⭐️ SKYTTEN

Din vecka börjar stabilt som planeterna är ovanligt gynnsamt utspridda i de fyra elementen, alla är i direkt riktning och dessutom synliga på himlen. Med andra ord befinner vi oss nu i en av dessa ovanliga tillfällen per år när allt bara funkar och rullar på. Mars befinner sig i Skyttens tecken vilket ger dig bra fart, inspiration och kanske även saltad med lite ilska. Hm, det vet du ju, att en arg Skytt är en högpresterande sådan så välkomna även den känslan och jobba med den. Nu lyser solen upp din kommunikationshörna vilket gör detta till en gynnsam tid för att kontakta andra, sätta igång saker och kanske planera inför framtiden och smida planer. Livet bör vara fullt av rörelse och din skalle fylld av tankar och visioner. Positivt för dig är att Merkurius nu skiftar tecken till Fiskarna där han assisterar dig på bästa sätt. Söndagens Lejonfullmåne infaller i ditt nionde hus som just handlar om inre och yttre resor, utvecklings och nya influenser.

⭐️ STENBOCKEN

Äntligen har månknutarna börjat röra sig igen och därmed är sista resterna av eklipssäsongen bortsopade. Saturnus och Pluto har nu lagt hela två grader emellan sig, vilket kan tyckas lite men det tillåter ändå att du kan få in lite luft, dra ett djupt andetag och känna dig befriad. Det är en intressant vecka som bjuder på ett nytt upplägg eftersom Merkurius och Venus intar nya positioner. Den stora tilldragelsen nu är dock den tilltagande fullmånen som växer sig allt större under veckan för att på söndag morgon kulminera i en fullmåne som skär igenom ekonomiska finansieringsaxel där även dina personliga värderingar och faktiskt också självkänslan kan sitta. Vissa Stenbockar kan känna av en molande oro och vilja försäkra sig att alla planer går vägen. Jobba med ”attraktionslagen” och sätt din tillit till att Venus nya position i Väduren faktiskt stärker upp dig och ger dig roliga samarbetsmöjligheter och även kanske yrkesmässiga förfrågningar.

⭐️VATTUMANNEN

Solen gynnsamma position i ditt tecken gör dig förstås till huvudrollsinnehavare i alla sociala sammanhang. Passa på att visa dig lite extra på styva linan, ansök, flirta, prat och håll dig framme och ta för dig på livets smörgåsbord och alla möjligheter som faktiskt kan fladdra förbi här. Vi har en tilltagande måne som dag för dag växer sig större och starkare. Det där ökar som vanligt trycket i händelseförloppet och under lördagsnatten strax före den exakta fullmånen i Lejonet på söndag morgon kl 08:33 kan vissa uppleva en upprymd stämning och eufori medan andra kan uppleva skeendet som övermäktigt. Denna fullmåne skär igenom Vattuman/Lejonaxeln och här kommer du själv, din person, vilja och önskningar i fokus samtidigt som detta med kärlek och relationer också uppförstoras och blir akut. Singel eller i par? För mången Vattuman är detta en vändpunkt som ger dig möjlighet att öppna hjärtat och nå riktigt djupt känslomässigt.

⭐️  FISKARNA

Hoppas att du har kunnat njuta av den tid Venus fått sprida sin magiska strålglans i tecken och än är det inte över. Ytterligare fem dagar av hennes sötma innan hon på fredagskvällen drar vidare in till grannen. Men låt oss inte fokusera på det utan lev i nuet och ta chanserna som kommer för det är synnerligen bra vecka som vankas. Det är din tid att vara underbar och älskad av alla. Under måndagen kliver budbäraren Merkurius in Fiskarna och här skapas ett roligt, flirtigt och härligt flöde. Universum håller en lucka öppen här för oss människor att sköta våra förehavanden utan gnissel. Du kanske vill förverkliga några drömmar, boka in en resa eller ta annat steg som gör dig glad. Passa på att få ditt gjort nu under de kommande två veckorna innan Merkurius vänder retrograd den 17/2. Hela den manövern gör att Merkurius blir kvar på dina breddgrader ända fram till en bit in i april.