Horoskop – Vecka 7

 

Astrologiska förutsägelser för vecka 7

12 – 18 februari 2018

Väduren 

Det blir en lite trög start på veckan eftersom vi befinner oss i mörkermånens tid, så universum ger oss inte någon energipåfyllning alls. Under måndag/tisdag passerar månen igenom Stenbocken och bildar därmed aspekter till Pluto och Uranus vilket kan vara båda utmanade och påfrestande. Men.. på onsdagskväll väntar vi en energigivande, vederkvickande och jättehäftig nymåne i Vattumannen – som innehåller allt – en förmörkelse dessutom.  Det är såklart en nystart som fungerar som ett energipiller och härifrån kommer saker att dra igång. Eftersom vi befinner oss förmörkelsetider kan vi förvänta oss att precis vad som helst kan hända i såväl våra personliga liv som i de stora världsliga skeendena där det kan bli skakigt framöver. Detta kan synas extra mycket i världsekonomin. Fram emot söndag utför kosmos ett av sina förvandlingstrick och vi går in i Fiskarnas energi.

Oxen 

Nu kära Oxe, är du din egen lyckas smed. Du är målmedveten och det jobb som du lägger ned nu blir såväl uppmärksammat som uppskattat. Nu är dock stunden kommen att ta framtiden i egna händer och se till att allt utfaller till din fördel – vilket för många av er också kan innebära att faktiskt byta arbetsplats eller karriär helt och hållet! Att satsa allt, satsa kallt på att komma ett steg uppåt eller vidare nu bör vara högsta prioritet för dig. Det är idel flitiga och strävsamma energier runt dig och onsdagens nymåne kan vara startskottet till din nya framtid. Nymånen är ju samtidigt också en solförmörkelse – så om startskottet är nu – så förväntar vi oss att du ska ha förverkligat dina drömmar om max sex månader härifrån. Vad sägs Oxen?

Tvillingarna 

För dig, glittriga människa är det här en kul vecka faktiskt som man skulle kunna se som en hyllning till luftens element och alla smarta lösningar och tankar.  Din styrande planet Merkurius och Solen håller hov i ditt utåtriktade, nyfikna 9:e hus. Kul! På onsdagskvällen infaller Månens möte med Solen – nymånen och solförmörkelsen också där.   Det här ger en uppiggande, i värsta fall också omskakande nystart. Det här är startskottet till underhållande (6 månader lång) period när resor, sociala happenings, roliga möten och sammanträffanden kan äga rum. Du vill förkovra dig och utvecklas. Om du känner dig mogen att ta ett kliv framåt och uppåt i din karriär kan detta mycket väl vara rätt tillfälle för dig att förtydliga dina avsikter och mål. Många av er får lust att studera och lära sig något nytt. Till helgen ändras energin helt när Solen och Merkurius träder in i mysiga Fiskarna.

Kräftan 

Väldigt påtagligt och även lite jobbigt kan det vara när månen passerar över Pluto och sedan kvadratur till Uranus under måndag/tisdag. Självklart missar sensitiva du inte den detaljen. Månen skiftar sedan över till Vattumannenens tecken och där den sent på onsdagskväll bli ny. Samtidigt bildas en solförmörkelse, en nymåne och dessutom drar det kinesiska nyåret går igång här. Det pumpas in massor av ny energi vid ett sådant tillfälle och tiden är nydanade, oförutsägbar och kanske inte ens stabil. Detta märks förstås mer i de stora skeendena än i våra privata liv. Det är full aktivitet i ditt finansiella 8:e hus och det är bra tid för den som vill ordna saker rörande pengar, delad ekonomi och affärer. Om du letar efter möjligheter, nytt jobb eller likande skulle nymånen (och de kommande 6 månaderna) vara tiden då du får ett intressant erbjudande eller förslag som faktiskt kan förändra din ekonomi långsiktigt.

Lejonet 

Hjärtefrågor, kärlek, vänskap och relationer är alltid viktigt för dig Leo.. Romantiska du är ju känd för att vara zodiakens varmaste och mest kärleksfulla person. Stjärnorna utlovar de allra bästa förutsättningar för fin utveckling i kärlekslivet. Den här veckan känns lite extrem för nu pekar verkligen allt åt samma håll. Vi har alla hjärtans dag den 14/2, dagen därpå en romantisk nymåne som just infaller i ditt tvåsamma, relationsorienterade sjunde hus. Denna nymåne + förmörkelse implicerar att det är utveckling på gång, nya steg att ta just på relationsfronten. (Så härifrån och sex månader framåt kan det komma att hända grejer). Så, singeln kanske möter just den personen som du vill ändra din relationsstatus med – eller ni andra kanske tar andra viktiga steg i era relationer. Det ser sannerligen bra ut.

Jungfrun 

I snart en månads tid har Solen lyst upp ditt flitiga sjätte hus och man kan ana att du haft massor att göra. Kanske har livet erbjudit mer arbete och mindre vila, njutning och klackarna i taket? Det är sista veckan med det här supersmarta, effektiva temat men innan vi byter tecken bildas en häftig nymåne + förmörkelse i ditt sjätte hus. Wow! Det sjätte huset handlar också om hälsa, så dagliga rutiner och helande. Det här nymånen kan faktiskt komma med nya möjligheter och chanser inom arbete, hälsa och träning. Som ett välkommet vitaminpiller. Mysigt att notera är att vackra Venus nu smugit sig in i ditt romantiska sjunde hus och därifrån skickar hon rosenfärgade strålar åt ditt håll. Det passar perfekt såhär lagom till alla hjärtans dag. På söndag genomför universum ett förvandlingstrick igen när Solen glider över i Fiskarnas sfär och ditt relationshus. Alldeles snart är det härliga processer på väg i ditt liv, Jungfrun!

Vågen 

Den kommande veckan ser ut att innehålla allt i lagom dos och ditt jobb rullar på som på räls. Det område som uppmärksammas lite extra nu är förstås dina relationer som ser extra blomstrande och härliga ut. Tillhör du dem som firar alla hjärtans dag är det bästa tänkbara energi som råder. Dagen därpå infaller nymånen och förmörkelsen i ditt passionerade 5:e hus. Hm, det här är verkligen spännande för det är inom saker som rör det 5:e som du kan förvänta dig en nytändning de närmaste 6 månaderna – vilket är kärlek, kreativitet, sex, glädje, skapande och barn! Wow! Så ge magin som osökt finns runt dig en chans! Bjud hem den du tycker om eller se till att ta dig ut och träffa människor. Det är så härlig energi och ett gyllen tillfälle och lära känna nya människor eller att umgås med sina närmaste.

Skorpionen 

Onsdagens nymåne och solförmörkelse landar i ditt fjärde hus – dvs hemmet. Vilket implicerar att det kan vara dags för dig att härifrån och sex månader framåt ta itu med något som rör din bas och hemmafront. Hm, om du inte kommer på direkt vad det är så kanske det kommer at visa sig vad som avses. Det kan vara allt ifrån renovering i ett befintligt hem till att fundera över om du verkligen bor precis på den plats där du har den största potentialen att vara lycklig?  Ja, du har ju så fantastiska transiter i år – med Jupiter vid din sida och snart (ifrån maj månad) även Uranus. Sammantaget kommer dessa stjärnor ge dig precis all den uppbackning du behöver för att våga ta de nödvändiga stegen. Det är så häftigt! Vad tror du Skorpio? Är du redo för att ta nya kliv och förverkliga nya eller gamla drömmar?

Skytten 

Heta Mars fortsätter sin färd genom ditt tecken vilket förstås kan vara både roligt och motiverande men han är explosiv av sig och bör hanteras med en viss varsamhet. Det ka lätt bli så att det blir för mycket av det goda så ta lite extra väl hand om dig själv nu och tacka inte bara automatiskt och tidsoptimistiskt ja till allt som erbjuds nu. Onsdagens nymåne och förmörkelse landar i ditt kommunikativa 3:e hus som står för kommunikation – men också grannar, vänner och släktingar. Härligt! Ensam kanske inte alltid är starkast? Var öppen och välkomna såväl dina nära och kära i ditt liv som de nya människor som du lär känna någonstans härifrån och de kommande 6 månaderna. Det är ett nytt socialt flöde som drar igång. Underhållande, intressant och utvecklande Skytten! På söndag flyttar Solen och Merkurius in i Fiskarnas tecken och du går in i en mysig period.

Stenbocken 

Under måndagen smyger Månen i ditt tecken och på kvällen passerar hon Pluto och sedan även Uranus – vilket kan skapa ett riktigt knepigt tillfälle. Det är den allra sämsta tiden att diskutera personliga eller svåra ämnen. Men det gäller bara kvällen och natten så det är inte särskilt svårt att undvika drama om man går och lägger sig och drar täcket över huvudet. Onsdagens nymåne + förmörkelse infaller i Vattumannens tecken och i ditt ekonomiska andra hus. Förmörkelser har tendens att visa lite längre trender så härifrån och sex månader framåt finns möjligheter för dig att hitta gynnsamma ekonomiska lösningar som kan finansiera dina drömmar och hjälpa dig att få ett gynnsamt flöde i din ekonomi. En sak du ska ha i minnet kanske innan du gör allt för drastiska saker Stenis, är att Uranus kommer att byta tecken i maj månad och att många astrologer världen över varnar för att ekonomin kan vara väldigt instabil här i vår – särskilt runt mark, hus och finans.

Vattumannen 

Det här är sista veckan som Solen befinner sig i ditt tecken Vattubärare, men den droppar inte bara stilla av den här gången. Innan skiftet till nästa tecken bildas en härlig, motiverande och energigivande nymåne på onsdagskvällen och den garanterar att DU blir den som händelserna kommer att cirkulera runt. Cool! Det innebär att du erbjuds chanser. Kanske är det en ny inriktning du vill slå in på? Nya intressen, ett nytt jobb eller kanske en total make over? Nymånen utlovar nämligen en ny start och i ditt fall är denna nya början väldigt tajt förbunden med dig själv, den du är eller vill vara. Se detta som en möjligheternas måne! Under de kommande 6 månaderna kommer universum att stå dig bi i din strävan. På söndag lämnar Solen och Merkurius ditt tecken och träder in i ditt pratglada tredje hus istället. Kul det med!

Fiskarna 

Det är magiska, mysiga vibbar på gång nu för Venus rör sig igenom ditt tecken nu! Härligt! Hon närmar sig Neptunus och de bägge gudinnorna stärker varandra under de kommande veckorna och för dig kära Fiskarna är detta riktigt goda nyheter. Onsdagens nymåne + solförmörkelse landar i ditt 12:e hus där den kan vara dig behjälplig med utrensning av allt möjligt som du inte behöver längre. Kasta, rensa ut och bered plats Fiskarna! Det måste finnas utrymme för det nya att kunna komma in i ditt liv! Detta kan du symboliskt se ifrån den minsta detaljen som att kasta grejer och vanlig städning till den vidaste bemärkelsen i ditt personliga välbefinnande, andliga och personliga utveckling. Solen träder in i ditt tecken på söndag tillsammans med Merkurius och då är din tid på året kommen. Du kommer att stråla och njuta!