Hur kan man skåda in i framtiden?

 

tumblr_ltptepkGCv1qe6mn3o1_400

När jag gör träffar en klient så använder jag olika typer av horoskop. Utgångspunkten är förstås alltid födelsehoroskopet – för det är ju grunden i all astrologi.

Jag kollar förstås också vilka transiter som är på gång runt den människa som är objektet för min granskning – kunden alltså.💖 Detta är det allra vanligaste sättet för att se skeendena i detta nu, för att kolla in vad det är för olika energier som påverkar i stunden.  Astrologin kan inte säkert förutsäga vad som händer i en människas liv – men det kan visa på olika tendenser och val. Men vad som verkligen sker i ditt liv – det är faktiskt du själv som bestämmer. 

Transiter visar hur planeterna står på stjärnhimlen i detta nu och i vilka banor de kommer röra sig i den närmaste tiden. Det är om detta jag talar i min veckoprognos ”På Himlavalvet”.  Det är ögonblickets horoskop.  Man studerar den påverkan/influens som nuet har på oss dödliga.

Transit och progression är de tekniker jag använder för att blicka in i framtiden. Genom dessa tekniker studerar hur vi utvecklas och saker och ting kan ändra sig. Jag använder främst främst sekundär progression och solbåge progression.

Sekundär progression ( ”en dag för ett år”) är gammal välbeprövad metod som används för att förutsäga utvecklingen i en människas liv. Detta är dock inte det enda sättet som astrologen använder. Solbåge horoskop (Solar Arc) och sekundär progression är de allra vanligaste teknikerna som används för att kunna skåda in i framtiden.

Båda metoderna är bra men det finns skillnader. Använder du sekundär progression så rör sig de yttre, de långsamma planeterna knappt ur fläcken. Vid  Solbågehoroskopet  däremot så räknas alla planeter fram, vilket ger fler variabler och mer tolkningsmöjligheter.

ladda ned (34)Kända astrologen Noel Tyl författaren till har gett ut flera böcker i ämnet bland annat Solar Arcs: Astrology’s Most Successful Predictive System.

Han är av den uppfattningen att vi nutidsmänniskor som lever i denna i den föränderliga tid vi lever behöver ha tillgång till snabbare uträkningar för att kunna matcha de snabba skiften som äger rum i våra liv. Förr i världen så levde man mer med en partner och hade kanske samma jobb hela livet och fick guldklocka och allt. Solbågehoroskopet snabba skiftningar åskådliggör bättre de hastiga skiften som skilsmässor, byte av arbete och flytt exempelvis. Det där var ju otänkbart tidigare säger Noel Tyle i sina böcker.

513tqW39IWL._SX258_BO1,204,203,200_