Horoskop – Vecka 14

Astrologiska förutsägelser för tiden 1/4 – 7/4, 2019

⭐️ Väduren

Den här veckan skruvas verkligen händelserna upp för dig och du kan förvänta dig en underbar tid. Det där tröga, tunga känslan som kan ha funnits med i bilden släpper faktiskt greppet – det blir lite bättre och bättre dag för dag men är förstås allra bäst till helgen när du kan se din stjärna glimma till.

Det är förstås inte bara en enda grej som gör att allt bara blir bra i ett trollslag utan det är flera faktorer som är med där. Huvudsakliga orsaker till att lyckan vänder och att du äntligen tar dig ut ur fiskträsket är flera – att din styrare Mars går in i Tvillingarna kommer att göra susen. Här får Solen den uppbackning som behövs och du vips, kan du känna att energin kommer tillbaka.

Nymånen i Väduren den 5/4 ser till att du får ny snurr på saker och ting så är det något du väntar på, ska du se att allt lossnar därifrån.. Flirt, romantik, framgång, nystart.. det är bara något av det du kan hoppas på nu.

⭐️ Oxen

Jag kan tänka mig att du inte är ledsen över att hetsiga Mars lämnade ditt tecken i söndags. Avsaknaden av spänning kan göra att det känns lite tomt först innan du inser att det är tystnaden och det faktum ingenting larmar i kroppen som gör att dina stressnivåer sjunker. Det är ett sundare förhållningssätt som du har till arbetet och allt som händer runt dig. Sätt dig själv och din hälsa i första rummet Oxen. Det är lugn, ro och förhoppningsvis våren och kärleken som väntar på dig nu.

Din lyckliga stjärna Venus, Neptunus och Merkurius håller alla hov i ditt utåtriktade 11:e hus där du verkligen kan använda detta superflöde genom att skriva, jobba med sociala media och uttrycka dig. Äntligen lossnar det i kommunikationen och saker som har suttit fast gå lekande lätt. Öppna ditt hjärta och sjung ut om allt det du har burit inom dig. Ja, Merkurius är också köpenskapens gud så det kan mycket väl vara så att en affär du väntat på kan gå igenom nu. Fredagens nymåne i Väduren är oerhört motiverande och inspirerande. Att den infaller i ditt 12: hus påverkar din fantasi, kreativitet och drömmar.

⭐️ Tvillingarna

Igår dundrade krigaren Mars in i ditt liv och han om något vet att skapa påtagliga händelser. Det där fullt ös – medvetslös – det måste vara Mars paroll. Det här betyder att de kommande sex veckorna av ditt liv kommer att kunna erbjuda allt du vill ha. En kanske inte fullt lika populär biverkning av Mars är att han inte är smidig och kan utan att blinka skapa konflikter. Var realistisk – man kan inte ändra på massor av saker i sitt liv och förvänta sig att alla runt omkring dig kommer att applådera varje beslut du tar. Ibland tycker människor helt enkelt olika. Tänk på att om det är närstående som inte håller med dig är det troligtvis för att de älskar dig och vill skydda dig ifrån förändringar.  Det är troligtvis de själva som är rädda att det ska gå dåligt för dig – inte du själv. Fredagens nymåne infaller i ditt utåtriktade 11:e hus. Toppen! Du är allas vår underhållande sociala fjäril kommer att möta massor av människor och ha jätteroligt nu. Din styrare Merkurius vandrar sida vid sida med Venus och Neptunus nu och det kan komma att ske riktigt bra grejer med din karriär nu.

 ⭐️ Kräftan

Veckan smyger igång och vi befinner oss i en tid med avtagande måne/mörkermånefasen och energin är kanske inte 100% såhär under veckans första dagar. Däremot är det massor av känslor och vilja som bubblar inom dig..

Men.. ju längre in i veckan vi kommer så kan du känna att allt bara blir bättre och bättre. Jobba med att medvetandegöra exakt vilka processer och tankar som är igång. Du kan behöva att släppa vissa av dessa föreställningar om hur livet är som gjort att ditt liv inte är så fruktsamt och givande som du önskar. Vi väntar en oerhört roligt, motiverande och inspirerande nymåne fredagen den 5/4. Det här är årets bästa tillfälle att göra en månritual – eller på annat sätt tydliggöra inför dig själv vad du vill bli av med och vad du önskar in i ditt liv.

Fredagens hejdundrande fullmåne kommer att äga rum i ditt 10:e hus som ger ett skjuts till din karriär. Härifrån kommer alla planeter vara oerhört starkt placerade och du har förmåga att påverka ditt liv positivt. Samtidigt har du Merkurius, Venus och Neptunus som  vistas i ditt 9:e hus och vill dra dig iväg på spännande äventyr och starka upplevelser.

⭐️ Lejonet

Hurra Lejonet! Jag känner mig så glad att få berätta att världen nu kan lösgöra sig ifrån den väldigt starka Neptuniska energin som varit aktiv och förhärskande i allas våra liv ända sedan slutet på februari. Men, nu har vinden faktiskt vänt! Mars intog igår en ny position i Tvillingarna och därifrån ger han din styrande planet Solen den uppbackning som behövs för att ditt liv ska bli optimalt! Det är så roligt och verkligen inte en sekund för sent.

Yrkesmässigt finns det strider att utkämpa och kanske, kanske kommer drömjobbet ut på marknaden nu så håll dina ögon öppna för nya möjligheter. Att faktiskt lämna skeppet och börja på ny kula är knappast lojala Lejonets stil – men i stunder som dessa hoppas jag att du ska vara mer lojal med dig själv och bry dig mindre om hur dina kollegor ska känna.

Fredagens superhäftiga nymåne är så oerhört positiv. Den infaller i ditt äventyrliga 9:e hus, motiverar, inspirerar och ger dig lusten att vilja ta dig vidare, kanske utvecklas, resa eller lära nytt. Massor av nya idéer och tankar sprakar i ditt huvud. Den eldiga känslan nymånen ger är precis vad du behöver för att känna att du lever! Njut!

⭐️ Jungfrun

Åh, det är verkligen en härlig vecka som ligger framför dig! Din styrande planet Merkurius vände rätt förra veckan och nu seglar han, Venus och Neptunus ytterst nära varandra igenom ditt 7:e relationshus. Härligt! Nu när planeterna går åt rätt håll kan massor av bra grejer hända i ditt liv.

En bidragande orsak till all denna positivitet är förstås också Mars som genom sin nya position i Tvillingarna aktiverar hela horoskopet och får saker att hända. Härligt! Alla de rörliga tecknen kommer att uppleva ett positivt lyft under tiden mellan 5/4 – 20/4.

Fredagens nymåne tillhör den pigga, igångsättande sorten den landar i ditt 8:e hus so har många betydelser – men en av dem är vad du kan få av andra. Det kan faktiskt handla om kärlek, om hjälp på alla möjliga sätt – ekonomiskt bland annat, men också kärlek och passion.

⭐️ Vågen

Kära Vågen, du minns väl att du denna härliga och livsbejakande vår får vara med om något så spännande och ovanligt som en tid som erbjuder hela två fullmånar i ditt tecken. Det här skapar en supersocial, mysig tid när dina känslor, din förmåga att attrahera och dra människor till dig ökas oerhört. Din gudinna och lyckliga stjärna Venus befinner sig i Fiskarna tillsammans med Neptunus och Merkurius och i detta sällskap kan hon verkligen uttrycka sig och ge dig det allra bästa. Venus älskar att vara i kreativitetens och glädjens boning i ditt 5:e och även detta bidrar till den positiva bilden. På fredag kan bjuder universum på en hejdundrande, motiverande, inspirerande och härlig nymåne i Väduren. Nymånen den 5/4 startar ett helt nytt månvarv, den så det är runt kärleken och det sociala livet med människor som allt händer för dig. Wow.. det här är så att säga mittpunkten emellan dina fullmånar. Här kan du få saker att hända även ekonomiskt eller i yrkeslivet. Men främst är det dina relationer som påverkas väldigt positivt härifrån och fram till 20/4. 

⭐️ Skorpionen

Uranus befinner sig i Oxen, dvs mitt emot dig, och det är en kaxigare version av dig vi kommer att få se utvecklas under de kommande åren – men för all del, processen är redan i full blom. Du vill ha ut mer av dina relationer, av livet och av världen. Din utveckling går oerhört fort och du plockar lätt i nya intressen, tekniker och hela du expanderar och blir den där människan som kanske bara du själv visste dolde sig där inuti ditt innersta väsen. Fredagensnymåne aktiverar ditt sjätte hus för arbete och hälsa och många av er går i funderingar på att byta jobb eller kanske bara genomföra förändringar på din nuvarande arbetsplats. Ja, Skorpionen. Du kan inte vänta för hela din själ skriker efter förnyelse. Vad som än händer så blir detta inte en långtråkig vecka och det är i ditt sjätte hus (arbete & hälsa) som allt spännande kommer att äga rum. Stagnerad energi lossnar och så många möjligheter kommer till dig. Venus, Merkurius och Neptunus befinner sig alla i ditt passionerade roliga 5:e hus och man anar att det ditt romantiska liv får ett välkommet uppsving.

⭐️ Skytten 

Yes, äntligen Skytten – händer det bara bra grejer i ditt horoskop som för dig framåt och uppåt och nu rasslar det till i ditt liv. Efterlängtad action och glädje erbjuds genom att kaxiga Mars bytt tecken och tagit klivet in i Tvillingarna och ditt relationshus. Wow.. Nu aktiveras allt och man kan ana att varken kärleken eller äventyret är långt borta ifrån dig nu. Det blir som ett T-kors och även Venus, Neptunus och Merkurius aktiveras nu och fråga till dig är vad du vill ha. Fredagens inspirerande nymåne infaller i ditt sensuella, kreativa och generösa 5:e hus nu.  Det här innebär nytändning och vårkänslor och du får som du vill i kärleken nu. Allt finns inom räckhåll men det är ju tveksamt om verkligen är sugen på en relation. Tillhör du dem som vill ha lite nyheter i livet, möta nya utmaningar och kanske byta jobb så är detta bästa tiden på året att agera. Tiden ifrån 5/4 – 20/4 är årets mest effektiva tid när massor av beslut kommer att fattas. Ja, det är troligt att hela världen (utan att veta om det) väntat på just detta.

⭐️ Stenbocken

Efter en lång eventuellt ganska motig period när nästan ingenting har varit snabbt, effektivt eller enkelt är jag så glad att få berätta för dig att segproppen löses upp nu under veckan och härifrån har du alla möjligheter att påverka ditt liv och få saker att hända.

Det är så bra energi runt dig nu kära Stenbocken. Du är som alltid intresserad av att använda din energi på bästa sätt och uppnå påtagliga resultat. Att planeten Mars trädde in i Tvillingarnas tecken är generellt bra för oss alla eftersom tempot i det som händer ökar.  Det är ifrån nymånen den 5/5 och fram till den 20/4 som din effektivitet peekar. Passa på att få så mycket som möjligt gjort nu.

Du har hela tre planeter i ditt tredje hus nu.Underbart Stenis det är stunder som denna som du bör göra din vackra stämma hörd, uttrycka dig i tal eller skrift och visa världen visa världen vem du är och vad du står för. Fredagens nymåne symboliserar en ny start och härifrån pumpas positiv, motiverande och glad energi in i ditt horoskop. Och detta kan betyda nystart, på hemmafronten och ett välsignat välmående och harmoni till dig och din familj. Men å andra sidan påverkar det samtidigt din karriär och allt kan hända. 

⭐️ Vattumannen

Om du tillhör dem som har haft det övermäktigt på jobbet så finns det lättnader att hämta in denna vecka. Bäst av allt är att Mars backar bort ifrån Oxen vilket gör ditt liv så mycket enklare. Mindre missförstånd, slut med interna konflikter och mindre stress utlovas. Mars kommer under veckan att skapa en gynnsam trigon till allt som är du och med sin nya position i Tvillingarna och ditt kreativa, passionerade 5:e hus kan massor av kul saker hända..

Nymånen på torsdag eftersom planeten står så nära – i smarta 3:e huset dessutom som just handlar om kommunikation. Spännande! Det innebär nystart och motivation i allt. Bolla gärna dina tankar med andra! Tillsammans kan ni komma på riktigt bra idéer som leder dig framåt. 

⭐️ Fiskarna

Lyllo dig Fiskarna, du befinner dig alltjämt i ett vackert flöde och under dessa stjärnor kan kärlekens låga flamma upp, den kan växa sig stark, expandera och ta plats. Det är din tid verkligen att finna ditt uttryck och känna dig hel. Venus är vid din sida och med lite tur förtrollar kärlekens gudinna allt och gör livet till en skönare plats. Detta kan också bubbla upp inom dig som en lycka som kommer inifrån och det kan hända att känslan tar kreativa eller konstnärliga former eller andliga uttryck. Merkurius och Neptunus färdas tätt ihop, också i ditt tecken så det är ett massivt Fisktema Det finns en koppling till lyckans planet Jupiter och det gäller att smida när järnet är varmt. Fredagens pigga, motiverande nymåne kommer att infalla i Väduren och ditt andra hus. Det är mycket nytt som kan inträffa runt dig nu och det kan absolut innebära livsstilsförändrande saker, ett nytt jobb osv. De till att använda denna gynnsamma fas vist.