Intervju med mig..

Margareta1Hur upplevde ni fullmånen och eklipsen som ägde rum i måndags?

I mitt liv har ta mig sjutton allt hunnit hända på en vecka. Det känns som att slussarna har öppnats och allt händer!

Privat är det riktigt stora kliv som tagits så den där stänga en dörr bakom sig och öppna en annan känslan har verkligen infunnit sig. I skrivande stund säljs mitt barndomshem då det är klart att det är en kännbar händelse. Lite sorgligt förstås..  Fullmåne eklipser handlar just om en kulmination och avslut. Ja, jag blev dessutom varslad om uppsägning av min lokal i gamla stan. Ja, ingen fara alls med det – först 2024 och det gäller en sedan länge planerad renovering av fastigheten. Alla drabbas + att jag får komma tillbaka igen. Att det sker precis nu under eklipssäsongen är noterat.

Jag intervjuades i veckan av duktiga Hanna Sjöström från Damernas Värld. De som vill läsa mer om vad 2021 kommer att innebära? Klicka gärna in på länken här.  Intervju med Margareta Hedin