Jupiter i Skytten

 

Why-Ganesha-has-a-Broken-Tusk
💫⭐️ På torsdag den 8 november lämnar den gudomliga Jupiter Skorpionens sfär och träder in i Skyttens stjärntecken! ⭐️💫

Det är ett enormt energiskifte som påverkar utvecklingen här på jorden för alla. När Jupiter sanningens ljus färdades igenom mystiska Skorpionen riktades universums förstoringsglas alias Jupiter uppmärksamheten till sådant som försiggått i det fördolda. Me Too-rörelsen kom igång bara någon dag efter att planeten gått in i tecknet. Mörka teman som ofrivilligt sex och maktspel kom upp och när Jupiter satte ljus på problemen forsade sanningen ut ur människorna. Det var ett lavinartat förlopp, intensivt och infekterat och för en tid blev hela världen blev som en tryckkokare.

♐️ Jupiter i Skytten

TUR, LYCKA, VÄLGÅNG, UTVECKLING, HÖGRE MEDVETANDE.  Nu under härliga 13 månader – fram till 2/12, 2019 kommer Jupiter att befinna sig i sitt eget stjärntecken och på hemmaplan kommer han naturligtvis att fungera optimalt. Här finns inga hinder i vägen och nu riktar vi uppmärksamheten utåt och uppåt emot högre värden och det som är viktigt på riktigt. Magnifika Jupiter med sin positiva, expansiva och härliga energi hjälper oss människor att tänka nytt och bättre. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer. Expansion, flöde och medvetandehöjning bildas i Jupiters farvatten. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. Han är gränslös (förknippas med det internationella och globala) och ser inga hinder för någonting. Jupiter hjälper oss att utvecklas, nå en högre kunskap och maxa vår förståelse och uppnå ett högre medvetande! Jupiter i Skytten når framgång vid resor, utbildning, undervisning, sport, förlagsverksamhet och utländska kulturer.

🔮 Kultur och andlighet ঔ

Här i Skytten ökar den kulturella och andliga medvetenheten och naturligt riktas våra sinnen emot det som är högsta nivån av allt.

”Think Big” är grejen här för Jupiter vill att vi ska nå så långt och sikta så högt som möjligt.  Att bredda sina erfarenheter och att leva i tron på att universum är stort, kärleksfullt och välkomnande är Jupiter i Skytten i ett nötskal. Nu fördjupas intresset för filosofiska, andliga och kanske även religiösa frågor. Vi kan bli mer öppna och välkomnande för nya influenser, kulturer och människor. Känn efter vad som stimulerar, ger glädje och vad du längtar efter. Hittar du det inom dig är förverkligandet inte långt undan.

🦄 I eldtecknet Skytten är vi vad vi tänker och detta med åsikter, övertygelser och personliga uppfattningar är viktigt. Den lite mindre charmiga sidan är när ”prästen” inom oss tittar fram och vi börjar predika. Med Jupiter i Skytten är självförtroendet på topp, tilltro till livet självt och skapar vi våra egna chanser och möjligheter – det är så vi växer och kan expandera.

Vackert med den här positionen är att människor blir mer öppna och generösa, toleranta.

ঔ Om Jupiter ♃

Det tar 12 år för Jupiter att gå ett varv runt zodiaken så vart tolvte år befinner han sig hemma i sitt eget tecken Skytten. Tänk tillbaka på vad du som hände i ditt liv för 12 år, 24 eller 36 år sedan. Det kan ge en fingervisning om vad som är på väg att ske i ditt liv den här gången – eftersom Jupiter nu kommer att passera igenom samma hus som då.

15473327-lucky-symbols-horse-shoe-four-leaf-clover-and-ladybug
🍀 Perioder när Jupiter befunnit sig i Skytten
  • 24/11, 2006 – 18/12, 2006
  • 19/12, 1994 – 3/1, 1996
  • 27/12, 1982 – 20/1, 1984
Så – vilka områden är det då som kommer att utvecklas?

Jupiter är också läraren och Gurun – inom den vediska tron förkroppsligas han av guden Ganesha. Andlig och personlig utveckling är också Jupiters sfär. Han sitter aldrig still och är alltid på resande fot – utveckling, lycka, mirakel och ren och skär tur är hans område.

Jupiter står för optimism, tillväxt, generositet, glädje och överflöd. Han fixar stora och små mirakel till människorna. Jupiter ser till att vi får intressanta upplevelser och ökar kunskap och förståelse.

På det personliga planet:

Jupiter lyser upp och skänker lycka. Det är ni som är födda i Skytten tecken och i opposition även Tvillingarna kommer nu att åtnjuta Jupiters magiska krafter. Jungfrun och Fiskarna kan också komma att få del av Jupiters härlighet även om lyckodosen inte blir lika stark och påtaglig som när planeten befinner sig stjärntecknet eller mitt emot.

Alla ni som har personliga planeter i Skytten: Solen, Månen, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter eller Ascendenten eller MC i Skytten kommer att få positiva effekter av den här tretton månader långa planettransiten. Det gäller även alla ni som har någon eller flera personliga planeter i Tvillingarna, Jungfrun eller Fiskarnas tecken. Kolla också i vilket hus Jupiter faller nu för dig.. Det kan visa vilket område i ditt liv som Jupiter kommer att höja och utveckla under de kommande 13 månaderna och det är så intressant att följa.