Lite mer om UAC 2018

Ja, nu är jag äntligen hemma i Sverige igen efter 12 superintensiva dygn i Chicago. Glad, omtumlad och totalt utmattad men ack.. ett så fantastiskt äventyr jag varit med om.

24 maj inleddes UAC 2018 med en fin invigningscermoni. (United Astrology Conference äger rum vart 4:e år – i olika städer var gång). Det var mer 1500 deltagare –  200 fantastiska talare som möttes på Hotel Marriott Magnificent MilesDown Town, Chicago. Astrologivärldens absoluta elit var samlad – författarna till alla böcker vi läst befann sig där. Så oerhört spännande! 

Man höll massor av föredrag – 14 track som pågick samtidigt i olika salar, totalt 56 fördrag per dag i sex dagar + lunchföreläsningar + heldagars workshops både före och efter själva konferensen. Det var helt fantastiskt!

Dessvärre är man ju bara en person – så även fast jag utnyttjade tiden till max, gick på allt jag kunde, så var det ju inte möjligt att ens kunna se en bråkdel av föredragen. Nåväl – det man missade kan man köpa som inspelade ljudfiler från UAC – så ingenting av detta enorma informationsflöde är förlorat.

Flera av dessa människor är äldre exvis Robert Hand och Steven Forrest så jag är så glad att jag fått se dem under min livstid.

Givetvis så lyssnade jag på mina lärare Kay Taylor och Maurice Fernandez även här på konferensen. Vill ju supporta alla OPA medlemmar. 

Richard Tarnas höll en så imponerande föreläsning att jag skrev ett helt inlägg om det.  Lyssnade även till Rick Levine, Patricia Walsh, Frank Clifford, Lynn Bell, Julija Simas är några andra för att nämna några av mina absoluta favoriter. Jag är ju lite nischad emot evolutionär astrologi som ni kanske ser på valet av lärare.  Ni må tro att jag är så inspirerad, överladdad av information.

Det är dock inte så tillåtet att jaga kändisar och ta selfies med dem inne på konferensen så det har jag lyckats hålla mig ifrån- men visst kliar det i fingrarna när ens absoluta idoler, författaren till boken man lusläst från pärm till pärm går förbi.

Där fanns också en stor utställningssal där varje organisation hade möjlighet att visa sin närvaro på konferensen. Jag höll ju förstås OPA-båset varmt. Här på ovan på bilden ser ni Öner Döser- Turkiet, Maurice Fernadez – OPAs ledare och Arlan Wise från OPA board.