Mars i Fiskarna

 

Vår hjälte är nu i vattenriketOnsdag 13/5, ca kl 06:30 går Mars in i Fiskarna.

Vår krigare Vattumannens tecken bakom sig där han varit allt sedan den 30/3. Svårt läge för Mars då han tvingas till att tänka efter innan han agerar. Inte alls Mars stil egentligen. Han kommer att vara i Fiskarna från 13/5 – 28/6. De sedvanliga 6 veckorna alltså innan han får komma in i värmen och hem till sitt eget tecken Väduren.

🐠  Mars i Fiskarna..

Är om möjligt en ännu knepigare situation för vår krigare. Här kommer den eldiga planeten in i en mjuk, känslig miljö som inte fungerar alls för Mars syften.  Han kan inte uttrycka sig aggressivt och tufft här och känner sig hämmad och handlingsförlamad.

För oss människor är det dock underbart att Mars är i Fiskarnas tecken. Det kanske inte blir så oerhört mycket arbete utfört – men Mars ifrån sig svärdet och känner in, avvaktar och upptäcker helt nya sidor av sitt varande. Mars i Fiskarna slåss inte. Försvaret, initiativet och motivationen är mer eller mindre nedlagt i Fiskarna. Det är Peace, Love & Understanding som gäller.

🐠I det personliga horoskopet

beroende på var i horoskopet Mars befinner sig kan man se viljan hos en människa, hur och på vilket sätt vi tar för oss, vår energi och hur den uttrycker sig, vår sexuella natur dvs vad och vem vi tänder på, hur vi uttrycker vår vrede och vår instinktiva reaktion till det som händer runt ikring oss. Det är är källan till vår energi och gnistan som sätter igång oss. Det är kroppens energireserv. Venus styr den romantiska attraktionen men det är Mars som förknippas med den fysiska attraktionen och tillfredsställandet av driften. Mars är krigets gud och han styr Vädurens tecken men klassiskt styr Mars också Skorpionen och första och åttonde huset.

🐠 Befinner sig Mars i Fiskarna i ditt födelsehoroskop?

De som har den här positionen i sitt födelsehoroskop är oerhört känsliga, inkännande och intuitiva. De är konstnärliga, musikaliska, andliga och mysiga. Negativt är att de kan vara sega, få för lite gjort och sakna initiativförmåga och vissa utvecklar beroende eller medberoende. Tjejer med Mars i Fiskarna attraherar till män med mjuka kvalitéer – helst Fiskar.