Mars i Skorpionen

 

Mars i Skorpionen

MARS I SKORPIONEN

Sedan 4/10 har Mars varit lite på sparlåga i Vågen där han vantrivs och inte kan uttrycka sig. Eftersom det samtidigt har pågått ett ”ömsesidigt mottagande” mellan Mars i Vågen och Venus i Skorpionen har merparten av perioden ändå varit rätt okay.. men här på slutet – bedrövligt. Nej, social anpassning och de fina salongerna är ingenting för Mars.

Tisdagen den 19/11 kommer befrielsen. Nu får Mars rida in mot solnedgången och möta sitt eget rike – Skorpionen. Underbart! Här blir han kraftfull, dynamisk och igångsättande. Här kommer han till sin rätt och kan leva ut alla sina facetter av sitt ohämmade väsen.  Vi människor får inte en långtråkig minut nu! Generellt brukar Mars stanna sex veckor i varje tecken han besöker så han blir kvar i Skorpionen hela året ut.

OM MARS

Heta Mars är ju Vädurens planet i första hand men minns – klassiskt är Mars också Skorpionens styrare!

Han symboliserar drivet, motorn, motivationen i alla människor. Han är rå, het, han är igångsättande, vill framåt, viljestark, manlig, övererotisk och sexig också. Vilja, aggression, styrka, krig. Det är Mars i ett nötskal.

Han är alltid ute efter att få sina primärbehov tillfredsställda. Om han kom gående ner för gatan hade du sett honom iförd tajta läderbyxor, öppen skjorta så att hans 6-pack och välpumpade pumpade muskler skulle synas. Så – i filmer så ses han som en Action-Hjälte och det är han i våra liv också. Mars älskar att vara hjälte.

Så oavsett om du är kille eller tjej så är Mars din manliga sida.

Mars position i det personliga horoskopet visar hur vi tar för oss, på vilket sätt, och vad vi vill ta för oss av. Mars avslöjar också något om vår sexuella preferens, hur vi vill ha det i sängen och vem/vad vi tänder på. Alltså – vill du veta något om hur en människa är erotiskt så är det runt detta tema du ska fördjupa dig.

MARS VISTELSE I SKORPIONEN –

Vad kan du vänta dig av den här tiden?

Oavsett i vilket tecken han befinner sig så vill Mars göra sin grej – vilket är att skapa handlig, action och vara manlig och tuff. Han driver på skeendena och ser till att det blir lite liv i luckan.

  • Han är trubbel, krig. Han hatar lata människor och soffpotatisar.
  • Han vill att det ska hända grejer.

Ni som har solen, månen, merkurius, venus, mars eller ascendenten i Skorpionen att få känna av hans närvaro.

Om det går piskar han er framåt, får er att bli drivna, effektiva, impulsiva och han gillar krig och konflikter så var lite försiktig. Nu skruvas tempot i era liv upp ett snäpp. För den äventyrslystna kan det bli hur kul som helst! Ibland händer det att Mars fyller oss med arbetslust, ger initiativ och motivation. I värsta fall blir det så att folk tycker att du är FÖR motiverad och irriterar sig på dig. Ni kan drabbas av ilska, olyckor, bli passionerat förälskade.

Ni som är födda med Mars i Skorpionen

Han är krigare och älskar utmaningar men är oftast väldigt diskret och vill helst av allt se så normal ut som möjligt. Lite som Stålmannen ungefär. Han har en alldaglig mesig yta – för att världen inte kan hantera allt det som han representerar.  Det här är den position där Mars har sämst rykte . Det kan ha med hans begär, våld, passion, omättliga aptit, hämnd och sökande efter kickar. Han vill känna starkt och kan gå till ytterligheter för att få sin kick.  Kicken kan finnas i musiken, i erotiken, i kärleken, i sporten, den farliga leken.

Här i Skorpionen sfär så frågar Mars inte – han bara är. Jag försöker hitta ord men får bara upp gamla 90-talslåten ”I’m too sexy”. Men okay..

Till skillnad från i Mars i Väduren så har Mars i Skorpionen både hjärna, känslor som han dessutom kan kontrollera. Han är het som bara den men har ett oändligt tålamod och fokus. Vad han är så är Mars inte hämmad här. Han vet vad han vill ha. En dag.. baby, det är vad hans blick utlovar.