Mars i Väduren

 

5-Reasons-Why-Aries-is-Most-Successful-Zodiac-Sign

MARS  I VÄDUREN  –  (1 januari till 14 februari – 2019)

Mars är Vädurens styrande planet och zodiakens hjälte och krigare.  Han är Yang- energin – den maskulina kraften. Han symboliserar drivet, motorn, motivationen i alla människor.

Han är rå, het, igångsättande, vill framåt, viljestark, manlig och sexig.

Vilja, styrka, lösning – det är Mars i ett nötskal. Motstånd kan mötas med konflikt, aggression eller krig. Han är alltid ute efter att få sina primärbehov tillfredsställda. Så – i filmer så ses han som en Action-Hjälte och det är han i våra liv också. Mars älskar att vara hjälte.

Om du är född med Mars i Väduren

 

Här är Mars energi obehindrad vilket gör dig till en stark människa med blixtsnabba impulser. Oavsett vilket stjärntecken du är född i kommer denna Marsposition att ge dig tillgång till de kvaliteter som man tillskriver Väduren.

Du är driftig, handlingskraftig, pålitlig och kan leverera och kräver att se resultat. Du vill framåt i livet och är inte mycket för sentimentalitet och det förflutna.

Detta att var driven kan naturligtvis skapa konflikt med andra som inte är lika snabba. Du har stark vilja och temperament. Om ilskan flammar upp gör går den i allmänhet över snabbt. Ärlighet och direkthet är viktigt för dig.

c2900b94379039493ae5cb515e2e6c22Oavsett om du är kille eller tjej så är Mars din manliga sida.

Mars position i det födelsehoroskopet visar din personliga styrka, hur och på vilket sätt du tar för dig av livet.

Mars avslöjar också något om din sexuella preferens.  Alltså – vill du veta något om hur en människa fungerar sexuellt så är det runt detta tema du ska fördjupa dig.

TRANSITERANDE MARS VISTELSE I VÄDUREN   

Nu tillbringar Mars sex veckor i sitt eget tecken. Han ger oss energin tillbaka, påverkar viljan, lusten och får oss upp ur sofforna och ut i livet. Vi blir motiverade, vill fixa grejer nu, vara fysiska, aktiva och rörliga.  Mars kräver omedelbara resultat – vilket är handling, action och vara manlig och tuff. Han driver på skeendena och ser till att det blir lite liv i luckan.

De riktigt kaxiga aspekterna får vi se i slutet av februari 22/2 när Mars bildar kvadratur till Pluto och strax därpå den 26/2  i konjunktion till Uranus och oppositionen till Jupiter är också där. Samma dag infaller även en nymåne/förmörkelse i Fiskarna.

Ni som är födda med någon personlig planet i Väduren

Ni som har Solen, Månen, Merkurius, Venus, Mars eller ascendenten i Väduren få känna av hans närvaro starkare än andra – för han är inte diskret. (Räkna med en orb på minst 6° – före eller efter övergången).

Om det går piskar han er framåt, får er att bli drivna, effektiva, impulsiva och han gillar krig och konflikter så var lite försiktig. Nu skruvas tempot i era liv upp ett snäpp.

För den äventyrslystna kan det bli hur kul som helst! Ibland händer det att Mars fyller oss med arbetslust, ger initiativ och motivation. I värsta fall blir det så att folk tycker att du är FÖR motiverad och irriterar sig på dig. Ni kan drabbas av ilska, olyckor, bli passionerat förälskade.