Årshoroskop för alla stjärntecken 2019

facebook-2019

💫 GOTT NYTT år till ALLA! 💫⭐

Det är ett helt nytt år som väntar nu framför oss. Ett fantastiskt nytt år dessutom – ett oskrivet blad som alltid såhär års. Jag är hjärtnupen för det känns stort att blicka in i 2019 som är löftesrikt och spännande.

Jag vill tacka er alla underbara människor som runt om i världen, som följer mig och min blogg för allt ni gett mig under det gångna året! Jag är så tacksam för allt ert stöd, så mycket kärlek och support som jag får av er.

Den här bloggen är ett mirakel. Att den kunnat uppstå här hos oss i Sverige och växa sig allt större och starkare under de fem år jag skrivit beror på er alla! Det är för att ni har funnits där, läst, hejat på och gett mig stödet och förtroendet som astrologin har hittat vägen in i våra svenska hem. Tack! Jag älskar er alla för det och är glad och tacksam för att jag får dela denna resa med er – att ni finns med här och gör det hela möjligt.

♈️ Väduren 

♉️ Oxen 

♊️ Tvillingarna  

♋️ Kräftan

♌️ Lejon 

♍️ Jungfru

♎️ Vågen

♏️ Skorpionen

♐️ Skytten

♑️ Stenbocken

♒️ Vattumannen

♓️ Fiskarna