Mars & Merkurius kvadratur Uranus

 

lightning-fbJa, det var synnerligen intressant att beskedet om årets antagningar till högskolan skickades ut just den 11/7 – men det gick tydligen bra trots retrograden. (Vad var det jag sa?). Detta är väldigt explosiva datum förstås! Under den 11 och 12 juli befinner sig retrograda Merkurius endast en grad från Mars och dessa båda är samtidigt i kvadratur till Uranus.

Vi befinner oss i eklipssäsonen och nu inföll den här transiten mitt i det. Naturen gav omedelbar respons. Extremväder med åska och blixtar i Halkidi i onsdags och till och med tragiska dödsfall.⚡️🌧💥 Ja, jag anar att många andra ställen är drabbade också fast jag inte vet om det. Oväder med skyfall, åska och blixtar lite varstans i Sverige idag ser jag på kartan. ⚡️🌧💥

Som om inte det vore nog tycks det ha varit ovanligt mycket våldsdåd, skjutningar och elände i landet här under sommaren som kanske faktiskt kan kopplas till dessa ack så extrema planettransiter. 

Jag vill inte bara sprida skrämselpropaganda med mina inlägg. Man ska inte alltid tro det värsta och leva i rädsla. Att tänka att spända transiter säkert kommer att ge problem är inte konstruktivt eller bra för oss människor. Man kan vara säker på att det händer något – men lika gärna kan det vara bra grejer också. Här hemma hos mig i min familj fick tre av fyra personer jättebra nyheter. Fantastiska förfrågningar/ förslag på jobb, människor som hört av sig goda nyheter. Min son kom in på KTH och fick den tjänst han också sökt. Toppen!!

giphy (1)