Merkurius i Fiskarna

f4132a454597dc4f9409989ee0e5e841

🐬 Nu skiftar Merkurius över till Fiskarna

Vår lilla kosmiska kommunikatör Merkurius har nu tagit en helt annan skepnad när han gled in i Fiskarnas vattenrike idag den 10/2.  Detta skedde kl 11:57 och vi gör klokt i att bli van vid den här placeringen eftersom han kommer att tillbringa hela 10 veckor tecknet – ända fram till 17/4. Va? 10 veckor? Ja, det blir så för detta kommer att utgöra 2019 första retrograda period.

Under tiden som Merkurius befinner sig här så kan du som är född i Fiskarna – eller om man ska vara generös – alla ni som är födda i de rörliga tecken vara extra alerta, fantasirika, kommunikativa och utåtriktade.

🐠 Hur påverkar Merkurius vistelse i Fiskarna oss?

Merkurius närvaro vispar upp takten på pratet, flirten, humorn och dialogen. Skapar nya chanser, kontakter, möten, främjar handel, resor och all kommers. Nu när den ständigt rörliga kommunikationsplaneten färdas igenom det rörliga vattentecknet Fiskarna gynnas de viberande kommunikationen, det andliga och intuitiva sättet att ta till oss information på. Vi anar och känner in och tanken tar lätt nya svindlande former, utan att hindras av regler och normer – för i det gränslösa Fiskarna är tanken fri.

🐟 Har du Merkurius i Fiskarna?

Utmärkande för personer med Merkurius i Fiskarna är det konstnärliga sättet att uttrycka sig, förmågan att intuitivt kunna känna in och avläsa såväl situationer som människor. En av de bästa egenskaperna är att de är underbara lyssnare.

En stor del av dem som har  Merkurius i Fiskarna jobbar kreativt, kanske inom showbusiness, musik och konst men det finns förstås många andra yrken också där dessa skarpa hjärnor passar.