Merkurius i Fiskarna

 

Vår lilla kosmiska kommunikatör gled in i Fiskarnas tecken i morse – 18/2 kl 06.00 på morgonen för ett tre veckors  veckor vistelse i tecknet – fram till 6/3.  Under tiden som Merkurius befinner sig här så kan du som är född i Fiskarna – eller om man ska vara generös – alla ni som är födda i de rörliga tecken vara extra alerta, fantasirika, kommunikativa och utåtriktade.

Merkurius närvaro vispar upp takten på pratet, flirten, humorn och dialogen. Skapar nya chanser, kontakter, möten, främjar handel, resor och all kommers. Nu när den ständigt rörliga kommunikationsplaneten färdas igenom det rörliga vattentecknet Fiskarna gynnas det vibbiga, andliga och intuitiva. Vi anar och känner in och tanken tar lätt nya svindlande former, utan att hindras av regler och normer – för i det gränslösa Fiskarna är tanken fri.

Utmärkande för personer med Merkurius i Fiskarna är det konstnärliga sättet att uttrycka sig, förmågan att intuitivt kunna känna in och avläsa såväl situationer som människor. En av de bästa egenskaperna är att de är underbara lyssnare.

En stor del av dem med Merkurius i Fiskarna jobbar kreativt, kanske inom showbusiness, musik och konst men det finns förstås många andra yrken också där dessa skarpa hjärnor passar.