Grattis på födelsedagen Fiskarna

 

Solen smyger in  i Fiskarnas sfär sent på söndagskvällen strax före midnatt sker själva skiftet. Och nu under den kommande månaden har vi glädjen att få gratulera dig som är född i zodiakens sista tecken.

Man säger att du som är född här har den samlade erfarenheten av alla stjärntecknen inom dig. Därför reagerar du inte lika själviskt och direkt som andra tecken.. tvärt om. Du har förmågan att se saker ur ett större andligt perspektiv än andra.

Inkännande, sensitiv, stark, omtänksam kan du känna in andras behov innan de ens är uttalade. Andlig, intuitiv och fantasifull är andra ord som brukar komma upp direkt när man ska beskriva dig.

Du är född i ett rörligt tecken och det betyder att du är en levande person som inte fastnar i en fast form utan förändrar dig och återskapar dig ständigt.

Planeten Neptunus är din styrare men vid en närmare titt visar det sig att planeten inte är kompakt utan ett stort svävande gasmoln! Ja, det där säger något även om din karaktär – precis när vi tror att vi vet något om dig har du omskapat dig själv och blivit något annat!

Namnet Neptunus kommer ifrån den romerska guden havsguden Neptunus. Han styr sitt underjordiska rike i de väldiga, oändliga vattensalarna. Enorma djup, inga gränser och omätbar styrka står det för.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:

Vänlig, accepterande och med ett öppet hjärta går Fiskarna livet till mötes. Det finns så mycket medmänsklighet och acceptans hos dig. Din föränderlighet är fascinerande och förtrollande.

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:

Du är för vacker för den här världen och äger den unika förmågan att älska villkorslöst. Ibland kan man bli galen på dig och tycka att du inte vill förstå världens hårda realitet och undviker att handskas med verkligheten. Drömmar och fantasier är ju också sådant som kopplas samman med ditt stjärntecken.

DIN HEMLIGA SIDA:

De intelligenta Fiskarna genomskådar snabbt spelet som pågår här på jorden och inte har lust att delta i ekorrhjulet alls utan ställer sig utanför allt detta med karriär, pengar och krav. De vill inte skapa mera karma utan vill tassa igenom livet utan att lämna spår efter sig. De längtar bort, längtar ”hem” och vill förena sig med det högsta ljuset, Gud.

FISKARNA OCH ARBETET:

Att förklara vem du är inte den lättaste uppgiften eftersom du i större utsträckning än andre kan välja vem du vill vara, tillhöra eliten eller att inte tillhöra alls? Många av er gör inte något större väsen av sig alls men vem du än är – är du aldrig en medioker person. Våra största tänkare, filosofer och vetenskapsmän är födda här men det är också många av Fiskar som blir outsiders eller missbrukare.

Det är i konstens värld, i showbiz, i musiken, dansen, skrivandet i andligheten eller som den själsliga rådgivaren Fiskarna kommer bäst till sin rätt. Vi har många socialarbetare, psykologer och andra själasörjare födda här.

FISKARNA OCH KÄRLEKEN

För oss andra är det knepigt att få Fiskarna på kroken. De kan ge sken av att det är mera på gång än vad det i själva verket är. Du kan ha tendens att smita undan så snart det hettar till eller att relationen börjar innehålla moment av krav och förutsägbarhet.

Sättet att fånga en Fisk är att låtsas att det inte är något på gång. Det funkar bäst när Fiskarna får längta och fundera över när man ska ses nästa gång. Dvs – Fiskarna presterar bäst i underläge.

SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK

Du är verkligen allas dröm. Eftersom du är så föränderlig och anpassningsbar känner alla stjärntecken att du är den rätta för dem! Känn efter vad det är du vill ha och önskar och var inte så öppen att forma dig efter andras önskningar och drömmar.

Romantiska du ger allt till den du älskar och har dessvärre en tendens att vara gränslös, ge för mycket och ofta till helt fel person.

PASSSANDE PARTNERS:

Ditt vänliga väsen gör att människor dras till dig. Många Fiskar tänder på starka, dominerande tecken som Väduren, Oxen och Vågen mfl. Men de som är de bästa lekkamraterna är nog ändå Tvillingarna, Skytten och Jungfrun.

RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER:

Skorpionen kan vara för kontrollerande för dig men känslomässigt kan ni verkligen mötas. Stenbocken förstår inte riktigt ditt behov av frihet och andlig spis och det gör nog inte Vattumannen heller. Lejonet är en utmaning för dig eftersom hela relationen kommer att kretsa runt Lejonets behov och inte dina.

ÄR DU EN SANN FISK?

Känner du inte igen dig i minst tre av nedanstående påståendena så är du ingen typisk representant för Fiskarnas stjärntecken. Det kan bero på att din sol, måne eller ascendent kan stå i andra stjärntecken.

 • Du är oerhört anpassningsbar och flexibel
 • Frihet och föränderlighet är viktigt
 • Din andliga och personliga utveckling är det viktigaste för dig
 • Det kreativa och konstnärliga ligger nära dig
 • Du kan ha lite alltför lätt att skjuta upp saker på framtiden
 • Du bygger luftslott och drömmer fantastiska drömmar
 • Du kan har svårt att fatta beslut
 • Du har en oerhörd förmåga till medkänsla
 • Du har en stark andlig mission i ditt liv
 • Du har inte så stor kontakt med ditt ego
 • Du är väldigt öppen och accepterande
 • Du kan vara överkänslig