Merkurius + Jupiter = sant

 

Fantastic space background

Vi har ett starkt rörligt tema i horoskopet just nu. Solen rör sig igenom den sista kritiska graden i Skytten och Månen har precis gått över till Tvillingarna och det finns ett starkt rörligt tema här.

Merkurius själv smyger sig allt närmare Jupiter och själva supermötet sker under morgondagen fredagen den 21/12.  Härligt! Det är en så positiv energi som skänker hopp, ger optimism och en vidsynt, expansiv känsla.

Tänk sådana bra idéer som kan kläckas nu. Under dessa stjärnor kan vi komma på riktiga snilleblixtar. Vi blir öppna, sällskapliga och glada vilket passar perfekt inför julen.

Hm, hur ska jag tillgodogöra mig det här optimala flödet? Det är en chans till förbättring, nytänkande och nya öppningar för alla och envar..

Kanske bör jag ska lyssna mer på andra i 2019.Ska jag försöka mig på att kommunicera annorlunda och bättre? Sluta missbruka Stora Bokstäver och Utropstecken! eller ägna mig åt korrekturläsning av mina texter innan jag publicerar? 🎅🏻