Fullmåne i Kräftan


hd-lone-wolf-picsSolen som under fredagskvällen den 21/12 har trätt in i Stenbocken gör en storstilad entré eftersom händelsen lyses upp av en fet, härlig, dallrande fullmåne. Fullmånen infaller 00°50 i Kräftans tecken kl 18:50 så vi får ett riktigt mäktigt veckoslut vill jag lova.

Under det kommande månvarvet är det hemmet, våra traditioner, vår familj, föräldraskap och även ansvaret för andra som kommer att belysas. Det kan vara släktens arv, det god namnet, ansvaret över gemensamma egendomar som kommer på tapeten. 

moon-goddessHär i Kräftan är Mångudinnan hemma i det tecken som hon styr och när hon är i sitt eget rike kommer hon förstås allra bäst till sin rätt. För henne handlar allt om trygghet, omhändertagande och näring.

Här blir vi uppmärksammade på våra känslor, den privata sfären, hemmet och basen. Månen i Kräftan vill att dina närmaste relationer, familjen, kärleken och hemmet fungerar.

Men för att något av detta skall vara möjligt måste du börja med dig själv först.

fullma%cc%8ane-kra%cc%88ftanDetta är fullmånen i Kräftans frågor till dig:

Respekterar du dig själv och dina gränser så att ingen trampar över dem? Tar du hand om dig själv? Ger du din kropp den vila den behöver? Får du perfekt kost, motion? Älskar du dig själv? Är du snäll emot dig? Blir kroppen väl omhändertagen? Hur är det med din själ? Får den sin näring?

Solen och Månen befinner sig nu mitt emot varandra.  Solen i Stenbocken riktar tanken till vårt dagliga arbete, våra plikter och ansvar i livet. Stenbocken uppmanar oss att vara vuxna och ansvarstagande.

På sätt och vis, handlar denna polaritet med balansen mellan villkorslös kärlek och villkorad kärlek.

Fullmånen – så här ser den ut..

astro_2gw_fullmane_kraftan.35948.109104

Som alltid rekommenderar jag er att plocka fram era egna horoskop och kolla vilket område i ditt liv som denna fullmåne lyser upp.

Hur du hittar var fullmånen faller för dig? Det är ju en punkt på 00° Kräftan 50 som vi letar efter.

Hur ser man var månen faller

Hur läser man horoskopscirkeln

Fullmåne i de olika husen