Ny chefredaktör, karmiska knutar och Norra Noden

IMG_0066

Jag började mitt lilla astrologiska anförande på FabDay med att tala om karma och hur människoöden vävs samman. Att astrologin visar NÄR ödesmättade saker sker men inte exakt HUR. Det tar den karmiska Norra Noden 18,6 år att gå ett helt varv runt och komma tillbaka till samma plats i zodiaken igen.

Jag kände mig hjärtnupen på Fabdagen, det var en av de stunder när jag upplevde att livet är så komplext och stort. När man möter en människa vet man sällan varför och vad det har för betydelse.

2001 fick Hannah Widell jobbet som chefredaktör på tidningen Cosmopolitan när den startade i Sverige. Jonna Berg och även jag anställdes och jag fick mitt första jobb som tidningsastrolog. Då var Norra Noden i Kräftans tecken. 

18 år senare var sammanstrålade vi alla igen på Fabday. Jonna Bergh och Hannah Widell var dagen till ära talare på stora scenen. Astrologiskt befann sig Norra Noden nästan på samma position där den var när Cosmopolitan startade. Men bara nästan.

Nu fick jag till min häpnad höra att Jonna vid årsskiftet blir min nya chef. Vad sägs om det? Då är ju cirkeln sluten igen och vi är astrologiskt tillbaka där vi började.

Däremot är det så tråkigt att behöva säga hejdå till Martina Bonnier och Niklas Sessler som slutar på Damernas Värld. 😢 Snyft! Det roliga hade ju precis bara börjat!

343676e85412512eaf3be70b722f686a (1)