Nymåne i Skorpionen

 

💣 Bang, bang! Det är så totalt föränderliga energier på gång nu att jag tror att hela mänskligheten har anledning att ta ett djupt andetag och bara känna in. Universum genomgår en total transformation. Skorpionen, Mars och Pluto är alla extra förstärkta. Att nymånen äger rum Uranus är explosivt och nydanande.

Natten till måndagen den 28/10 välkomnar vi den nya månen som föds i Skorpionens tecken 04°35 exakt kl 04:40.

Varje nymåne innehåller löftet om en ny start, en gnista av hopp tänds inom oss alla och en helt ny energi tar fart och vi går in i en ny månadslång känslomässig cykel. Men denna gång är det så mycket mer som sker än bara en vanlig nymåne. Det handlar om att mänskligheten går in i en ny anda. Kanske kommer detta att beskrivas som en ny epok i historieböckerna i framtiden.

🌙 Nymånen i Skorpionen är den mest intensiva, känslomässiga  av alla nymånar. Det är djupa känslor som vi kommer åt. Nu är vi vår egen sanning som närmast och tankarna kretsar ofta runt värderingar. Det är Svart eller Vitt. Älskar – älskar inte. Plutostyrda Skorpionen förknippas med våra mörka sidor, de djupaste känslorna och de hemligaste gömmorna i själen. Nu blandas solens och månens sken till ett. Passionen, begäret, hettan, gråten, ilskan, vår inre sanning.. allt finns där och kan användas. Du som är född med Solen, Månen eller Ascendenten i Skorpionen kommer ju förstås att vara extra mycket påverkad av nymånen.

⭐️ Den här nymånen är så extra kraftfull eftersom den infaller i en exakt opposition till Uranus. Detta är ett så kraftfullt ögonblick! Vad som helst kan hända nu som är lite upprörande, nydanande eller till och med chockerande.

⭐️ Mars som efter sin konjunktion hållit sig lite i skymundan återföds nu. Åter blir han synlig på stjärnhimlen på morgonen. Det här innebär att han är laddad med ny styrka och väldigt stark i sin energi.

⭐️ Vid nymånen kommer Mars att vara i exakt kvadratur till Saturnus vilket kan vara en game changer och flytta fram ställningarna. Allt eftersom veckan går kommer Mars in i en exakt kvadratur till Pluto.

⭐️ Dag för dag fram till den 12/1 2020 minskar avståndet mellan Pluto och Saturnus. Vi kan redan nu betrakta dem i konjunktion och detta är vår tids stora förändring i det mänskliga medvetandet. Detta leder oss in i en högre medvetenhet och kanske även är det Vattumannens tidsålder som hägrar därborta.

Den här nymånen visar att det är tid för kontemplation, för bön eller kanske det bästa tillfället att göra en ceremoni. Passa gärna på att ta healingbehandlingar nu – eller sitt i djup meditation. Det är troligt att du hittar viktiga saker inom dig själv som kan komma upp i ljuset och transformeras. Det kan vara intensivt och beröra dina innersta känslor. Kanske kan du likt Fågel Fenix transformeras och nå ett andligt genombrott?