Nymåne + solförmörkelse i Vattumannen

 

Kvällens kraftfulla nymåne infaller 15/2 klockan 22:06 på 27° 08 i Vattumannens tecken och detta är början av en ny känslomässig cykel. Nu kan vi ta sats och sätta upp nya mål, tydliggöra vår vilja och få livet på rätt köl. Att nymånen samtidigt också är en solförmörkelse gör den så otroligt mycket starkare.

En rejäl nystart och dess energi kan komma att påverka oss i hela sex månader framöver. Låt nymånen i Vattumannen påminna dig om att du är stjärnan i ditt liv. Om ditt liv är svårt, använd Vattumannens energi för att objektivt se på sig själv och se vad som måste göras.

Vattumannen är ett fast lufttecken och alla former av konstruktivt tänkande välkommet. Det är också ett ganska kul och galet tecken som ger härliga, galna kanske även oförutsedda impulser. Kanske vågar du överträffa dig själv? Göra saker som är oväntade och överraskande? Det här kan vara en superkul öppning till något nytt!

Humanitära frågor, etik och politik är Vattubärarens domäner. Även forskning, utveckling och framtiden tillhör denna sfär. Smarta, originella Vattumannen tänker djupt och hanterar problem utan att blanda in sina personliga känslor i analysen.

Även i det privata tycks Vattumannen kunna se saker på ett psykologisk och vidsynt sätt vilket är till stor hjälp för att objektivt kunna se på sig själv.

Det är kinesisk nyårsafton idag för i samband med nymånen startar det Kinesiska Hundens År 2018! Det lär bli ett stabilt och bra år för de allra flesta. Trohet, bra och stabila relationer, kärlek och resor är vad som gynnas 2018.

Ni som är födda med Solen eller Månen i Vattumannen eller i Lejonet är detta er alldeles speciella nymåne. 27° är vad som gäller denna gång. Så som alltid – plocka fram ditt eget horoskop och kolla var, i vilket astrologiskt hus,  den punkten 27° Vattumannen infaller hos dig (fem grader isär åt bägge hållen räknas också). Det där ger en fin fingervisning om vad som är på gång i ditt liv. Kolla både in husplaceringen och förstås om du har någon personlig planet på den graden blir det förstås extra viktigt.

Hur man kan se var nymånen faller

Nymånen igenom husen

Nymåneritual