Online Astrokurs = Sant

Nu Gott Folk – har jag supergoda nyheter! Äntligen står vi inför lanseringen av Astrologikursen. Tjoho!

💫🌟 Lansering på måndag 9/7!💫🌟 

Under våren har jag tillsammans i Bonniers proffsiga medarbetare och Nordisk Drama & Dokumentär skapat en grundkurs i astrologi som blev superbra – vilket vi alla är så glada för. 😃

Jag hoppas att du vill vara med i kursen – som består av en massa astrotexter, många korta förklarande filmer samt webinars. Den här delen ser jag själv extra mycket fram emot. Här har vi möjlighet till en direktdialog när du kan ställa dina frågor till mig. Det blir personligt och där kan  jag också hjälpa dig om det är något du inte förstår.  Det kan gälla tolkningar av horoskop eller annat. Det ska bli så kul!

❤️Hjärtligt välkommen! På måndag vid lanseringen läggs länkar ut som leder dig vidare till anmälningssidan där du också kan göra själva köpet av kursen.